הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת שתן של סמים

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
עושים לי מידי פעם בדיקת שתן של חשיש/מריחואנה
האם זה שאני משתמש בדיבול/טסט/פרגניל וכדומה יש להפוך את הבדיקה לחיובית ויענו ימצאו משהו?

הזכרתם לי שכשהייתי בשירות הסדיר שלי מישהי היתה צריכה להקריא לי שורה ארוכה של מספרים ושאני אקליד אותם במחשב, עשינו את זה כמה שעות ולמחרת אחד המפקדים בא אלינו ושאל אותי מה זה המספרים שהקלדתי, מסתבר שהיא סתם המציאה מספרים במקום לקרוא מהנייר 🤣

כמה שבועות אח"כ היא נכנסה לכלא על שימוש בסמים, היא לא חזרה ליחידה שלנו.
אולי היא חזתה את המספרים ללוטו ואתה פיספסת 😛
ד"א לכמה היא נכנסה?

עושים לי מידי פעם בדיקת שתן של חשיש/מריחואנה
האם זה שאני משתמש בדיבול/טסט/פרגניל וכדומה יש להפוך את הבדיקה לחיובית ויענו ימצאו משהו?

בבדיקות שתן מחפשים מטבוליטים ספציפיים שמעניין את המחפש.
במקרה שלך מדובר ככל הנראה במטבוליטים של קנאביס - THC/11-OH-THC/THC-COOH
-
בגדול ישנה אפשרות לשימוש במשתנים ועוד כמה טכניקות אם ידוע מועד הבדיקה.
אם מועד הבדיקה אינו ידוע אין אפשרות להערים על בדיקת שתן מאחר וTHC הוא מסיס שומן ולכן לא יעלם מהגוף באמצעות שימוש במשתנים או קריאטין, ברגע שהכליות יתאזנו חזרה יבוצע סקרשיין של החומר דרך השתן חזרה.
-
אגב, התרופה PROTONIX מציינת בעלון שלה ששימוש בתרופה הזו עלולה לגרום לתוצאה חיובית שקרית של שימוש בקאנביס.
-
לשאלתך - אף אחד לא ישלם סתם כסף לגילוי שימוש בסטרואידים, כל בדיקה עולה כסף וכל בדיקה מבוצעת בשיטה מסוימת.
הצבא לוקח בדיקה ומעוניין למצוא משהו מסוים ועל זה הוא משלם למעבדה. כלומר, אם החשד הוא שאתה משתמש במריחואנה והשתמשת בממריצים (קריסטל,קוק וכו') לדוג' אז ייתכן ותצא נקי כי הצבא הזמין בדיקה רק עבור קנאביס.
שורה תחתונה, נכון להיום אין מודעות במערכת הצבאית לסטרואידים ולכן לא מבוצעות בדיקות סקר.

נערך לאחרונה:
בבדיקות שתן מחפשים מטבוליטים ספציפיים שמעניין את המחפש.
במקרה שלך מדובר ככל הנראה במטבוליטים של קנאביס - THC/11-OH-THC/THC-COOH
-
בגדול ישנה אפשרות לשימוש במשתנים ועוד כמה טכניקות אם ידוע מועד הבדיקה.
אם מועד הבדיקה אינו ידוע אין אפשרות להערים על בדיקת שתן מאחר וTHC הוא מסיס שומן ולכן לא יעלם מהגוף באמצעות שימוש במשתנים או קריאטין, ברגע שהכליות יתאזנו חזרה יבוצע סקרשיין של החומר דרך השתן חזרה.
-
אגב, התרופה PROTONIX מציינת בעלון שלה ששימוש בתרופה הזו עלולה לגרום לתוצאה חיובית שקרית של שימוש בקאנביס.
-
לשאלתך - אף אחד לא ישלם סתם כסף לגילוי שימוש בסטרואידים, כל בדיקה עולה כסף וכל בדיקה מבוצעת בשיטה מסוימת.
הצבא לוקח בדיקה ומעוניין למצוא משהו מסוים ועל זה הוא משלם למעבדה. כלומר, אם החשד הוא שאתה משתמש במריחואנה והשתמשת בממריצים (קריסטל,קוק וכו') לדוג' אז ייתכן ותצא נקי כי הצבא הזמין בדיקה רק עבור קנאביס.
שורה תחתונה, נכון להיום אין מודעות במערכת הצבאית לסטרואידים ולכן לא מבוצעות בדיקות סקר.
כנל גם לגבי האזרחות בהקשר לבדיקות סטרואידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית