הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

כן כן תמשיכו להאשים את מקס בהיותכם כוסיות שלא יודעים להתאמן 😛

הזמנתה מקומות?
כן, אתמול.
הם היו אמורים לחזור ליי, לא עשו את זה, אני אתקשר אליהם עוד מעט לוודא הכל
אה תקשיב לא יודע אם ראית בשרשור שם, אם תהיה בעיה עם 9 אתה יכול יותר מוקדם?

כן, אתמול.
הם היו אמורים לחזור ליי, לא עשו את זה, אני אתקשר אליהם עוד מעט לוודא הכל
אה תקשיב לא יודע אם ראית בשרשור שם, אם תהיה בעיה עם 9 אתה יכול יותר מוקדם?
כמה יותר מוקדם ?

כמה יותר מוקדם ?
תגיד אתה.
העניין שממה שראיתי אחרי שהזמנתי כתוב שם שהכל נגמר ב 23:00 אז זה מעט מדי זמן. מצד שני בכל הפעמים שהייתי שם זה עד אחרון הסועדים (אולי יש שעה מסויימת שאי אפשר להזמין אוכל אבל עדיין אפשר לשבת). אז אני רוצה לדבר איתם בטלפון על 21:00 אבל אם זה בעייתי אז רוצה לדעת מה הכי מוקדם שאפשר להגיד להם.

המטבח נסגר ב23:00, לא יסלקו אף אחד מהמקום - אלא אם כן אתם מתכננים לאכול במשך יותר משעתיים אני לא רואה עם זה בעיה.

הזמנתי גם בשבילך אתה יודע?

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שרשמת כאן, התכוונתי ש"אתם" אולי מתכננים לאכול יותר משעתיים, אבל אני בהחלט אעמוד במגבלת השעתיים (כמה זמן כבר לוקח לאכול?)

אין בעיה אם המטבח נסגר ב23:00 אם אנחנו מגיעים ב21:00.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שרשמת כאן, התכוונתי ש"אתם" אולי מתכננים לאכול יותר משעתיים, אבל אני בהחלט אעמוד במגבלת השעתיים (כמה זמן כבר לוקח לאכול?)

אין בעיה אם המטבח נסגר ב23:00 אם אנחנו מגיעים ב21:00.
כשדיברתי איתם גם שאלתי אותם אם זה לא מאוחר מדי ב 21:00, אמרו לי שהם בכלל מכניסים אחרונים ב 22:00 ככה שזה בסדר גמור..
ואני מאמין שעד 23:00 נסיים להזמין את הכל
השאלה הנכונה היא כמה אפשר לזיין אחד לשני את השכל. והתשובה היא: הרבה.
אם אתה מספים במציאות כמו שאתה מספים בפורום אז נשב שם עד הבוקר 😁😛

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית