הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

לא יודע איך אפשר לתפוס שם ראק בכלל כשבאתי היום היינו 4 שם + אחד בכלל עשה פרס... יש יותר מדי אנשים שעושים תוכניות כוח במכון הזה צריך להעביר אותם למכונות 🤩

אני מגיעה ו @Koller תמיד תופש בשבילי, ואני מגיעה רק בשלישי חמישי ושבת אז שבת יחסית ריק שם.

בכל מקרה אין מה לעשות נכנסים לעשות עם עוד אנשים. תאכלס בגלל שהרוב בערב עושים כוח אז המנוחות ארוכות של כולם אז לא נורא ולרוב לאנשים לא אכפת לנוח עוד דקה.

הבאסה היותר גדולה זה הספסל, כי אני אוהב רק את הספסל הרגיל (זה שקרוב לסמית) ואיתו יש יותר בעיה כי גם אותו יש המון בילדרים שעושים שאומרים לי שיש להם מנוחה של דקה, לרוב הם מסיימים לעבוד שם כאשר אני רק מסיים להתחמם 😃

כה מה זה הדבר הזה חוץ מהספסל שאתה מדבר עליו כל השאר פשוט גרועים. למזלי כשבאתי בצהוריים לא היו שם אנשים אבל ממש לא בא לי לעמוד בתור שעות בשביל לעשות בנץ' אם אני אגיע בערב149eg:

כה מה זה הדבר הזה חוץ מהספסל שאתה מדבר עליו כל השאר פשוט גרועים. למזלי כשבאתי בצהוריים לא היו שם אנשים אבל ממש לא בא לי לעמוד בתור שעות בשביל לעשות בנץ' אם אני אגיע בערב149eg:

בגלל שאני תמיד מתחיל מהסקוואט אז לרוב אני לא מחכה, כי אני בזמן שעושה סקוואט אני כבר מברר מתי אפשר לתפוס את הספסל, ומסקימום תופס אותו במקביל, ואז נגיד עושה חימום בין הסטים של הסקוואט או יאנו נותן לעוד מישהו לעבוד "איתי" שסה"כ אני עושה סקוואט והוא שומר לי על הספה.

הייתי בא בבוקר להתאמן לפני זה וזה נחמד שהמכון שלך, אבל זה משעמם. ככה בערב כולם שם וזה כייף במיוחד שאני יותר זמן עסוק בלדבר מאשר להתאמן. בבוקר זה להתאמן עם מחלקת גיריאטריה של הטכניון.

מקס, אני ממליץ לך לשנות את הגישה הזאת של "לחכות בתור". אני מתאמן בטכניון כבר לא מעט זמן ומעולם לא חיכיתי למשהו יותר מ5 דקות, במקרים מאוד מאוד נדירים זה היה אולי 10 (ואני לרוב מתאמן בשעות הכי עמוסות). רוב האנשים אצלנו חולקים בשמחה ספסל/ראק/וואטאבר, ואלה שמרימים גבה כשאתה אומר שאתה נכנס איתם- פשוט תבהיר להם שזה לא משהו פרטי שלהם והשאלה של "אפשר להיכנס איתך?" באה רק מנימוס.

בגלל שאני תמיד מתחיל מהסקוואט אז לרוב אני לא מחכה, כי אני בזמן שעושה סקוואט אני כבר מברר מתי אפשר לתפוס את הספסל, ומסקימום תופס אותו במקביל, ואז נגיד עושה חימום בין הסטים של הסקוואט או יאנו נותן לעוד מישהו לעבוד "איתי" שסה"כ אני עושה סקוואט והוא שומר לי על הספה.

הייתי בא בבוקר להתאמן לפני זה וזה נחמד שהמכון שלך, אבל זה משעמם. ככה בערב כולם שם וזה כייף במיוחד שאני יותר זמן עסוק בלדבר מאשר להתאמן. בבוקר זה להתאמן עם מחלקת גיריאטריה של הטכניון.

גם אני אוהב לדבר בכל אימון שאין לי בו PR 😃
אני ואתה נסתדר

מקס, אני ממליץ לך לשנות את הגישה הזאת של "לחכות בתור". אני מתאמן בטכניון כבר לא מעט זמן ומעולם לא חיכיתי למשהו יותר מ5 דקות. במקרים מאוד מאוד נדירים זה היה אולי 10. רוב האנשים אצלנו חולקים בשמחה ספסל/ראק/וואטאבר, ואלה שמרימים גבה כשאתה אומר שאתה נכנס איתם- פשוט תבהיר להם שזה לא משהו פרטי שלהם והשאלה של "אפשר להיכנס איתך?" באה רק מנימוס.
כה שמתי לב לזה מישהו ביקש ממני היום גם לשמור עליו בסקוואט למרות שהוא לא מכיר אותי בכלל וזה היה נחמד 😃
פשוט כשחלקנו את הראק עם 4 אנשים זה קצת היה לא נוח מבחינת זמני מנוחה.
במיוחד אם אתה כמו @incin ואז הם גם לא מרימים גבה 😃.
חסר לי איזה 15 ס"מ בגובה בשביל זה 🤣

גם אני אוהב לדבר בכל אימון שאין לי בו PR 😃
אני ואתה נסתדר

כה שמתי לב לזה מישהו ביקש ממני היום גם לשמור עליו בסקוואט למרות שהוא לא מכיר אותי בכלל וזה היה נחמד 😃
פשוט כשחלקנו את הראק עם 4 אנשים זה קצת היה לא נוח מבחינת זמני מנוחה.

חסר לי איזה 15 ס"מ בגובה בשביל זה 🤣

את האמת פעם גם חשבתי שזה מפריעה 3-4 אנשים בראק, אבל עכשיו אני יותר נהנה מזה מאשר כאשר אני לבד, והכי נחמד שיש מישהו שעושה יותר ממני ככה יש לי יותר מוטיבציה. וגם הזמן ככה בין המנוחות עובר, בשבת אני לרוב לבד והזמן פשוט לא זז, אני יושב על הספה כמו ילד רוסי מסכן שמחפש חברים.

פגשתה אותו פעם אחת וכבר עשיתה השוואה ? 😃 😃

את האמת פעם גם חשבתי שזה מפריעה 3-4 אנשים בראק, אבל עכשיו אני יותר נהנה מזה מאשר כאשר אני לבד, והכי נחמד שיש מישהו שעושה יותר ממני ככה יש לי יותר מוטיבציה. וגם הזמן ככה בין המנוחות עובר, בשבת אני לרוב לבד והזמן פשוט לא זז, אני יושב על הספה כמו ילד רוסי מסכן שמחפש חברים.

פגשתה אותו פעם אחת וכבר עשיתה השוואה ? 😃 😃

לא בדיוק השוואה יותר הערכה 😃

במיוחד אם אתה כמו @incin ואז הם גם לא מרימים גבה 😃.

אין לי שום בעיה שאנשים יכנסו איתי, בראק בכלל אני שמח שאנשים נכנסים כי ממש קל להוציא ולהחזיר את הפלטות ואני *מאוד* גמיש בזמני מנוחה בסקוואט.

בבנץ' לרוב הם בכלל לא שואלים אותי וזה קצת מצחיק, היום לדוגמא סיימתי את ה-6X6 ובדיוק מישהו היה בדדליפט ועמד לסיים, בינתיים ישבתי עם הטלפון על הספסל ואני קולט מישהו שעומד ליד הבנץ' השטוח לידי כמה דקות ולא אומר כלום (גם השטוח היה תפוס).

שאלתי אותו "אתה מחכה לבנץ'?"
הוא עונה לי כן.
שאלתי אותו "גם הבנץ' הזה בסדר או שאתה רוצה את השטוח?"
אז הוא עונה לי שהספה שלי אפילו יותר טובה בשבילו, אז פירקתי לו את כל הפלטות והלכתי להתעסק עם הטלפון שלי בפינה עד שהבחור עם הדלליפט סיים.

למה הוא פשוט לא שאל אותי כשהוא רואה שאני סתם מתעסק עם הטלפון אני לא יודע.

אין לי שום בעיה שאנשים יכנסו איתי, בראק בכלל אני שמח שאנשים נכנסים כי ממש קל להוציא ולהחזיר את הפלטות ואני *מאוד* גמיש בזמני מנוחה בסקוואט.

בבנץ' לרוב הם בכלל לא שואלים אותי וזה קצת מצחיק, היום לדוגמא סיימתי את ה-6X6 ובדיוק מישהו היה בדדליפט ועמד לסיים, בינתיים ישבתי עם הטלפון על הספסל ואני קולט מישהו שעומד ליד הבנץ' השטוח לידי כמה דקות ולא אומר כלום (גם השטוח היה תפוס).

הוא עונה לי כן.
אז הוא עונה לי שהספה שלי אפילו יותר טובה בשבילו, אז פירקתי לו את כל הפלטות והלכתי להתעסק עם הטלפון שלי בפינה עד שהבחור עם הדלליפט סיים.

הרבה אנשים לא אוהבים את ההתעסקות של להוסיף ולהוריד פלטות. כנראה הוא ראה שהמוט שלך עדיין עמוס, וחשב שאתה במנוחה בין הסטים, אז הוא העדיף לחכות שתסיים

הוא עונה לי כן.

כנראה אתה לא מסתכל במראה.

אני יודע שאין לך בעיה לעבוד עם אנשים, אני התכוונתי שלך יותר קל להציב עובדה שאתה נכנס לעבוד עם מישהו מאשר לי 😃

הרבה אנשים לא אוהבים את ההתעסקות של להוסיף ולהוריד פלטות. כנראה הוא ראה שהמוט שלך עדיין עמוס, וחשב שאתה במנוחה בין הסטים, אז הוא העדיף לחכות שתסיים

כן, כנראה - מעניין אם הם חושבים שאני נח 45 שניות בין סט לסט אז לא יהיה זמן להוריד את הפלטות 😃

כן, כנראה - מעניין אם הם חושבים שאני נח 45 שניות בין סט לסט אז לא יהיה זמן להוריד את הפלטות 😃

כנראה שכן, יש אנשים שאצלם זמן מנוחה מוגדר כדקה או פחות כdefault. למרות שמוזר שיש עדיין כאלה שלא מכירים אותך ואת אופי האימונים שלך 😃

כנראה שכן, יש אנשים שאצלם זמן מנוחה מוגדר כדקה או פחות כdefault. למרות שמוזר שיש עדיין כאלה שלא מכירים אותך ואת אופי האימונים שלך 😃

היום התאמנתי בשעה מוקדמת כי לקחתי חצי יום חופש, יכול להיות שהאנשים שהיו שם עוד לא מכירים אותי.

כששמתי על המוט בדדליפט את משקל העבודה שלי מישהו בא ושאל אותי כמה זמן עוד יש לי, עניתי לו בערך 20 דקות ואז הוא הסתכל על הפלטות ושאל אותי "אתה עובד עם המשקל הזה?"

עניתי שכן.

הוא שואל בדאגה: "אתה מרים את זה עם חגורה?"

עניתי שכן, לא היה לי כוח להסביר מה לא בסדר בשאלה שלו.

יש מצב אני אבוא אני נשאר פה בשבת וכנראה יהיה לי משעמם 😃
אם תחליט לבוא תשלח הודעה עד 10 ככה.
היום התאמנתי בשעה מוקדמת כי לקחתי חצי יום חופש, יכול להיות שהאנשים שהיו שם עוד לא מכירים אותי.

כששמתי על המוט בדדליפט את משקל העבודה שלי מישהו בא ושאל אותי כמה זמן עוד יש לי, עניתי לו בערך 20 דקות ואז הוא הסתכל על הפלטות ושאל אותי "אתה עובד עם המשקל הזה?"

עניתי שכן.

הוא שואל בדאגה: "אתה מרים את זה עם חגורה?"

עניתי שכן, לא היה לי כוח להסביר מה לא בסדר בשאלה שלו.

אני עד עכשיו לא הבנתי מכל הויכוח שהולך בפורם האם חגורה מחזקת או מחלישה.
בכל מקרה אני כנראה יכנס לחיטוב לפני ששלי תגיעה :(, היייתי צריך להזמין חגורה של RDX וכבר מזמן הייתי מקבל אותה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית