הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

http://www.who.int/substance_abuse/publications/global_alcohol_report/en/
i wont give personal opinion because its irrelevant.
Alcohol is the most harmful drug to society- fact. You can be "recreational" H user.. they call them chippers. And althougth opiates are used in medicine i wouldnt call H junkie - "social" or "recreational" user.
just as i wouldnt call alcoholic(more then 1 beverage a day everyday) - "social drinker".
Just because its part of society and civilization doesnt mean its risk free.
I dont "hate" liqueur i just know the facts and tryed shit people considered "scary" or "harmul" -and let me tell ya opiates are less addictive then nicotine and more fun then alcohol. X is good too for intercourse.. thougth if you like fast paced life or you like to stay awake for days you will like speed.
Mind altering dope like shrooms or even cannabis are much more eye opening then the other drugs, every drug got its use but alcohol purpose: to forget,to "ease" the mind" or to get fucked up wont get you anything.
With this in mind, kids dont user drugs- they are baadddd ;)

לא הבאת פה שום עובדות שתומכות במה שאמרת.

לא הבנתי מה היא רוצה ? היא מסיימת משמרת (כנירא ב5-3~ בבוקר) שכל הבליינים בדיוק חוזרים גם כן הביתה , כולם שיכורים או אחרי ג'וינט טוב או משהו אחר... (בכל זאת פלורנטין) , היא נוסעת דרך כל הברים ככה שרוב האנשים בדרך שיכורים (במקרה הטוב) והיא בחורה נאה ככה שכל ערס שני יצעק "כוסית!! "כוסית!!" .

אם היא כל כך בטוחה שכולם מטרידים אותה שתצלם את אותה הנסיעה רק בשעה אחרת ...
בדוגרי יש אנשים כל כך שיכורים שישאלו גם ליפטר ב140+ (בלי להעליב אף אחד) אם הוא רוצה דרינק.

נ.ב לא יודע למה אבל אני בטוח שהיא האישה הכי מתלהבת בעולם וחצי מהקריאות שקראו לה ברחוב מפוברקות\מוגזמות.

