הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין להתחיל סייקל ראשון מתאמן כבר שנתיים טבעי.. אחרי שקראתי די הרבה

eladrevivo

משתמש מתחיל
77
7
נק' מוניטין:
7
77
7
שלום לכולם..
אחרי שקראתי דיי הרבה ומתאמן כשנתיים רציני החלטתי שאני רוצה לתת קיק
קצת על עצמי
בן 23
משקלי עבודה בנצ פרס 100 ל 8
סקט 100 ל 5

עכשיו יש לי אחוז שומן די גבוה אחרי שעשיתי חיטוב פעם אחת עם קלן.. (למרות שהחיטוב לא היה משהו לא נתתי 100 אחוז מספיק)

בכל אופן אני אמור להתחיל תקופה של חיטוב ובאמת שקראתי המון..
אני יודע שאת הסייקל הראשון שומרים למסה אבל אני מעדיף לחיטוב אני גם לא הולך להשתמש עוד(בתקווה) ורק לתת קיק..

חשבתי באמת על המשהו הכי קל

CLEN X6 WEEK
ketto

ולשלב אנאבר..

כמובן שאחרי זה לעשות PCT לפי נוסחא

השאלה שלי אם אני חייב לקחת טסט.. אני עדיין לא הבנתי אם כן או שלא..

ואם כן אם לקחת במינונים של TRT או שלא

תודה

אחרי שקראתי דיי הרבה ומתאמן כשנתיים רציני החלטתי שאני רוצה לתת קיק
קצת על עצמי
בן 23
משקלי עבודה בנצ פרס 100 ל 8
סקט 100 ל 5

עכשיו יש לי אחוז שומן די גבוה אחרי שעשיתי חיטוב פעם אחת עם קלן.. (למרות שהחיטוב לא היה משהו לא נתתי 100 אחוז מספיק)

בכל אופן אני אמור להתחיל תקופה של חיטוב ובאמת שקראתי המון..
אני יודע שאת הסייקל הראשון שומרים למסה אבל אני מעדיף לחיטוב אני גם לא הולך להשתמש עוד(בתקווה) ורק לתת קיק..

חשבתי באמת על המשהו הכי קל

CLEN X6 WEEK
ketto

ולשלב אנאבר..

כמובן שאחרי זה לעשות PCT לפי נוסחא

השאלה שלי אם אני חייב לקחת טסט.. אני עדיין לא הבנתי אם כן או שלא..

ואם כן אם לקחת במינונים של TRT או שלא

תודה
נראה לי שכדאי שתחשוב שוב. אין אנאבר בסביבה וחיטב כמו שאתה מתאר אותו לא מתאים לסייקל ראשון.

• פותח/ת השרשור
האמת שהיום הייתי אצל הבחור והוא מאוד מוכר בתחום פיתוח הגוף ועושה לי אחלה מחיר שאין לדבר עליהם..
בכל אופן..

אני לא הולך להריץ כל החיים סייקלים אני רק רוצה לתת קיק כמו שאמרתי.. באמת לתת חודשיים עבודה טובה על חיטוב כי אף פעם לא הצלחתי לרדת מ 13 אחוז שומן

האמת שהיום הייתי אצל הבחור והוא מאוד מוכר בתחום פיתוח הגוף ועושה לי אחלה מחיר שאין לדבר עליהם..
בכל אופן..

אני לא הולך להריץ כל החיים סייקלים אני רק רוצה לתת קיק כמו שאמרתי.. באמת לתת חודשיים עבודה טובה על חיטוב כי אף פעם לא הצלחתי לרדת מ 13 אחוז שומן
מה קורה בזמן האחרון עם ה-"מאוד מוכר", "אחד התותחים"... 🙌

טוב, אז כנראה שאין לו אנאבר...

לא הבנתי את עניין הקיק. רוצה לבלוע כדורים, לך על זה. תוסיף pct של 3 שבועות כלומיד למקרה שאני צודק לגבי ה"אנאבר". וותר על הטסט אם אתה מריץ את הוויני/אנאבר ל-5 שבועות.

• פותח/ת השרשור
הכוונה לתת לי עזרה בשריפת שומן /ניוד שומן מוגבר...
לעלות במסה לא קשה לי בכלל.. אני פשוט עולה מלוכלכך אחרי החיטוב אני רוצה להתחיל לעלות נקי

מה זה אחוז שומן גבוה? 20+?
למה דחוף לך עכשיו לפני החורף לעשות סייקל חיטוב?
ואם כבר לקחת פעם קלן, אז איך זה סייקל ראשון?

למה שלא תעשה חודש-חודשיים חיטוב כמו שצריך, תתחיל להתייצב על איזור ה-12-15 אחוז שומן ואז תקח משהו שיתן לך דחיפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית