היי,
קצת מידע על עצמי,
אני מתאמן כבר באיזור השנתיים רצוף, התחלתי עם FBW, לאחר מכן AB.
בשנה האחרונה של האימונים הייתי די תקוע על המשקל גוף והמשקלים בחדר כושר גם קצת נתקעו.
החלטתי לעשות חיטוב ועכשיו אני לקראת סופו ומתכנן לעשות מסה טובה ואיכותית.
ברור לי שהתוכנית למסה תהיה פיצולים, אבל יש דבר שמפריע לי.
יש לי חוסר פרופורציות די גבוה ביד קדמית (היא בעיכוב) ברמה שזה די בולט (למי שחושב להגיד - "אתה מתעסק בקקה, תמשיך לעלות וזה ישתפר" אני אחסוך ואגיד לכם שזה לא סתם התקטננות).
בתוכנית הבאה שלי אני רוצה לסדר את החוסר פרופורציות ולתת אולי קצת דגש,
הרעיונות שעלו לי היו לעשות
1.
A - גב + יד קדמית
B - חזה + יד אחורית + בטן
C - רגליים + יד קדמית
ככה אני נותן קצת דגש על היד קדמית בתקווה שזה יתאזן.
2.אופציה שנייה שחשבתי עליה היא פשוט לתת תרגיל אקסטרה ביד קדמית בתוכנית AB רגילה.
דבר להבהיר, אני מבין את העניין של להוסיף עוד עומס לא יעזור, אבל סתם לחכות למשיח לא יעזור לי ואני רוצה לפעול בעניין. חלק חשוב בתחביב הזה הוא אסתטיקה, ואם משהו לא מסודר כמו שצריך, אז מה זה שווה.
בכל מקרה, אשמח לדעה/ייעוץ.
תודה לכל מי שעוזר.
קצת מידע על עצמי,
אני מתאמן כבר באיזור השנתיים רצוף, התחלתי עם FBW, לאחר מכן AB.
בשנה האחרונה של האימונים הייתי די תקוע על המשקל גוף והמשקלים בחדר כושר גם קצת נתקעו.
החלטתי לעשות חיטוב ועכשיו אני לקראת סופו ומתכנן לעשות מסה טובה ואיכותית.
ברור לי שהתוכנית למסה תהיה פיצולים, אבל יש דבר שמפריע לי.
יש לי חוסר פרופורציות די גבוה ביד קדמית (היא בעיכוב) ברמה שזה די בולט (למי שחושב להגיד - "אתה מתעסק בקקה, תמשיך לעלות וזה ישתפר" אני אחסוך ואגיד לכם שזה לא סתם התקטננות).
בתוכנית הבאה שלי אני רוצה לסדר את החוסר פרופורציות ולתת אולי קצת דגש,
הרעיונות שעלו לי היו לעשות
1.
A - גב + יד קדמית
B - חזה + יד אחורית + בטן
C - רגליים + יד קדמית
ככה אני נותן קצת דגש על היד קדמית בתקווה שזה יתאזן.
2.אופציה שנייה שחשבתי עליה היא פשוט לתת תרגיל אקסטרה ביד קדמית בתוכנית AB רגילה.
דבר להבהיר, אני מבין את העניין של להוסיף עוד עומס לא יעזור, אבל סתם לחכות למשיח לא יעזור לי ואני רוצה לפעול בעניין. חלק חשוב בתחביב הזה הוא אסתטיקה, ואם משהו לא מסודר כמו שצריך, אז מה זה שווה.
בכל מקרה, אשמח לדעה/ייעוץ.
תודה לכל מי שעוזר.