הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מחזור מחט?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
נתקעתי עם מחט שניים אחרונות, עד שההזמנה תגיע יש אפשרות לחטות מחט אחרי השימוש? קניתי אלכוהול (אתנול) 70 אחוז.. אפשרי להשרות אותה באלכוהול או משהו?

יש לי סוג ספציפי שהוא ממש דק ונוח להזרקה (22g שחורות מי שמכיר) ובכל הניו פארמים פה אין את זה..

אפשרי? כן (יש גם נרקומנים שמעבירים בינהם מחטים ויוצאים מזה בחיים). כדאי? לא. עד שתגיע ההזמנה תזריק עם 21 או 23, אולי פחות נוח אבל נוח היה בתיבה.

נערך לאחרונה:
הסטריליות תתאפשר עם חיטוי נכון. העניין הוא שעל מחט חדשה יש צפוי שעוזר למחט להחליק פנימה... הציפוי הזה יעלם כשתחטא.
הכי פשוט - כנס לסופר פארם ותקנה כמה מזרקים עם מחט ירוקה. מוכרים בלי בעיה. הכי הרבה תגיד שאתה מזריק B12....

יש מקום שמוכרים מזרקים ומחטים מכל
הגדלים והסוגים כולל פד אלכוהול , זה נמצא בחולון הבעל שם טוב 28 , נמכר כ 100 יחידות בקופסא ממש זול , לך לשם אם יש לך בעיה לגשת לסופר פארם

• פותח/ת השרשור
אחלה הבנתי.. אני ינסה להשיג מסופרפארם במקום אחר..

שאלה נוספת היום הזרקתי (זה זריקה שלישית סכ"ה 2 מתוכם אני עשיתי לעצמי) ויצא שהמחט הייתה טיפה עקומה, לא משהו רציני אבל שהוצאתי אותה שמתי לב שהיא נכנסה קצת בזווית.. אני משתדל להזריק ישר 90 מעלות אבל שעושים את זה לבד במיוחד בפעמים הראשונות זה לא 100 אחוז.. אז עד כמה זה קריטי? איך אפשר להוית בטוח שהזרקתי טוב לשריר?

טיפים לאנשים שמזריקים לבד חח?

איך אפשר להוית בטוח שהזרקתי טוב לשריר?
אם המחט היא 1.5 אינץ ואתה מזריק לישבן (חלק עליון חיצוני ) אתה תהיה בתוך השריר - תהיה בטוח.
כמובן שיש לשאוב על מנת לוודא שלא פגעת בכלי דם (סיכוי נמוך - אבל קיים!)
צרפתי לך תמונות של אורך מחטים .....

https://www.lbs.co.il/attachments/17336/

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אם המחט היא 1.5 אינץ ואתה מזריק לישבן (חלק עליון חיצוני ) אתה תהיה בתוך השריר - תהיה בטוח.

בהצלחה
אני מזריק עם מחטים שחורות אני לא יודע מה הקוטר המדויק אבל המידה שלהם זה 22G הם טיפה יותר דקות מהירוקות הנפוצות..

ומה הכוונה לשאוב? ואני מזריק לכתף

אחרי שנעצת את המחט… . במקום ללחוץ… שאב , כלומר במקום קדימה… .אחורה….. פעולה זו באה לוודא שאתה לא בתוך כלי דם.
כשאתה שואב צריך להיות מעט בועות אויר , לעולם לא דם.
וכן… .גם בכתף….

22 G זו מידה לעובי אך לא לאורך.
על האריזה הסטרילית כתוב איזה אורך , באינצים…

בהצלחה

אחרי שנעצת את המחט… . במקום ללחוץ… שאב , כלומר במקום קדימה… .אחורה….. פעולה זו באה לוודא שאתה לא בתוך כלי דם.
כשאתה שואב צריך להיות מעט בועות אויר , לעולם לא דם.
וכן… .גם בכתף….

22 G זו מידה לעובי אך לא לאורך.
על האריזה הסטרילית כתוב איזה אורך , באינצים…

בהצלחה

מעט בועות אוויר?
לא צריך להימנע מהבועות האלה?
אז לאחר שאני מקבל את הבועות האלה שאני שואב בתוך השריר, להמשיך להזריק או להוציא את המזריק להוציא תבועות ולהזריק מחדש או להמשיך תזריקה כרגיל?

ממש לא להוציא את המחט….!
הבועות הן תוצאה של שאיבה מתוך רקמה שרירית , אין סכנה ואין כל חשש.
אני מבין כעת שהתבלבלת עם המילה בועות…
זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אבל אתה בטוח לא להוציא את המזרק ולהזריק עם הבועות? זה נשמע מסוכן..

אגב, יש לי אפשרות להשיג מקלות אינסולין (זה מזרקים דקים עם מחט) השאלה אם אפשרי להזריק איתם כי המחט ממש קצרה ודקה.
במחטים של ה22G אני מרגיש שלאנתת מאוד קשה לצאת.. אז במקלות אינסולין זה אפשרי בכלל? והעניין של האורך יותר חשוב, אפשרי להגיע עם זה לשריר? (אני מזריק בכתף לא בישבן ככה שאין הרבה רקמת שומן)..

למזרקי אינסולין מחט של חצי אינצ' (מצורף תמונה)
מחט זו לא תגיע לשריר - בטח שלא בישבן , בכתף אולי ..אם אחוז השומן הוא נמוך מאוד מאוד !
על פי דעתי זה ממש מיותר לנסות להזריק שמן במחט דקה כל כך , מחט המזרק (אינסולין) מיועד להזרקת נוזל על בסיס מים כמו פרגניל על מים או אינסולין ....
תאורתית...אם תצליח לשאוב שמן למזרק זה (ממש קשה עד בלתי אפשרי בגלל סמיכות הנוזל ) ואם תגיע לשריר (בהנחה שאתה ממש "שקוף" בכתף) אז ייקח לך בערך רבע שעה להזריק את החומר - לא פרקטי !

קבצים מצורפים

• 20140930_060903.jpg
    20140930_060903.jpg
    KB 39 · צפיות: 155

בהצלחה
מניסיון יש מצב שזה יקרה חחח

כן , גם לי זה קרה אבל אחרי שראיתי דם במזרק הוצאתי מיד , החלפתי מחט ותחת 😛 והיה הכל תקין , העיקר לוודא ולא לשכוח , פעולה קטנה עם הרבה משמעות.

כן , גם לי זה קרה אבל אחרי שראיתי דם במזרק הוצאתי מיד , החלפתי מחט ותחת 😛 והיה הכל תקין , העיקר לוודא ולא לשכוח , פעולה קטנה עם הרבה משמעות.

גם אם מגיע דם למזריק אז להזריק ככה עם הדם אל השריר?
הרי בסופו של דבר זה יתערבב עם הדם אז זה לא ישנה
אבל מה עלול לקרות אם בטעות אזריק לרקמת שומן?

זה יכאב, אני שמעתי שהחומר נספג עדיין אבל פחות טוב

1. אין בעיה להזריק את החומר עם מעט דם , זה שלך וזה סטרילי אין חשש.
2. קיים שירשור בנושא הזרקות לרקמות שומן של חומרים שומניים , אם אני לא טועה אביעד כתב על זה , על פי מה שאני זוכר - זה לא יגרום לך לנזק אבל הספיגה תהיה איטית ואולי כואבת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית