הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטרדה או עוד אחת שמגזימה?

• פותח/ת השרשור
אבל אני עדיין לא מבינה מה כול כך פסול/בעייתי/מפחיד להסתכל לי בעיניים קודם?
זה לא פסול\בעייתי\מפחיד. זה נורמה חברתית לא מוכרת. מה שקורה קורה, לפעמים זה רק עיניים לפעמים זה דיבור ישיר.
אבל כל עוד שזה בסדר מצד הבחורה אין שום בעיה, ברגע שזה לא בסדר (והיא אומרת את זה, לא חושבת בלב) והצד השני ממשיך בשלו = הטרדה.

בסרטון ללא יוצא מן הכלל כשהיא הבהירה שהיא לא מעוניינת (לא כמו בחלק האחרון ששם היא כנראה חשבה את זה בלב) כולם שינו כיוון

מסקנה -> הסרטון לא הטרדה

אגב פאבים ומועדונים זה המקומות הגרועים ביותר להכיר מישהי.
להכיר מישהי בסופרמרקט\רחוב\בית קפה וכו הרבה יותר פשוט ובריא(הן כספית ורגשית)

• פותח/ת השרשור
לגיטימי ומומלץ.
לפני שאתה נגשת לאותה בחורה חמודה בפאב,ניגשו אליה כבר 50 לפניך,התגובה האוטומטית שלה היא כמו התגובה שלך לקבצן שמבקש ממך כסף ברחוב,ואגב לאותו קבצן יהיה יותר סיכויים להשיג את מה שהוא רוצה,כי הוא ניגש ליותר אנשים וזה בסופו משחק של מספרים.
ברחוב לעומת זאת אף אחד קרוב לוודאי לא התחיל עם אותה בחורה ספציפית(מדבר על רחוב הומה אדם ביום ולא סמטה חשוכה בלילה),אז הסיכויים שלך איתה עולים בעשרות אחוזים.
נקודה למחשבה

• פותח/ת השרשור
ברחוב לעומת זאת אף אחד קרוב לוודאי לא התחיל עם אותה בחורה ספציפית(מדבר על רחוב הומה אדם ביום ולא סמטה חשוכה בלילה),אז הסיכויים שלך איתה עולים בעשרות אחוזים.
נקודה למחשבה
ברור שהסיכוי גדול יותר.

אני רק אניח את זה פה:

אבל זה שהוא מסתכל, לא מחייב שאת תקלטי את זה.
נו באמת, אנחנו לא עיוורות! עם הבחור מצאה חן בעיננו אנחנו נסתכל עליו בדיוק כמו שהוא מסתכל אלינו!
ואני מתעקשת על יצירת קשר עין דווקא כידי למנוע את ההשפלה! עם לא הסתכלתי לך ישר בעיניים ולא חייכתי אז אני לא מעוניינת.

לפני שאתה נגשת לאותה בחורה חמודה בפאב,ניגשו אליה כבר 50 לפניך,התגובה האוטומטית שלה היא כמו התגובה שלך לקבצן שמבקש ממך כסף ברחוב,ואגב
צודק במאה אחוז!

• פותח/ת השרשור
נו באמת, אנחנו לא עיוורות! עם הבחור מצאה חן בעיננו אנחנו נסתכל עליו בדיוק כמו שהוא מסתכל אלינו!
לא תמיד ראית הכול, ולפעמים שללת על מראה חיצוני, אולי עם דיבור עם ביטחון הוא יוכל לקנות אותך ותמצאי מישהו שאת אוהבת לא לפי מראה.....

לא תמיד ראית הכול, ולפעמים שללת על מראה חיצוני, אולי עם דיבור עם ביטחון הוא יוכל לקנות אותך ותמצאי מישהו שאת אוהבת לא לפי מראה.....
תאמין לי, אנחנו כמו רובוקופ או טרמינטור.... עין אחד סורקת והשניה מציגה נתונים! כך נשים רואות את העולם
ועם שללתי אל מראה חיצוני אז אני סתומה ושיטחית! למה שתרצה אותי?
לקנות אותי.... ממממ..... חבל, אתה חמוד, לא באה לי להיכנס בך עכשיו....
וזה לא רק מראה, זה המבט בעניים והאינטרקציה עם הסביבה.

אהה והסרטון שהעלתה, יש לו אמינות בערך כמו של סרטוני פורנו שבהם הם כביכול עוצרים בחורות "תמימות" מהרחוב ומציאים להם להזדיין.
ספונטני לגמרי! ובכלל לא מבויים....

• פותח/ת השרשור
ועם שללתי אל מראה חיצוני אז אני סתומה ושיטחית! למה שתרצה אותי?
כי אני עדיין לא יודע את זה..
לקנות אותי.... ממממ..... חבל, אתה חמוד, לא באה לי להיכנס בך עכשיו....
א) תודה
ב) לקנות אותך זה מונח - אפשר להסתכל עליו בצורה שובינסטית, אבל יש גם בנות שקונות אותי לא רואה בעיה בהצגת פרטים חיובים של בן אדם דרך דיבור, לא כולם נולדו עם מראה מטורף או חזה של 200 בנץ' יש כאלה שצריכים להוכיח את התכונות הטובות שלהם בדיבור.
לדוגמא, לא ראית אותי מעולם אבל החלטת שאני חמוד, אם אני מכוער בצורה שהיית פוסלת אותי בפאב היית מפספסת מישהו חמוד.

