הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במהלך סייקל צריך עזרה

mma.israel

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
שלום לכולם אני כרגע על טסט פרופ 100 מג יום כן יום לא ווינסטרול אוראלי 50 מג ביום.
4 שבועות בדיוק עוד 4 ימים.
התחלתי סייקל כי הייתי תקוע בחיטוב והרגשתי שאיבדתי מלא שריר.
התחלתי במשקל 76
ואתמול נשקלתי עליתי ל82!!!!
האימון שלי 90 אחוז אירובי/ איגרוף ספרינטים/ ופעם בשבוע מקסימום אני משתדל לעשות קצת אימוני של 8 חזרות סקוואט דדליפט לחיצות חתירות..

הבעיה ששבוע אחרי שהתחלתי קיבחתי התפרצות רעב אדירה אולי זה מסיבות אחרות בחיים אבל בכל מקרה זה בלתי נשלט... האם לדעתכם הוספה של אפדרין 60 מג ביום למשך שאר הסייקל עוד 4 שבועות תיתן משהו?? בעיקר נגד התאבון כי פעם שלקחתי זה פשוט היה סותם אותי לגמרו

נערך לאחרונה:
שלום לכולם אני כרגע על טסט פרופ 100 מג יום כן יום לא ווינסטרול אוראלי 50 מג ביום.
התחלתי במשקל 76
האימון שלי 90 אחוז אירובי/ איגרוף ספרינטים/ ופעם בשבוע מקסימום אני משתדל לעשות קצת אימוני של 8 חזרות סקוואט דדליפט לחיצות חתירות..

הבעיה ששבוע אחרי שהתחלתי קיבחתי התפרצות רעב אדירה אולי זה מסיבות אחרות בחיים אבל בכל מקרה זה בלתי נשלט... האם לדעתכם הוספה של אפדרין 60 מג ביום למשך שאר הסייקל עוד 4 שבועות תיתן משהו?? בעיקר נגד התאבון כי פעם שלקחתי זה פשוט היה סותם אותי לגמרו
מה רע בעידוד תאבון ? שאני יבין אתה רוצה להוסיף משהו שיסתום לך תתאבון ? עידוד תאבון זה תופעה נפוצה בשימוש של טסט , הלוואי עליי במצב שאני נמצא בו , דוחף אוכל בכח

התחלתי במשקל 76

אז מה השאלה בעצם? קח אפדרין...

או רטלין , שהוא עוד יותר יסתום תאבון לעומת אפדרין , מעלה את רמות הדופמין ובגלל שאתה ב״היי״ לא יהיה לך תאבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית