היי, אז ככה, אני בצבא והצלחתי להשיג פה ציוד לחדר כושר מהלוגיסטיקה. הבעיה הייתה שהפלטות שהשיגו לי הן לא אולימפיות אלא 30 מ"מ. השיגו לי בערך 140 קילו כאלה אז רציתי לשאול אם אתם מכירים מוט מתאים עם עמידות של לפחות איזה 200-250 קילו..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי מוט 30 מ"מ באורך 200 ס"מ ובמשקל 9-10 קילו. עשיתי איתו DL של 220 קילו וסקווטים של 160. המוט התעקם בצדדים (ללא סוגרים הפלטות היו עלולות ליפול), אבל הוא שירת אותי נאמנה.היי, אז ככה, אני בצבא והצלחתי להשיג פה ציוד לחדר כושר מהלוגיסטיקה. הבעיה הייתה שהפלטות שהשיגו לי הן לא אולימפיות אלא 30 מ"מ. השיגו לי בערך 140 קילו כאלה אז רציתי לשאול אם אתם מכירים מוט מתאים עם עמידות של לפחות איזה 200-250 קילו..
אתה יודע להגיד לי איזה מוט זה? יש גם כאלה שיחזיקו לי עם יותר?היה לי מוט 30 מ"מ באורך 200 ס"מ ובמשקל 9-10 קילו. עשיתי איתו DL של 220 קילו וסקווטים של 160. המוט התעקם בצדדים (ללא סוגרים הפלטות היו עלולות ליפול), אבל הוא שירת אותי נאמנה.
קניתי בחנות ספורט רגילה. אני חושב שהוא עובד עם "אביר ספורט". לגבי להחזיק יותר, בDL אני לא רואה בעיה (מה כבר יכול להיות, זה לא שהמוט ישבר פתאום לחצי). סקווט יכול להיות קצת יותר מלחיץ (רצוי לבדוק את עמידות העמודים לעומסים של 200+. סה"כ זה מוחזק ע"י פין אחד בכל עמוד).אתה יודע להגיד לי איזה מוט זה? יש גם כאלה שיחזיקו לי עם יותר?