לא הבאת פה שום עובדות שתומכות במה שאמרת.
אם דוחות של האו"ם וארגון הבריאות האמריקאי לא אומרים לך כלום אולי דוחות כלכלים: https://www.ncjrs.gov/App/abstractdb/AbstractDBDetails.aspx?id=117820
כמה שלא תתכחש ותראה מחקרים מנוגדים העובדה תשאר- אלכוהול היה ונשאר הסם ההרסני ביותר לחברה.
https://www.ncjrs.gov/App/abstractdb/AbstractDBDetails.aspx?id=117820
אם אתה חושב שסטרואידים אנאבולים יכולים להועיל באיזושהיא צורה לא ידועה אתה טועה בגדול, כמובן שלא ידוע כמה חודשים/שנים אתה מגלח מהחיים שלך אבל בריא זה לא, אתה צריך להחליט אם התמורה שווה את הסיכון (הפריע לי מאוד לקרוא את המשפט הזה ממישהו שבזמן הקרוב מתחיל סייקל).
לא הבנת אותי נכון. ואני כבר התחלתי שימוש ומרגיש הרבה תופעות לוואי(גלי חום,סחרחורות,נפיחות באיזור הזריקה, יושן 5 שעות,עצבנות).
אני מכיר כמה חברה שמקבלים סטרואידים(גם אנאבוליים וגם לא) כנגד קרישת דם\ אחרי תאונת דרכים. זה עוזר לשיקום מתאונות,לעליה במסת שריר או עצם לאנשים שבאמת זקוקים לזה. כמובן שיש סיכון וזה לא "בריא" כמו גם במשפחת הפסיכודאליים. אבל אם לחקור את הנושא כמירב- לשים מטרה מסוימת( The Psychedelic Explorer's Guide- אם זה למען עבודה,פתרון בעיות או טיפול עצמי). אם בחור 1.9 על 70 קילו(שלא ממש חיי "בריאות") רוצה לגדול- בשביל מטרה מסוימת לאורך תקופה קצרה סייקל יספק את התוצאות. בקרב הקהילה הפסיכודלית מקובל שסיאנס מבוקר ונכון יכול לחסוך שנים של חיפוש עצמי עם פסיכיאטר. אם תיקח את הסם בצורה לא מבוקרת(בחושך או כשאתה לחוץ או מפוחד)- בלי מטרה ספציפית, הסם יסרוט אותך.
אני אשלם את המחיר על מה שאני עושה עכשיו. אני לא יכול לתאר מהו יהיה אבל זו הבחירה שלי ואני מנסה למזהר נזקים(לא צורך אלכוהול כרגע- למרות שכל השאר...) לכל סם יש שימוש "יעיל" פרט לאלכוהול.. היטלר נתן נגזרת של מט לחייליו כדי שיעברו מרחקים גדולים בקור. קוקאין וקראק מביאים אופוריה והרגשה של הצלחה\סיכון. קנאביס מרפא אינספור מחלות. איוואסקה כטיפול להתמכרות. פסילובין לדיכאון. הרואין לשיכוח כאבים ברמה גבוהה מאוד. איזה שימוש פרקטי יש לאלכוהול פרט ללדפוק את הראש? חיטוי? היום גיליתי שאבא של ידידה שלי מונשם כמה חודשים תודות לטיפה המרה. הייתי ב-4 מכוני גמילה והאנשים הכי לא יציבים זה האלכוהוליסטים(גם בגלל הנגישות וגם בגלל "התרבות"). באתי מרוסיה ואני מכיר לא אחד ולא עשר מסביבתי שנפלו לאלכוהוליזם. אין לי בעיה עם בירה.. יש טעם ותרבות אלכוהול, ויש התמכרות. הדבר הטוב היחידי שלפיד עשה זה לעלות את מחיר הכוהל- ברוסיה בירה יותר זולה ממים, וזה נחשב נורמאלי אם אישה בהריון מעשנת ושותה. זה לא שאני אשכנע מישהו- מישהו שאיבד אנשים לסם(לא משנה עד כמה הם חלשים) יבין אותי. מי שאוהב תרבות בירה ולא היה במכוני גמילה ולא מת לו אף אחד- שום דבר לא ישכנע אותו.

דוחות כלכליים מעניינים אותי עוד פחות. איפה הנתונים שזה הסם הכי מסוכן בעולם כולו?

בדיוק כמו שפינק סטיל חושבת שכל גבר צריך להיות שרלוק הולמס וע"פ התנודות המיקרוסקופיות של העיניים שלהם להבין לבד אם היא מעוניינת או לא לפני שהוא מתחיל איתה, ככה גם כנראה הבחורה הזו חושבת שכל גבר צריך להיות עמוס תמם לפני שהוא מתחיל איתה. מה לעשות, יש בנות שחיות בסרט, בדיוק כמו שהבנים האלה שצועקים "היי בובה" חיים בסרט שככה הם יביאו בחורות. ההבדל הוא שאף ערס לא שם גו-פרו על הכובע נייק כדי להראות לכולם כמה מגעילות הבנות בת"א שלא אכפת להן ממנו וגורמות לו לתסכול מדי יום.

דוחות כלכליים מעניינים אותי עוד פחות. איפה הנתונים שזה הסם הכי מסוכן בעולם כולו?
אהבתי ששום דבר לא קשור אצלך. לא כלכלה.. לא נגישות לסם.. http://www.fcaglp.unlp.edu.ar/~mmiller/espanol/Variedades, politica/drogas_Journal.pdf
כל אחד בדעתו ואם אתה חושב שלנוכח כל המידע הרחב הקיים בתחום יש ספק לגבי הנזק החברתי,כלכלי,בריאותי של הסם החוקי בעולם.
ואגב אני אוהב ווינשטפן ודארק קוזל.