אהה והסרטון שהעלתה, יש לו אמינות בערך כמו של סרטוני פורנו שבהם הם כביכול עוצרים בחורות "תמימות" מהרחוב ומציאים להם להזדיין.
ספונטני לגמרי! ובכלל לא מבויים....
תאמיני לי אם אגיד לך שניסיתי וזה עבד?
אומנם לא ככה באמצע הרחוב אלא בפאב, אבל עבד, בארץ...אז בקליפורניה אני לא רואה סיבה לא להאמין לו

• פותח/ת השרשור
בפאב זה יותר הגיוני. אבל לא הראתה סרטון של פאב.....
בחוף ים בקליפורניה אני בטוח שזה עובד אם זה עבד בפאב בארץ.

סורי, עם אתה עד כידי כך מכוער, אז שום כמות של חמידות וחכמה לא יעזרו.
אמא אומרת שאני הכי יפה 🤭

ועכשיו ברצינות:

את פוסלת רק ממש ממש מכוערים?
רוב האנשים הם לא ממש ממש מכוערים, הם בגדר הסביר לא כולם בטעם שלך כנראה אבל סביר.
אם אני סביר אבל לא בטעם שלך, פסלת אותי אבל אני חמוד - לטענתך, אז...פספסת?

זה כנראה דיון ללא מוצא קצת אבל מקווה שהבנת את הכוונה, אי אפשר באמת לראות את כל הצדדים של בן אדם לפי יופי, כמובן שבדרך כלל כדי לגשת לבן אדם אחד (בין אם זה גבר או אישה) צריכה ליהיות משיכה כל שהיא, אבל זה שכרגע אין לך משיכה כי אני לא עומד ב100% מהסטנדרטיים של חיצוניות מבחינתך לא אומר שלא תאהבי את מה שאגיד ואיך שאדבר וזה מה שבסופו של דבר יחפה על האחוזים האלה שחסרים לך.

אלה שפנו אליה יפה לא העניין, נגיד באמצע הסרטון נראה לי היה את אלו שצעקו לה"היי בובה" וצעקו בלי סוף בואי בואי שניה או אלה שאמרו לה תרכבי אותי וזה.. אף אחד לא אמר שזאת הטרדה מינית אבל זה בהחלט לא משהו נעים

סורי, עם אתה עד כידי כך מכוער, אז שום כמות של חמידות וחכמה לא יעזרו.

בפאב זה יותר הגיוני. אבל לא הראתה סרטון של פאב.....
בחוף ים בקליפורניה אני בטוח שזה עובד אם זה עבד בפאב בארץ.

אמא אומרת שאני הכי יפה 🤭

ועכשיו ברצינות:

את פוסלת רק ממש ממש מכוערים?
רוב האנשים הם לא ממש ממש מכוערים, הם בגדר הסביר לא כולם בטעם שלך כנראה אבל סביר.
אם אני סביר אבל לא בטעם שלך, פסלת אותי אבל אני חמוד - לטענתך, אז...פספסת?

זה כנראה דיון ללא מוצא קצת אבל מקווה שהבנת את הכוונה, אי אפשר באמת לראות את כל הצדדים של בן אדם לפי יופי, כמובן שבדרך כלל כדי לגשת לבן אדם אחד (בין אם זה גבר או אישה) צריכה ליהיות משיכה כל שהיא, אבל זה שכרגע אין לך משיכה כי אני לא עומד ב100% מהסטנדרטיים של חיצוניות מבחינתך לא אומר שלא תאהבי את מה שאגיד ואיך שאדבר וזה מה שבסופו של דבר יחפה על האחוזים האלה שחסרים לך.
שניה אח ואחות שלי... אני הולך להביא פופקורן ונמשיך...😘

זה כנראה דיון ללא מוצא
אפשר לדון בזה בלי סוף באמת.

אני אישית שופטת על הכול ביחד.
גובה: שלא יהיה יותר נמוך ממני.
לבוש: חייב להיות איסטתי ולא פריקי או כול דבר קיצוני אחר
התנהגות: נחמד לסובבים אותו (חברים, מלצרית)
והכי חשוב מבט!!! כבר אמרתי את זה כמה פעמים! עיניים אומרות הרבה! אפשר לראות עם בן אדם סתום או שיש עם מי לדבר שם.
ואנרגיות. יש משהו שאנחנו מקרינים גם בלי מילים. אני מאלה שפועלים על פי אינטואיציה...

יופי פחות מעניין אותי. את האמת מעדיפה אותם קצת פחות מיפיופים... כי הם בדרך כלל מפונקים ומתנשאים... אנשים יפים רגילים לקבל הכול בקלות... שונאת כאלה!

והכי חשוב מבט!!! כבר אמרתי את זה כמה פעמים! עיניים אומרות הרבה! אפשר לראות עם בן אדם סתום או שיש עם מי לדבר שם.
ואנרגיות. יש משהו שאנחנו מקרינים גם בלי מילים. אני מאלה שפועלים על פי אינטואיציה...

יופי פחות מעניין אותי. את האמת מעדיפה אותם קצת פחות מיפיופים... כי הם בדרך כלל מפונקים ומתנשאים... אנשים יפים רגילים לקבל הכול בקלות... שונאת כאלה!

גם כל היהודים רודפי בצע... בגלל זה אני מעדיף אותו גויות.

הכללות כבר אמרתי?

כעיקרון, סטנדרטי. מתאים לתשעים אחוז מהנשים.

*כשאני הולך ברחוב בלילה נשים וילדים תמיד עוברים לצד השני של הרחוב
*כשאישה רואה אותי בלילה היא מוציאה את הטלפון ומשחקת אותה מדבר עם מישהו
*רואה פחד בעיניים שלהן כשהן רואות אותי בלילה
*אני מאוד נחמד וזה מעליב

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית