הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מוכנים לעשות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

החלטתי לבצע את הבדיקות דם שהומלצו ע''י הייעוץ באתר.
הרופאה לא הסכימה לעשות לי פרופיל הורמונלי ללא סיבה.
היא נתנה לי רק את הבדיקות הבאות :

TSH
CPK
FOLIC ACID
VITAMIN B12
COMPLETE BLOOD COUNT
GOTׂׂ(AST)
GPT(ALT)
ALK. PHOSPHATASE
ELECTROLYTES
UREA
CREATININE
LIPID PROFILE
GLUCOSE

מה אתם עשיתם, איך הצלחתם להוציא פרופיל הורמונאלי?

אני אישית אמרתי לרופא שאני עייף כל הזמן, אין לי מוטיבציה לכלום, ללא חשק מיני ושהשמנתי ושאני דורש בדיקות הורמונליות מקפות לבדיקה. הוא לא מיצמץ בכלל ונתן לי. עד כמה שבדקתי יש אפשרות לביצוע בדיקות דם פרטיות. לא יודע כמה עולה.

אני אישית אמרתי לרופא שאני עייף כל הזמן, אין לי מוטיבציה לכלום, ללא חשק מיני ושהשמנתי ושאני דורש בדיקות הורמונליות מקפות לבדיקה. הוא לא מיצמץ בכלל ונתן לי. עד כמה שבדקתי יש אפשרות לביצוע בדיקות דם פרטיות. לא יודע כמה עולה.

ובאופן לא פרטי, דרך קופת חולים, כמה עולה?

דרך קופות החולים זה לא עולה לך כסף. זה עולה לקופה, בגלל זה הם מקשים ולא מחלקים בדיקות ללא סיבה הנראת מוצדקת.

אתמול הוצאתי בקלות פרופיל הורמונלי... השיטה היא כמו שנכתב למעלה.לדווח על עייפות, חוסר חשק מיני וכו...

כל הורמון 250 שקל אמרו לי לא זוכר איזה מעבדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית