הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה :דיסגרפיה ועבודה בתור מאמן כושר

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
אני צריך עזרה ועצה מימשהו בעל נסיון בתחום האימון , אני סובל כבר מגיל קטן מדסיגרפיה בעייה שיוצרת כתב כימעט לא קריא כלל כול פעם שאני מנסה
(http://he.wikipedia.org/wiki/דיסגרפיה)
לפניי כמה שנים עשיתי קרוס מאמני כושר וקיבלתי תעודה ויצאתי לשוק העבודה, אך לצערי הרב למרות שניסתי והצלחתי לשפר את הכתיב שלי
ברגע ששומעים את את המילה דיסגרפיה מנצלים ופוסלים אותי אגב כך
וזה מבאס לא רק בגלל שאני אוהב את המיקצוע גם בגלל שיוצא שסתם ביזבזתי כסף על תעודה ששווה דף נייר(שיחד עם הליצנות שיש בקורסים האלו מוריד באמת את הערך של התעודה לאפילו פחות מנייר)
יש אולי למישהו עצה או אטלרטיבה או עצה איך אוכל לכתוב תוכנית אימון בצורה שונה כול שהיא?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את זה לצערי זה מסובך מידי להם .... זה פשוט יותר מידי טירחה בשביל לעסיק בן אדם אחד מבין? ....(לא שאני מכליל הכול רק את המוקמות שבהם ביקרתי )

אני מכיר לפחות בחדר כושר שלי
ואחד אחר שראיתי
שכאילו שאתה בונה תוכנית אימונים התרגילים כבר כתובים והכל מודפס
כל מה שצריך לרשום זה סטים חזרות ואולי הערות צד
אני מאמין שזה יכול לעזור כאילו אם תציע להם
או תמצא מקום שיש בו את הדפים האלה
ככה שאתה צריך לרשום רק מספרים

כמו ש @eyalmazuz כתב, אם כתיבת תוכנית אימון זה נושא שעולה בראיון.
תכין לך טופס מובנה עם שמות התרגילים ואז רק תצטרך לסמן מס' סטים וכמות חזרות.
אתה גם יכול להביא איתך לפטופ או טאבלט ולכתוב עליו את ההערות למתאמן.
כתב יד לא אמור לפסול או להפריע לך בעבודה כמדריך.

אני צריך עזרה ועצה מימשהו בעל נסיון בתחום האימון , אני סובל כבר מגיל קטן מדסיגרפיה בעייה שיוצרת כתב כימעט לא קריא כלל כול פעם שאני מנסה
(http://he.wikipedia.org/wiki/דיסגרפיה)
לפניי כמה שנים עשיתי קרוס מאמני כושר וקיבלתי תעודה ויצאתי לשוק העבודה, אך לצערי הרב למרות שניסתי והצלחתי לשפר את הכתיב שלי
ברגע ששומעים את את המילה דיסגרפיה מנצלים ופוסלים אותי אגב כך
וזה מבאס לא רק בגלל שאני אוהב את המיקצוע גם בגלל שיוצא שסתם ביזבזתי כסף על תעודה ששווה דף נייר(שיחד עם הליצנות שיש בקורסים האלו מוריד באמת את הערך של התעודה לאפילו פחות מנייר)
יש אולי למישהו עצה או אטלרטיבה או עצה איך אוכל לכתוב תוכנית אימון בצורה שונה כול שהיא?
האפשרות הכי טובה לדעתי זה להשקיע בלפטופ, ואת כל התוכניות אימון לעשות ישירות מול המתאמן בלפטופ (שזה אגב נראה מאוד מקצועי לדעתי), בסוף לשלוח לו את זה למייל, בנוסף הוא יכול לצלם בפלאפון. ואם יש מדפסת בחדר כושר אז עוד יותר טוב

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על כול העזרה 😃 שקמתי אותם ולמזלי להרבה מכוני כושר שפניתי בזמן האחרון לא אכפת ואף מחשבים את הדבר כשטויות .
למרות שגילתי שעבודה היא דיי נוראית (23.12 לשעה ארבע שעות מישמרת)
יכול להיות שזה בגלל שזאת רשת הולמס פלייס אבל בכול זאת... היה נחמד אם במוסד הייתי מדעייים אותי במידע הנכון... נו טוב לפחות יצאה לי תעודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית