הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני שותה עכשיו

התכנון שתייה להיום:
אחר הצהריים מרדסו בלונד בים
בלילה לף רדיוס בעל האש

ושתיתי לפני כמה ימים את הבירה גימס(שהמליצו עליה פה) ובאמת אחלה בירה.פעם הבאה תיהיה במסעדה שלהם.

עכשיו כשאני בצבא ויוצא אחת לשבועיים אני מתפנק גם מגולדסטאר מדוללת בשדרת הברים.😭

בונים לי פאב אוסקר וויילד בעבודה.

מעריך שיסיימו לבנות אותו בערך עוד חודש וחצי ואז נתחיל להתפרע ולהתחרע על הבירות שם(איזה תפריט בירות מטורף יא אללה).

אגב מי היה בסניף בפ"ת ? איך התרשמתם מהמקום ?

היום בעוד על האש,חבר צילם.
IMG-20141009-WA0003.jpg

נערך לאחרונה:
סתם שאלה, יצא לך לשתות בירות?
חחח פשוט אתה שואל על המון בירות מיינסטרים שנמצאות ב90% מהברים בישראל (מרפיס, גינס, טובורג..)

שותה ויינשטפן ומדי פעם לוקח שלוק ומנסה משתיה של חברים אבל לרוב הן פשוט מרות לי. מרפיס וגינס יש בברים אבל רק עכשיו שמתי לב אליהן. מה גם שאני לא בטוח שמוכרים את מה שאני רוצה שזה הסטאוט. טובורג רק שמעתי עליה, לא טעמתי ממנה.

שותה ויינשטפן ומדי פעם לוקח שלוק ומנסה משתיה של חברים אבל לרוב הן פשוט מרות לי. מרפיס וגינס יש בברים אבל רק עכשיו שמתי לב אליהן. מה גם שאני לא בטוח שמוכרים את מה שאני רוצה שזה הסטאוט. טובורג רק שמעתי עליה, לא טעמתי ממנה.

בוא נתחיל מזה שהמרפיס והגינס שמוכרים בברים זה הסטאוט, תתנסה ותטעם (כל בר שמכבד את עצמו נותן ללקוח לטעום בירה).
טובורג קצת מפתיע שלא טעמת, בירה שנצאת בכל מקום ובכל חור, אפילו בפלאפל השכונתי ליד 'מכבי'.
אבל כמו שאמרתי, בקש לטעום ותתנסה.. רק ככה אני מכירה את כל הבירות שאני מכירה, לצערי גם כאלו שאני לא אוהבת חח
לא,זה רדיוס:)

איזו בירה הולכת טוב עם חומוס?😁

שאלה קשה חח
הייתי הולכת על הלאגרים הפשוטים דווקא (טובורג / גולדסטאר) ולא בירה מחיטה או כזאת פירותית / מיוחדת.. וכמובן, לנושא..
שמתי כוס במקפיא של הבר ושתתי את הפאולנר החדשה (מהדורת אוקטוברפסט) מכוס קפואה.
תענוג.
אה, וירד גשם אז בכלל 😃

בטובורג התכוונתי ל-RED, את הטובורג הרגילה שתיתי ולא אהבתי.

בחיי שאני לא מכירה מישהו ששותה טובורג גרין חחח עדיף כבר מכבי..
אבל לא נתקלתי בבר שמוזג טובורג גרין מהחבית, מוזגים טובורג רד

פאולנר=ווינשטפן=מתוק מידי
טובורג רד=גולדסטאר=סבבה
הייניקן=קרלסברג=טובורג גרין=שתן
גינס=הכי טוב אבל גם התרגלתי לטעם אז זה נהיה מתוק מידי

צריך בירה חדשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית