הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

סבבה, גם לנו. אבל אתה לא רואה אותנו שורקות לבחורים שעוברים ברחוב וצועקים להם: בובון! בוא תרכיב אותי...
זה שיש אנשים לא מנומסים, לא מחונכים ושלא יודעים איך לפנות לבחורה לא הופך את כל הבנים לכאלה.

נ.ב
54814291.jpg

מספיק!
להתעלס, לקיים יחסי מין, לעשות אהבה, לממש אהבה, לעשות מצוות, לשתף, לחלוק,
לשאת ולתת.....
לא ל"זיין"!

טוב, האמת היא שאני בעצמי לא פספסתי אף הזדמנות....
המוטו שלי לחיים תמיד היה: אני רואה, אני רוצה אני לוקחת!
אולי בגלל זה כול כך מעצבן אותי כשגברים מתחילים איתי... כי אני אף פעם לא הייתי מאלה שיושבות ומחכות שהגבר יעשה את הצד הראשון....

תראה, לא רוב הגברים 'מעיזים' להתחיל עם נשים. מעטים אלו שיעיזו ויהיו נחמדים/יעזבו אותן כשלא ירצו. הרבה גברים מתחילים בצורה נורא אגרסיבית וחלק אפילו בצורה מטרידה.
זה לא אומר שכל הגברים בעולם נוראיים, כן?
תפיסת העולם שלי מורכבת מהאתר הזה.
גם קצת מאימגור ו10גג

כי אתה עדיין ילדון 😃

את עניין הבירה והפלייסטיישן אני מייחסת לחברים הקרובים שלי ולא לסתם אחד שרוצה להתחיל איתי. דיברתי יותר בעניין של חברות בקטע הזה.
בעניין של נחמדה, יש גבול לכל דבר. אם גבר ישאל אותי מה נשמע או יאחל לי חג שמח אני אחייך ואגיב בחזרה. אם בחור יפנה אליי ב'בובה בואי לדרינק' אני אמשיך הלאה ולא אסתכל עליו אפילו.
זה נורא תלוי בסיטואציה
אז בעצם אתן קצת אותו דבר... רוב האנשים הנורמליים הם כאלה. רוב האנשים (הפנויים) יוצאים לפאב כדי לצאת עם קשר מחייב (ללילה), כל אחד והסטנדרטים שלו. אם במקום "בובה את באה לדרינק", זה סתם הזמנה לצ'ייסר ואם הוא נראה מספיק טוב ואפילו מעבר. כל מה שצריך זה ציפיות דומות (אם החבר יושב ליד זה לא קרה), אז כבר כנראה שהמשכתם הלאה... 😃

אז בעצם אתן קצת אותו דבר... רוב האנשים הנורמליים הם כאלה. רוב האנשים (הפנויים) יוצאים לפאב כדי לצאת עם קשר מחייב (ללילה), כל אחד והסטנדרטים שלו. אם במקום "בובה את באה לדרינק", זה סתם הזמנה לצ'ייסר ואם הוא נראה מספיק טוב ואפילו מעבר. כל מה שצריך זה ציפיות דומות (אם החבר יושב ליד זה לא קרה), אז כבר כנראה שהמשכתם הלאה... 😃

קראתי את זה פעמיים ולא הבנתי אותך חחח

תראה, לא רוב הגברים 'מעיזים' להתחיל עם נשים. מעטים אלו שיעיזו ויהיו נחמדים/יעזבו אותן כשלא ירצו. הרבה גברים מתחילים בצורה נורא אגרסיבית וחלק אפילו בצורה מטרידה.
זה לא אומר שכל הגברים בעולם נוראיים, כן?

כי אתה עדיין ילדון 😃

האמת שזה מה שהפריע לי בסרטון....
הטרדה או לא.....לא האישו מבחינתי. יותר מעניין אם ככה זה נראה בד"כ..?
גישה נוראית כלפי בן אדם(בחורה ו/או יפה).

הוא = אני?
אם כן אז לא הבנתי מה אמרת
אם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה זה היה עובד הרבה פחות טוב, אם בכלל.
לא מסכים, מה שעובד פה זה הביטחון העצמי

לא מבינה מה הבעיה לחפף בן האדם.
על מה כל ההיסטריה והדרמה?
מה שאני עושה הוא מאוד פשוט;
מתחילים איתי=תודה, מחמיא, אבל לא מעוניינת
מתחילים איתי באגרסיביות =אני אומרת"שתוק יא זין" והולכת משם.
מה כל כך מסובך? למה להוציא גברים חארות, ולמה להוציא נשים היסטריות?
המטורללת מהסרטון היא המיעוט, בחורה יפה שמתחילים איתה ברחוב והחליטה לעשות סרט דוקומנטרי.
כמו המטורללת beta לפניה שפרסמה סרטון על מישהו שהתחכך בה באוטובוס ושנמאס לה שנשים חוות את האימה הזו כל יום.

סתמי כבר.

זה כל כך מיותר, ומי שאמר שעושים פה הכללה צדק.
חבל.

👏👏
אבל אי אפשר לנהל קשר חברי כשאחד מהצדדים מעוניין בסקס.
אז נגלה לך סוד, את לא יכולה לנהל קשר חברי עם אף גבר
תפיסת העולם שלי מורכבת מהאתר הזה.
גם קצת מאימגור ו10גג
רק בזכות האתר הזה שרדתי את התואר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית