The irony is strong with this one.שגיעות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
The irony is strong with this one.שגיעות
צודק.לא,כן
לגבי השאלה השניה זה קצת טריקי, אם השאלה הייתה" אתה מדבר בבית עברית" אז התשובה היא "לא" אבל בשאלה יש שלילה, ולכן אני גם צריך לעשות שלילה על התשובה שלי.
אתה מנודה מהלוג שלי עד שאתה לא חוזר להתאמן.
ואולי גם אני 😍כן, בסביבות חמש וגם לפעמים אני בא ימי שני במקום ראשון/שלישי.. עוד שבועיים אני חזור לראשון-שלישי-חמישי 🤤
ברור 🤤 @Matty אם לא יעשה שטויות עוד שבועיים ירשם לטכניון ויהיה מתאמן מהשורה 🤡ואולי גם אני 😍
שבוע 19 התאוששות.
דדליפט 145 PR
פרס 60
סקוואט 20X3X12 לנפח.
היה אימון טוב סה"כ כמעט ולא הרגשתי רגליים, ניסיתי לעשות 50 קילו סקוואט אבל הרגשתי טיפה רגליים אז החלטתי לוותר ולעשות מוט ריק, יעלה עכשיו כל אימון טיפה תלוי בהרגשה.
תראה באימון עצימות לפני שבוע (לא האחרון), הוא עשה 70 לשלשות. נראה לי בגלל שזה יום התאוששות אז פחות משקל לא?שכחתי לשאול אותך, אתה עושה פרס קל בכוונה או שנתקעת ב60? עם המשקלים שלך בבנץ' אתה צריך להרים בפרס 70 קילו או יותר.
זה התוכנית של טקססשכחתי לשאול אותך, אתה עושה פרס קל בכוונה או שנתקעת ב60? עם המשקלים שלך בבנץ' אתה צריך להרים בפרס 70 קילו או יותר.
מה שהוא אמרתראה באימון עצימות לפני שבוע (לא האחרון), הוא עשה 70 לשלשות. נראה לי בגלל שזה יום התאוששות אז פחות משקל לא?
כל הכבוד על הPR !! 👏
וכול הכבוד שלא היה טעויות כתיב בעידכון!! 😁
שבוע 19 עצימות.
קיבלתי תעודה לסיום תואר 😃
באתי אחרי לחדר כושר שזה יצא בערך ב 9:30 הייתי כבר עייף אבל לא רציתי לבוא בשישי בגלל שצריך לעבור טסט.
בנץ 115X4 115X3 אחרי זה עשיתי 100X8 ו 90X8 לפאמפ 😃
סקוואט מוט ל 12 חזרות.
תרגילי עזר בקטנה.
בגלל שאין לי סקוואט אז האימון קצר אז נתתי קצת עבודה בבנץ בזמן שאני מוריד פלטות.
הבנתי שהייתה לי באמת פתיעה ברגליים, עכשיו אני ממש קצת מרגיש כאב עדיין ברגליים במיוחד ברגל שמאל, אבל זה לא מתקרב למה שהיה לפני שבועיים, בנוסף התחלתי לשים קרח וניראה לי זה...
שבוע 20 נפח
פרס 65
סקוואט 20X2X10
סוף סוף סגרתי 65 לנפח. מקווה לסגור 70 ל 5 ביום חמישי.
הסקוואט בסט הראשון כאב לי יותר מיום שלישי/חמישי שזה מוזר וסט 2 כאב הרבה פחות אבל עדיין כאב.
אני כנראה ימשיך לעשות עם מוט ריק וינסה לעלות במשקל רק כאשר לא יהיה כאב בכלל עם מוט. אם הכאב יתגבר אני כנראה יפסיק עד הטיסה לחו"ל בעוד שבועיים.
אתה לא יודע שהצטרפתי למועדון שלך ?מה זה 20X2X10?
מה קרה?אתה לא יודע שהצטרפתי למועדון שלך ?
מקס נראה לי זה מדבק הפציעות שלך, מהיום אני שומר 10 מטר לפחות ממךמה קרה?
☠️☠️☠️מקס נראה לי זה מדבק הפציעות שלך, מהיום אני שומר 10 מטר לפחות ממך
תקרא עידכונים, יש לי כאבים בשרירים של הרגליים כבר תקופה ארוכה, חשבתי שזה סתם דומס או משהו כזה אחרי חודשיים שזה לא עבר ורק החמיר, לפי מה שהמליצו לי פה אנשים בפורם עשיתי הפסקה קטנה שבאמת עזרה ועכשיו אני עובד במתכונת פציעות.מה קרה?