הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 17/04/15

שבוע 9 עצימות

סקוואט 110
בנץ 105
דדליפט 132X4 באחיזה לא נוחה.
ידיים + טיפה מתח

מעכשיו רושם קודם משקלים כי אחרי זה לא נוח לי לבדוק מה אני צריך לעשות.
הלכתי לחדר כושר בציפייה לכלוב ובהתחלה רק שמתי לב שעשו שינוי במיקום, ואז ראיתי את הכלוב 😃, לצערי הריצפה שם טיפה עקומה, אבל אם הולכים עד הסוף אחורה אז ניראה לי זה בסדר.
בעיה נוספת זה הבדלי גובה, בשביל לשנות גובה צריך להוריד את המוט.

הסקוואט לא היה לי נוח, בגלל הריצפה ובכניסה הראשונה עם ה 110 עשיתי רק חזרה אחת, לא ויתרתי ונחתי ונכנסתי לעוד סט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/04/15

שבוע 10 נפח.

סקוואט 100
פרס 60

אז המכון עוד פעם היה מפוצץ כרגיל, הגענו והחברה היו בראק והכלוב היה פנוי ואיך שהוא נתתי לשותף לשכנע אותי ללכת לעבוד שם, פעם אחרונה!!!.

היה ממש עמוס, ממש ניראה לי חסר אוויר לנשום, נישארתי על אותו סקוואט משבוע שעבר כי האימון בשישי היה ממש ממש קשה, וגם הרגליים כואבות לי ממש כבר שבועיים, פעם ראשונה שיש לי כאב כזה שלא עובר, אין לי אימונים עד יום חמישי/שישי אז מקווה שהמנוחה הזאת תעזור לי.

בפרס היה לי קשה כי הרצפה עקומה וסקוואט עוד הייתי הולך לסוף הכלוב ואז שם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/04/15

שבוע 10 נפח.

סקוואט 100
פרס 60

אז המכון עוד פעם היה מפוצץ כרגיל, הגענו והחברה היו בראק והכלוב היה פנוי ואיך שהוא נתתי לשותף לשכנע אותי ללכת לעבוד שם, פעם אחרונה!!!.

היה ממש עמוס, ממש ניראה לי חסר אוויר לנשום, נישארתי על אותו סקוואט משבוע שעבר כי האימון בשישי היה ממש ממש קשה, וגם הרגליים כואבות לי ממש כבר שבועיים, פעם ראשונה שיש לי כאב כזה שלא עובר, אין לי אימונים עד יום חמישי/שישי אז מקווה שהמנוחה הזאת תעזור לי.

בפרס היה לי קשה כי הרצפה עקומה וסקוואט עוד הייתי הולך לסוף הכלוב ואז שם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה יפה שאתה מעדכן פעמיים את אותו הדבר אבל לא ענית על השאלה שלי

היה תפוס עם עוד המון אנשים שהשם יודע מה הם עשו שם, כמו שרשמתי פעם אחרונה שאני עובד שם במיקום הנוכחי שלו.
אתה לא גבוה מדי אבל כדי לעשות פרס בתוך הכלוב? הייתי כבר עושה מהרצפה ומתחיל מקלין...

זה יפה שאתה מעדכן פעמיים את אותו הדבר אבל לא ענית על השאלה שלי
ככה זה מהרכבת, רושמים שיש אינטרנט, אבל אפילו להתחבר מרחוק אני לא יכול למחשב אחר, אפשר רק בקושי לגלוש, וזה גם כי בפורם לפחות אין יותר מידי תוכן כבד, נגיד YNET אני לא יכול לגלוש.
אתה לא גבוה מדי אבל כדי לעשות פרס בתוך הכלוב? הייתי כבר עושה מהרצפה ומתחיל מקלין...
יש לי בדיוק איזה סניטימטר או 2 עד למעלה, בדקתי את זה לפני עם מוט ריק, כל מי שבערך מעל 187-188 לא יוכל לעבוד שם.

עדכון לוג: 23/04/15

שבוע 10 עצימות

סקוואט 112.5X3 110X4
פרס 65X4 65X3
דדליפט 132.5X2 130X4
מתח משקל גוף 5X3

חרא של אימון, הרגשתי שיהיה היום אימון לא טוב בגלל שאתמול יצאתי למועדון, ולא הכי ישנתי טוב אבל עדיין קיוותי שיהיה טוב.

יש לי עד עכשיו כאבים חזקים בשרירי הרגליים, חשבתי ש 4 ימי מנוחה יעזרו אבל הם לא.
ממש הרגשתי את הרגליים בכל ירידה בסקוואט, ואחרי זה גם בדדליפט.

לצערי איך שהוא האימון שלי היה עוד פעם בכלוב החדש והעקום.

לשמחתי הצלחתי לעשות מתח בלי כאבים, וגם הדדליפט נעשה באחיזה הרגילה שלי, רק שפשוט כל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/04/15

שבוע 11 נפח

סקוואט 100
בנץ 97.5
מתח רחב משקל גוף

הרגליים עדיין כואבות לי, אבל אחרי סאונה וזה שעשיתי קצת בבית סקוואט בבית ללא משקל ניראה לי עזר, ימשיך ככה לשימחתי עכשיו כבר לא צריך להיות לי אימון נפח לאחר רק יום מנוחה. אז אולי זה גם ישפר כי זה המקום שהכל התחיל.

לשימחתי הגעתי והראק היה פנוי (סוג של) מהר מאוד כל הגמדים (שיותר חזקים ממני) של הפורם הצטרפו, יש באמת חוסר של פלטות דפקו לנו באמצע פלטות.
לדעתי יכלתי לעלות אולי ל 102.5 אבל מבחינתי זה בסדר אני רוצה להצליח את ה 112.5 בעצימות ל 5....

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/04/15

שבוע 11 התאוששות.

סקוואט 80
פרס 60
מתח רחב משקל גוף
ידיים.

הסקוואט היה לי ממש קשה, פשוט כאבי רגליים נוראים, לא יודע מה יהיה ביום חמישי, השבוע שישי שבת ילך לסאונה יעשה שם קצת סקוואט חופשי ניראה לי עזר לי.

פרס עשיתי 3X5, זה משקל של נפח שבוע שעבר עכשיו קצת עייף אחריו, אבל ניראה מה יהיה בחמישי בבנץ, ואיך ירגיש לי הפרס שבוע הבאה, התכנון שזה שאני חוזר על אותו משקל לא יגרום לי "לשכוח" את ההרגשה של המשקל שבוע הבאה.

מתח היה קצת קשה לאחר הפרס.

בייספס שזה תרגיל לנשמה, משפט חדש שלמדתי מ TOM.
מעכשיו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה לא מעדכן תרגיל של כתף אחורית? 🤢
צודק.

עדכון:

כתף אחורית 3X8, אני לא בטוח שאני עושה נכון ואני מרגיש כאבים בכל מיני מקומות פרט לכתף, לא ניראה לי שאני עושה את זה נכון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית