בטח, אין הגבלה!
ישששששששששששששששששש איזה כיף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח, אין הגבלה!
הדבר הראשון שמכה בכל אחד שמשוחח איתך: "זה חתיכת בחור שלא אוהב לחשוב"לא חשבתי כלום. לא אוהב לחשוב 😆
הדבר הראשון שמכה בכל אחד שמשוחח איתך: "זה חתיכת בחור שלא אוהב לחשוב"
זהו...אני תארתי לעצמי שפשוט אני עייף מדי ולא קראתי את זה נכון או משהו
לא חשבתי כלום. לא אוהב לחשוב 😆
שתיה חינם אה?...ישששששששששששששששששש איזה כיף
גם שתיה חינם וגם סיור וירטואלי... ריספקט!!מציצות - סוכריות (למרות שאף אחד לא אומר את זה אבל זו בדיחה)
אבויויו - שק קמח או איך שלא תקראו לזה
קולולוש - כשזורקעם קונפטי באוויר אז אומרים 'קולולוש'. רק לנו יש מילה לזה חח
והמפלצת:
צפה בקובץ המצורף 20222
המגלשות הכי מפחידות שכל ילד ירושלמי גדל עליהן 😃
קולולוש של צ'ייסרים!חסר לך שלא יהיה קוללוש כשכל החבר'ה כאן יגיעו
את אלה אני גם מכיר, ביסודי אצלי היה חוק שאסר לעשות קולולוש לקלפים כי ילדים היו הולכים מכות בגלל זהאבויויו - שק קמח או איך שלא תקראו לזה
קולולוש - כשזורקעם קונפטי באוויר אז אומרים 'קולולוש'. רק לנו יש מילה לזה חח
גם שתיה חינם וגם סיור וירטואלי... ריספקט!!
את אלה אני גם מכיר, ביסודי אצלי היה חוק שאסר לעשות קולולוש לקלפים כי ילדים היו הולכים מכות בגלל זה
עזוב את הבירה, שמעת את ה"ממתקים" של הנוער של היום?אני שיכור לגמרי עכשיו מבירה שנקראת פקס אז אין לי מה להוסעף. איך מאשכול של הטרדות מיניות הגעתם לבירה?(תרתי משמע)
קולולוש של צ'ייסרים!
עזוב את הבירה, שמעת את ה"ממתקים" של הנוער של היום?
גם אני חשבתי (כמובן שזורקים רק את הכפולים) אבל איימו עלי שזה יכנס לתיק אישי הנורא 🤒מההה הכי היה שווה לזרוק מהגג של הבית ספר קלפים או פוגים ולעשות קולולוש!
קוראים לזה "המכנה המשותף הנמוך ביותר". אנחנו עוברים מאחד לבא אחריו: ציצי, בירה...איזה אשכול מוזר.
אני שיכור לגמרי עכשיו מבירה שנקראת פקס אז אין לי מה להוסעף. איך מאשכול של הטרדות מיניות הגעתם לבירה?(תרתי משמע)
זאת כבר בעיה שלכם חברע'ס! חחומי שלא שותה צ'ייסרים או שצריך להיות מרוכז, אחראי ושלא ירעדו לו הידיים כל הנסיעה הביתה גברת תות ?
קוראים לזה "המכנה המשותף הנמוך ביותר". אנחנו עוברים מאחד לבא אחריו: ציצי, בירה...
פרה -> פקניהמתי מגיעים לבשר?
ואז תמיד מגיע המתחכם הזה...פרה -> פקניה
כבשה -> צלעות
הנושא סגור 😃