הם מתאמנים באותו מקוםבשביל מה אתה מתייג אותו ? אתה חושב שהדיעה שלי לא מספיק טובה ?
הן צריכות לעצור בשליש השני של התנועה, אצלך הן ממשיכות עוד ועוד ועוד.
אז למה לא לתייג אותו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם מתאמנים באותו מקוםבשביל מה אתה מתייג אותו ? אתה חושב שהדיעה שלי לא מספיק טובה ?
בשביל מה אתה מתייג אותו ? אתה חושב שהדיעה שלי לא מספיק טובה ?
אתה מושך את התחת אחורה ואז נותן לברכיים להתקדם אבל הן לא מפסיקות להתקדם וממשיכות עד שאתה מגיע לבור ויותר.
בכל חזרה וחזרה הברכיים מתקדמות בתוך הבור, תסתכל על הברכיים ועל התנועה שלהן קדימה.
לזה התכוונתי אבל זה קורה בכל חזרה, בחלק פחות ובחלק יותר
זה קורה בכולם, בחלק פחות ובחלק יותר.
הייתי ממליץ סקוואט מול קיר כדי ללמוד לאן הברכיים צריכות להגיע.
התנועה שלך מחולקת ל2 חלקים, אתה צריך להבין שהברכיים והתחת צריכים ללכת בו זמנית.
חוץ מזה הכל נראה בסדר.
ואתה צריך לעמוד במרחק שיאפשר לך לשפוף כמו שצריך רק בלי לתת לברכיים להתקדם עוד קדימה.
בשביל מה אתה מתייג אותו ? אתה חושב שהדיעה שלי לא מספיק טובה ?
תגיב בלוג שלי, הפעם עשיתי משהו לא קוקסינלי.סטסז זיהה את הראק, רק בגלל זה הוא תייג אותי (לא בגלל שהוא חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר) - מה שאמרת נכון לגמרי.
godlin23 - ה-LB הרבה יותר טוב מה-HB הנורא שהעלת, כמו שאליק ציין הברכיים צריכות להיות מקובעות בשליש העליון של הירידה ולתפקד כמעין ציר שעליו אתה יושב אחורה, אתה יכול לראות את זה במיוחד בסט 3 בחזרות 3-6, בחזרות 5-6 גם המוט נוטה לכיוון קצות האצבעות ולא נע בקו ישר מעל אמצע כף הרגל.
הבעיה שיש כרגע זה הידיים על המוט לא יושבות טוב, בסוף האימון הסבירו לי איך לשים אותם אבל כנראה חסר לי קצת גמישות כי מרגיש מאוד לא נוח בכתפיים.
לא יודע מי הסביר לך אבל באופן כללי אל תאמין/תסמוך על שום דבר שאומרים לך בחד"כ (אני אומר את זה הרבה לאנשים כשאני בחד"כ, הפרדוקס מכוון).
אין לך שום דרך לדעת מי מדבר שטויות ומי יודע על מה הוא מדבר, ויש הרבה יותר אנשים שמדברים שטויות מאנשים שיודעים מה הם עושים.
לא יודע מי הסביר לך אבל באופן כללי אל תאמין/תסמוך על שום דבר שאומרים לך בחד"כ (אני אומר את זה הרבה לאנשים כשאני בחד"כ, הפרדוקס מכוון).
אין לך שום דרך לדעת מי מדבר שטויות ומי יודע על מה הוא מדבר, ויש הרבה יותר אנשים שמדברים שטויות מאנשים שיודעים מה הם עושים.
קודם כל האם כדאי לי לקחת אחיזה רחבה או צרה ?
דבר שני אני הרגשתי עומס על הידיים, ומה שהסבירו לי שאני צריך להחזיק את המוט מלמעלה, כאשר אני בערך החזקתי אותו כאילו אני עושה כתפיים, קצת אולי בזווית אחרת אבל אם יד פתוחה .
סטסז זיהה את הראק, רק בגלל זה הוא תייג אותי (לא בגלל שהוא חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר) - מה שאמרת נכון לגמרי.
godlin23 - ה-LB הרבה יותר טוב מה-HB הנורא שהעלת, כמו שאליק ציין הברכיים צריכות להיות מקובעות בשליש העליון של הירידה ולתפקד כמעין ציר שעליו אתה יושב אחורה, אתה יכול לראות את זה במיוחד בסט 3 בחזרות 3-6, בחזרות 5-6 גם המוט נוטה לכיוון קצות האצבעות ולא נע בקו ישר מעל אמצע כף הרגל.
התנועה שלך מחולקת ל2 חלקים, אתה צריך להבין שהברכיים והתחת צריכים ללכת בו זמנית.
חוץ מזה הכל נראה בסדר.
ואתה צריך לעמוד במרחק שיאפשר לך לשפוף כמו שצריך רק בלי לתת לברכיים להתקדם עוד קדימה.