אהבתי ששום דבר לא קשור אצלך. לא כלכלה.. לא נגישות לסם.. http://www.fcaglp.unlp.edu.ar/~mmiller/espanol/Variedades, politica/drogas_Journal.pdf
כל אחד בדעתו ואם אתה חושב שלנוכח כל המידע הרחב הקיים בתחום יש ספק לגבי הנזק החברתי,כלכלי,בריאותי של הסם החוקי בעולם.
ואגב אני אוהב ווינשטפן ודארק קוזל.
שמת לב פעם שכל תגובה שלך על כל נושא שהוא ארוכה באופן קיצווני ?

שמת לב פעם שכל תגובה שלך על כל נושא שהוא ארוכה באופן קיצווני ?
כן. אני אוהב לחלוק ולחלק ידע. אני אוהב לקבל תגובה ארוכה עם כל ההיבטים על הנושא. אני יכול לטעות, ואם כך הדבר אני לא אלמד אם אני אכתוב תגובה של 2 שורות.. להיות סקפטי,נרקיסיסטי,לשפוט בלי לתת ביקורת בונה(הרבה מתגובות חברי הפורום), ואתה מתלונן על טקסט ארוך?

וע"פ התנודות המיקרוסקופיות של העיניים שלהם להבין לבד אם היא מעוניינת או לא לפני שהוא מתחיל איתה
טוב תמיד טענתי שגברים הם לרוב בעלי נכות רגשית קלה....
אבל אתה מעלה את זה לרמה אחרת לגמרי! אלה עם כן אתה באמת אוטיסט או מאובחן עם אספרגר, אתה אמור לדעת לפרש הבאות פנים פשוטות: חיוך, כעס, גועל, אושר, עצבות, בוז, עצבנות....
אתה רוצה שאני יעלה לך כרטיסיות עם דוגמאות?
תחשוב עם כמה בחורים @Pink Steel הייתה מוכנה לצאת, אילו הרכיבה את אותן beer goggles...
אלכוהול מבטל עכבות, לא משנה תפיסת עולם.... שום כמות בירה, וויסקי ואפילו וודקה לא תגרום לי לרצות מישהו/משהו שאני לא רוצה.
כבר אמרתי שאני יודעת דיי טוב מה אני רוצה? ואת מה שאני לא רוצה, אני יודעת עוד יותר טוב!

למיטב נאייביותך התכוונת?

תראה, כשאני מוציאה את האף שלי מהבר או נמצאת בסטנד ביי לפני המשמרת, אני רואה את האנשים. אני בד''כ גם יושבת עם המארחת ורואה שהיא מקפידה על עניין הגילאים. אישית, כשאני הייתי בת 18 לא חשבתי בכלל לשבת שם כי זה היה נראה לי בר של יותר מבוגרים (בוא נקרא לזה כך) והעדפתי לשבת בברים מסביב. כשאתה כבר מתבגר אז אתה מחפש את המקומות בלי הילדודס ולכן התחלתי לשבת בבר שהיום אני עובדת שם..
מה זה כ''כ קריטי לך?

תראה, כשאני מוציאה את האף שלי מהבר או נמצאת בסטנד ביי לפני המשמרת, אני רואה את האנשים. אני בד''כ גם יושבת עם המארחת ורואה שהיא מקפידה על עניין הגילאים. אישית, כשאני הייתי בת 18 לא חשבתי בכלל לשבת שם כי זה היה נראה לי בר של יותר מבוגרים (בוא נקרא לזה כך) והעדפתי לשבת בברים מסביב. כשאתה כבר מתבגר אז אתה מחפש את המקומות בלי הילדודס ולכן התחלתי לשבת בבר שהיום אני עובדת שם..
מה זה כ''כ קריטי לך?

אני מחפש ברים של מבוגרים שנכנסות אליו ילדות בנות 18 בירושלים, אבל כנראה שאצטרך להמשיך לחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית