הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט 30מ"מ עם עמידות גבוהה

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
היי, אז ככה, אני בצבא והצלחתי להשיג פה ציוד לחדר כושר מהלוגיסטיקה. הבעיה הייתה שהפלטות שהשיגו לי הן לא אולימפיות אלא 30 מ"מ. השיגו לי בערך 140 קילו כאלה אז רציתי לשאול אם אתם מכירים מוט מתאים עם עמידות של לפחות איזה 200-250 קילו..

היי, אז ככה, אני בצבא והצלחתי להשיג פה ציוד לחדר כושר מהלוגיסטיקה. הבעיה הייתה שהפלטות שהשיגו לי הן לא אולימפיות אלא 30 מ"מ. השיגו לי בערך 140 קילו כאלה אז רציתי לשאול אם אתם מכירים מוט מתאים עם עמידות של לפחות איזה 200-250 קילו..
היה לי מוט 30 מ"מ באורך 200 ס"מ ובמשקל 9-10 קילו. עשיתי איתו DL של 220 קילו וסקווטים של 160. המוט התעקם בצדדים (ללא סוגרים הפלטות היו עלולות ליפול), אבל הוא שירת אותי נאמנה.

• פותח/ת השרשור
היה לי מוט 30 מ"מ באורך 200 ס"מ ובמשקל 9-10 קילו. עשיתי איתו DL של 220 קילו וסקווטים של 160. המוט התעקם בצדדים (ללא סוגרים הפלטות היו עלולות ליפול), אבל הוא שירת אותי נאמנה.
אתה יודע להגיד לי איזה מוט זה? יש גם כאלה שיחזיקו לי עם יותר?

אתה יודע להגיד לי איזה מוט זה? יש גם כאלה שיחזיקו לי עם יותר?
קניתי בחנות ספורט רגילה. אני חושב שהוא עובד עם "אביר ספורט". לגבי להחזיק יותר, בDL אני לא רואה בעיה (מה כבר יכול להיות, זה לא שהמוט ישבר פתאום לחצי). סקווט יכול להיות קצת יותר מלחיץ (רצוי לבדוק את עמידות העמודים לעומסים של 200+. סה"כ זה מוחזק ע"י פין אחד בכל עמוד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית