הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

• פותח/ת השרשור
godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 09/11/14

סקאווט 77.5
דדליפט 105
בנץ 90
מקבילים 30 8-8-7

הערות:
העירו לי שהסקוואט הוא כבר יותר "גוד מורנינג", אימון הבאה יעשה סקוואט על ספסל. משקל נראה מה יהיה. ואני מרגיש שהברכיים עוד פעם גולשות ואני כבר לא דוחף מהעקבים.
דדליפט חייב לצלם לראות מה הולך.
מקבילים ישאר עוד פעם במשקל הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
godlin23 עדכן את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 13/11/14

סקאווט 82.5
דדליפט 110
בנץ 92.5
מקבילים 30 8-7-6

הערות:
דדליפט היה ממש קשה. יעלה פעם הבאה 2.5 סה"כ

שבוע הבאה כנראה יחליף בימים של המקבילים והמתח.
ינסה את זה לשבועיים ככה לראות איך זה ישפיעה אלי

ומעכשיו גם ישקל כל יום בחד"כ לפני המתח והמקבילים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
עלית קילו וחצי בכמעט חודשיים בSS, הייתי מוסיף עוד קלוריות.
הדדליפט לא אמור להיות כבד בשלב הזה.

שזה מה שאני מכוון אליו קילו בחודש.
אני יודע שזה קצת נגד התוכנית. אבל לפני שנתיים בתוכנית עליתי 2 קילו בחודש ואחרי 4-5 חודש הפסקתי בגלל השמנה. שזה נושא מאוד רגיש אצלי ואצלי במשפחה.
אני מעדיף לעלות בקצב הזה ומקסימום לעשות יותר ריסטים.

שזה מה שאני מכוון אליו קילו בחודש.
אני יודע שזה קצת נגד התוכנית. אבל לפני שנתיים בתוכנית עליתי 2 קילו בחודש ואחרי 4-5 חודש הפסקתי בגלל השמנה. שזה נושא מאוד רגיש אצלי ואצלי במשפחה.
אני מעדיף לעלות בקצב הזה ומקסימום לעשות יותר ריסטים.
החלטה שלך אבל להיות חזק יותר וקצת יותר שמן הרבה יותר עדיף מחטוב יותר והרבה פחות חזק.

• פותח/ת השרשור
החלטה שלך אבל להיות חזק יותר וקצת יותר שמן הרבה יותר עדיף מחטוב יותר והרבה פחות חזק.

תראה אני כן מעדיף להיות יותר שרירי, אבל בשבילי חשוב איך אני ניראה במראה.
ולכן אני כן יעשה חיטוב בסוף, ושמתי לב שאם החיטוב הוא ארוך אני מאבד הרבה שריר. ולכן אני מעדיף לעלות קצת יותר לאט ואז לחטב בקטנה ולחזור למסה כמה שיותר מהר

אם לא תאכל כמו זבל אתה לא תראה כמו זבל.
אין שום סיבה שתיראה כמו פח אשפה בסוף SS אבל להישאר רזה יותר וחלש יותר זה מיותר ביותר.

• פותח/ת השרשור
אם לא תאכל כמו זבל אתה לא תראה כמו זבל.
אין שום סיבה שתיראה כמו פח אשפה בסוף SS אבל להישאר רזה יותר וחלש יותר זה מיותר ביותר.

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/supplement-marketing-on-steroids-by-alan-aragon.html/

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/whats-my-genetic-muscular-potential.html/

זה מאמרים של Lyle McDonald

שבהם הוא על פי ניסיון אישי שלו של 15 שנים, מתאמן מתחיל יעלה בערך קילו בחודש.
אני מחשיב את אצמי מתאמן מתחיל. ולכן אין לי סיבה לעבור את זה.
כן מסכים שאין מספר קסם שבו אני לא יעלה יותר שריר, אבל כנראה אז היחס שריר:שומן הוא יותר מידי לטובת השומן.
ולכן לפי דעתי זה לא שווה את זה.
במידה והייתי מתחרה או שלא היה מפריעה לי להיות יחסית שמן כל הזמן אז אולי הייתי עושה את זה.

אתה חושב שמתאמן שמסקוויט 140 ושוקל 80 יראה אותו דבר כמו מתאמן שמסקוויט 90 ושוקל 80 ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית