הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

150 אחוז יותר ציצים 150 אחוז יותר כיף

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
http://www.cosmopolitan.com/sex-lov...rnsprtr_4&src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_91066959

A Florida woman going by the name of "Jasmine Tridevil" sent the Internet in a frenzy yesterday with the dubious claim that she'd undergone cosmetic surgery to give herself a third breast. Photos and videos taken from her Facebook page showed her posing in custom-made bikini tops with, yes, a breasty trio visible; she explained her decision as (1) fodder for a reality TV show and (2) because she wanted to look less attractive to men. Specifically, Tridevil said, "I don't want to date anymore." Some people delete their Tinder profile, others get a third breast, you know?

אני די בטוח שראיתי את זה איפשהו פעם
לא זוכר איפה אבל בטוח שראיתי את זה
לא ספציפית היא אלא בכללי

אני די בטוח שראיתי את זה איפשהו פעם
לא זוכר איפה אבל בטוח שראיתי את זה
לא ספציפית היא אלא בכללי
אני אגיד לך איפה אני ראיתי את זה
Total recall
סרט מ1990 עם שוורצנגר על סוכן שעובר מחיקת זיכרון מגיע למאדים ושם יש מוטנטית "תלת-ציצית"
מרבה ציצים מרבה דאגות
עכשיו נותר לה רק למצוא בן זוג עם שלוש ידיים... מישהו מתנדב?
😆

http://www.cosmopolitan.com/sex-lov...rnsprtr_4&src=spr_FBPAGE&spr_id=1440_91066959

A Florida woman going by the name of "Jasmine Tridevil" sent the Internet in a frenzy yesterday with the dubious claim that she'd undergone cosmetic surgery to give herself a third breast. Photos and videos taken from her Facebook page showed her posing in custom-made bikini tops with, yes, a breasty trio visible; she explained her decision as (1) fodder for a reality TV show and (2) because she wanted to look less attractive to men. Specifically, Tridevil said, "I don't want to date anymore." Some people delete their Tinder profile, others get a third breast, you know?

אגב, זה 50% יותר, אבל מי סופר.... 🙄

150% יותר = 5 שדיים

הכי מצחיק לראות סרט מדע בדיוני 20 שנה אחרי.
אני זוכרת סצנה שהוא יושב במטבח מסביב מסכי פלסמה/זכוכית על הקירות משדרים נופים מהטבע כאילו הוא אוכל באמצע הג'ונגל או על שפת ים וזה נראה מדהים...
אממה את העט שמחליף צבעי לק עדיין לא המציאו. נחכה עוד 20...

Total recall
סרט מ1990 עם שוורצנגר על סוכן שעובר מחיקת זיכרון מגיע למאדים ושם יש מוטנטית "תלת-ציצית"
😆

לא לא לא בטוח לא משם
2 אפשרויות
1. חלמתי את זה אתמול בלילה (לא יודע שאני חושב על זה באמת נראלי חלמתי משהו כזה אתמול בלילה)
2. ראיתי את זה בסרט פעם אבל לא מ1990 הוא היה יותר חדיש משהו כזה 2005 לא זוכר איזה אבל יש שם סצינה עם בחורה עם 3 ציצי
עכשיו שאני נזכר בזה

Total recall
😆
האמת שאני חשבתי בכיוון של בן זוג עם איבר אחר כפול...

motor-boat the next level???
3g
ציצים דור שלישי...

2. ראיתי את זה בסרט פעם אבל לא מ1990 הוא היה יותר חדיש משהו כזה 2005 לא זוכר איזה אבל יש שם סצינה עם בחורה עם 3 ציצי
עכשיו שאני נזכר בזה

זה עדיין Total Recall, פשוט החידוש המעאפן שעשו לו ב-2012.

אין כמו המקורי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית