הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי בדיקת דם ספציפית.

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
אני רוצה לעשות בדיקת דם להורמונים (כל מה שקשור להתפתחות), הלכתי לקבוע תור לבדיקת דם, קבעו לי, אבל אחרי יומיים הבנתי שזה לא בדיקת דם רגילה כללית ובגלל זה צריך הפנייה מרופא או משהו.

מה אני אמור לבקש שיבדקו בבדיקה? מה צריך להגיד לרופא באמת במקרה וצריך הפנייה ממנו?

אני רוצה לעשות בדיקת דם להורמונים (כל מה שקשור להתפתחות), הלכתי לקבוע תור לבדיקת דם, קבעו לי, אבל אחרי יומיים הבנתי שזה לא בדיקת דם רגילה כללית ובגלל זה צריך הפנייה מרופא או משהו.

מה אני אמור לבקש שיבדקו בבדיקה? מה צריך להגיד לרופא באמת במקרה וצריך הפנייה ממנו?

לא צריך שום הפניה, אתה אומר לרופא המשפחה שאתה רוצה לבצע בדיקת דם שתכלול גם את ההורמונים כמו - טסטוסטרון, הורמון גדילה, אינסולין וכל מה שאתה רוצה. לא צריכה להיות שום בעיה זאת זכותך לבקש לבדוק את בריאותך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אם אני רוצה לבדוק את כל מה שקשור באמת לגדילה והתפתחות, מה צריך לבדוק? טסט? הורמון גדילה? (זה לא אותו דבר?)

• פותח/ת השרשור
סבבה, אז תכלס כן צריך לראות תרופא לפני, פשוט קבעתי תור לבדיקת דם דרך טלפון וכנראה שבדיקת דם כזו (בלי לבקש מרופא לפני) פשוט תיהיה בדיקה כללית רגילה...

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית