הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 03/11/16

שבוע 2 אימון C

סקוואט 65 3X5
בנץ 100X5
דדליפט 100X5
צין אפס +25 3X6

הסקוואט כבר נהיה טיפה קשה. עד עכשיו קפצתי ב 5 ק"ג במתכונת SS. כנראה יעבור עוד מעט ל 2.5
הבנץ הרגיש כבד.
דדליפט עשיתי בערך תוך 3-4 דקות חימום פלוס עבודה בגלל שאני עצלן להוריד פלטות מהסטים של מתי ודודי.

שבוע הבאה עושה סוג של חיטובון קטן שיתחיל כנראה מראשון עד חמישי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה? זה חיטוב של 5 יום?
כן, איזה פעם דוד סיפר לי על זה. ניסיתי איזה פעמיים והיה דיי טוב. יש לי אפילו איפה שהוא פה בלוג מאמר של זה. צריך תאכלס לקרוא קצת ולראות כמה ימים בדיוק.

אבל בעיקרון 3-5 ימים של גירעון קלורי. כל כמה שבועות.

לא בטוח עד כמה זה באמת אפקטיבי. אבל זה קצת יגביל את ההשמנה שלי. שלא יהיה בסוף כמו אידה 😃

כן, איזה פעם דוד סיפר לי על זה. ניסיתי איזה פעמיים והיה דיי טוב. יש לי אפילו איפה שהוא פה בלוג מאמר של זה. צריך תאכלס לקרוא קצת ולראות כמה ימים בדיוק.

אבל בעיקרון 3-5 ימים של גירעון קלורי. כל כמה שבועות.

לא בטוח עד כמה זה באמת אפקטיבי. אבל זה קצת יגביל את ההשמנה שלי. שלא יהיה בסוף כמו אידה 😃
חח סיפרת לי על זה מזמן..

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 08/11/16

שבוע 3 אימון B

סקוואט 72.5 3X5
בנץ 90 3X5
צין אפס +10 3X6

הרגשתי סבבה בחימום של הסקוואט עם 60. אז המשכתי ל 72.5.

עברתי לבנץ ששם היו 3 ערבים שעשו ברוטציה. ועוד 2 בני זונות שחיכו להיכנס. ביקשתי מהערבים להיכנס להתחמם והם הסיכמו. אחרי זה עם ה 2 מפגרים הספקתי לעשות עוד איזה סט אחד של חימום והם אמרו לי שמצטערים אבל אני לא יכול לעבוד איתם כי זה מפריעה להם. "אנחנו עושים אחד אחד". ניסיתי להתווכח אבל לא ידעתי מה להגיד כל כך.
הלכתי לספה הכי גרועה לעשות. למזלי זה יום קל וגם אני במשקל נמוך אז לא הפריעה לי.
@Matty @incin יש רעיונות מה אפשר היה להגיד להם ?

מקווה שיצא לי לנקום בהם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

להיכנס באמצע בלי שאלות. אם הם מתחילים להתלהם אתה פשוט אומר בקול רגוע (זה מעצבן במיוחד שאתה רגוע בזמן שהם עצבניים) שאתה משלם בדיוק כמוהם ויש לך את אותן הזכויות. אז לתפוס ל"רוטציה פאמפ דרופ סט בילבול שריר" לא בא בחשבון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית