הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

זה באמת השם של המכון .
אם אתה לא רוצה לקרוא לזה המכון של אלכס.
אני אקרא לזה "המכון שנמצא בעיר הזאת שכולם יודעים את השם שלה אבל אף אחד לא יודע איפה היא או אם היא קיימת בכלל"

בחצי שנה האחרונה עלית 6-9 ק"ג? תרשום כאן מה המשקל שלך כרגע ונבקר שוב בהודעה הזו עוד חודש.

בזמנו חרשתי את האתר של לייל ולא נתקלתי במאמר הזה, אקרא בהמשך - בענייני תזונה אפשר לסמוך עליו.
לצערי התחלתי מסה באמצע ספטמבר, אז הייתי בערך 77-78, עכשיו אני 82-83.

ממליץ לעבור על הכתבה.

היום נזכרתי כאשר עליתי על המשקל בזה, ומסתבר שפיספסתי רק ביום.
אני עכשיו 83.5, בכללי בגלל שעשיתי את החיטוב הזה של 3 ימים בגלל שהתרוצצתי בין ראיונות עבודה ולכן לא אכלתי מסודר ולכן ניסיתי את החיטוב הזה שבו מעריך שירדתי 0.5 קילו אז המצב שלי ממש טוב.
סה"כ אני חושב שזו עליה של קילו בערך, אני כבר על 3200-3500 קלוריות 😃

היום נזכרתי כאשר עליתי על המשקל בזה, ומסתבר שפיספסתי רק ביום.
אני עכשיו 83.5, בכללי בגלל שעשיתי את החיטוב הזה של 3 ימים בגלל שהתרוצצתי בין ראיונות עבודה ולכן לא אכלתי מסודר ולכן ניסיתי את החיטוב הזה שבו מעריך שירדתי 0.5 קילו אז המצב שלי ממש טוב.
סה"כ אני חושב שזו עליה של קילו בערך, אני כבר על 3200-3500 קלוריות 😃

נראה מה יהיה המשקל עוד חודש 😃

נראה מה יהיה המשקל עוד חודש 😃
מקווה קרוב ל 84.5-85
הבעיה שאני עוזב את העבודה, מתחיל לעבוד בת"א, ושם יש לי רק סיבוס ל 40 שקל. אז יהיה יותר קשה בהתחלה עם האוכל כי אני שונא לבשל :( ולא יהיה יותר מילקי :(

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״לוג של מתכנת״:

עדכון לוג: 27/01/15

אני לא יושן טוב כבר כמה זמן, לצערי זה ימשך עד אמצע פברואר, ואני מרגיש לא רענן לאימון.
היום הייתי 83.9 עליה במשקל גוף, אז בכללי אכלתי לא רע 😃 אני כנראה יתחיל לאכול יותר עכשיו.

האימון נהיה ממש ארוך, שבוע הבאה כנראה כבר יעבור לערב. לא יוכל להתאמן בראשון ולכן אני שוקל להתאמן שלישי/חמישי/שבת בשביל להתאמן עם האנשים מפה או להתאמן שני/רביעי/שישי כי זה יהיה יותר נוח, בגלל ששונא להתאמן בשבת.

סקאווט 95
בנץ 100
דדליפט 110 2 סטים

סקוואט: היה לי ממש ממש קשה כל סט החל מחזרה 4 נלחמתי בשיניים, אבל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/01/15

משקל היום היה 84.7, אכלתי ממש טוב כל השבוע לראות האם זה משפיעה אלי באימונים, אני יכול להגיד שלא מרגיש שינוי היה לי קשה באותה מידה.
אני קצת מוריד את האכול וינסה לא לעבור עוד פעם את הקילו וחצי בחודש.

סקאווט 97.5
פרס 60
מתח 30F

מתח: יש לי כאב חזק באזור החזה עליון, וזה כאב לי במתח, כנראה הבנץ לא ילך טוב ביום ראשון.
סקוואט: הטכניקה הייתה פחות טובה, כנראה זה בגלל שבפעמים הקודמות עשיתי עם פתיחת רגליים יותר גדולה מהרגיל, אימון הבאה עוד פעם ינסה לשים כפות רגליים ב 45 מעלות. ויראה איך הולך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/02/15

התאמנתי בערב, לצערי צריך לחזור לבוקר לשבועיים הקרובים, הערב באמת יותר טוב מבחינת הרגשה באימון.

סקאווט 100 סוף סוף
בנץ 102.5 4-5-5
דדליפט 115 2 סטים

סקוואט: היה קשה מאוד אבל אמרו לעלות במשקל ולעשות עמידה יותר צרה (אני ישאיר את הזווית בכף רגל ב 45)
בנץ: אני יעלה במשקל הסט הראשון לא נחתי בין החזרות מספיק וכנראה זה עייף אותי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/02/15

אימון בוקר והרגשתי עייף, טוב שבועיים אחרונים באמת שאני בא בבוקר.

סקאווט 102.5 5-5-4
פרס 62.5 5-5-4
מתח 22

סקוואט: נשאר אותו משקל, שברתי מקביל רק ב 2 חזרות מתוך 5 אבל הטכניקה סה"כ יותר טוב מבחינת הברכיים. זווית של הכף רגל ניראה לי עוזרת לי ישאר בזווית של ~45
פרס: ינסה לעלות ולראות מה יהיה
מתח: עשיתי משקל יותר נמוך בגלל הכאב בחזה עליון/כתף. יעלה בהדרגה.

אני מאמין ששבוע הבאה אני יעבור לטקסס בלחיצות ויש מצב שגם בסקוואט, אני גם ככה כבר לא מתקדם כל אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

45 מעלות בסקוואט?
זה לא מכאיב לך בברכיים?

או שאני טועה כאן

45 מעלות בסקוואט?
זה לא מכאיב לך בברכיים?

או שאני טועה כאן
סחטיין על התמונת פרופיל 😃

זה לא בדיוק 45 אבל קרוב, יש לי קצת רגליים עקומות ובגלל זה ניראה לי זה מסתדר, יותר נוח לי לפתוח ברכיים ככה.

סחטיין על התמונת פרופיל 😃

זה לא בדיוק 45 אבל קרוב, יש לי קצת רגליים עקומות ובגלל זה ניראה לי זה מסתדר, יותר נוח לי לפתוח ברכיים ככה.
חח בתמונה הזאת הייתי אחרי שנה בלי חדר כושר, רזה רזה בלי מסת שריר.
אבל יש בה את היפה שלי שנגנבה ממני 😭

יש מצב ת'מעלה תמונה?
אני חייב להבין למה אתה מתכוון חח

חח בתמונה הזאת הייתי אחרי שנה בלי חדר כושר, רזה רזה בלי מסת שריר.
אבל יש בה את היפה שלי שנגנבה ממני 😭

יש מצב ת'מעלה תמונה?
אני חייב להבין למה אתה מתכוון חח

של הרגליים העקומות שלי ? או של הזווית ברגליים ?

עדכון לוג: 05/02/15

משקל:84.5 אוכל ממש טוב השבוע.
סקאווט 102.5 4-4-3 עם שבירת מקביל.
בנץ 105X3 100X3X4
דדליפט 120.

אני עובר לטקסס גם בסקוואט, גם ככה לא מצליח להתקדם כל אימון וזה יוצא במקרה הטוב פעם ב 2 אימונים.
הבנץ לאחר קריאה על כיווץ שכמות הבנתי שכנראה אני מחזיק רחב מידי, החזקתי יותר צר היום ובאמת לא כאב לי שום דבר, אבל היה לי יותר קשה כנראה בגלל טווח תנועה יותר גדול.

יעדכן בהמשך היום את משקלי ההתחלה

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 07/02/15

אז בגלל שהשבוע יהיה שבוע ראשון בעבודה החדשה וכנראה לא יצא לי להתאמן נורמלי החלטתי לדחות בשבוע את תחילת התוכנית, אני יתחיל אותה ב 17.2 ויתאמן בשלישי חמישי שבת, ובשבועות שאני ידע ששבת יהיה לי תפוס אני יעשה באותו שבוע שני רביעי שישי.

האימון לא היה הכי טוב בגלל שזה אימון רביעי של יום אחרי יום, בנוסף אתמול יצאתי למועדון וגם לא ישנתי יותר מידי זמן.

משקל 83.5

סקאווט 90
פרס 62.5 5-5-3
מתח 24

סקוואט ניסיתי לעשות 100, אבל לא הלך הרגליים כאבו יותר מידי ולא שברתי מקביל ירדתי ל 95 גם לא הלך, ב 90...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית