הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

עכשיו שאני רואה את הסרטון זה נראה כאילו שהגב שלך מתעגל בכל החזרות

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 24/05/15

שבוע 15 נפח
סקוואט 100X3X5
בנץ 102.5
גב + ידיים.

הייתי בכרנת ושחכתי את המזרון בבית, ישנתי על שמיכה כמו כלב :(. כל הגוף כאב לי.
היום התעוררתי והרגשתי עייף ושעדיין חסר לי קצת שעות שינה, לשמחתי הצלחתי הכל.

בסקוואט לא יודע מה לעשות עוד פעם התחילו כאבי רגליים, מאמין שזה תאכלס בה מהדדליפט.
בכל מקרה ימשיך לעלות משקלים גם ככה אין עוד הרבה זמן, ויש לי שבועיים מילואים שבתקווה איך שהוא יכניס שם אימונים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 26/05/15

שבוע 15 התאוששות.

סקוואט 80X3X5
פרס 60
גב + ידיים

תודה לדניאל על המשקולות של ה 0.5 קילו. ראשון הבא ישתמש בהם בפרס.

הסקוואט הרגיש לי ממש כבד, לא בעיה של רגליים פשוט על הגב הרגיש כמו ה 100 ביום ראשון, מקווה שהכל יסתדר בחמישי. עשיתי אותו סקוואט כמו תמרה :(.
פרס היה אמור להיות 2.5 קילו פחות אבל בגלל תמרה לא היה לי כוח להחליף משקולות.

קיצור תמרה אשמה בהכל.

נתתי קצת כפות לשי שניסה לעשות PR בבנץ שלא הלך לו, הייתי צריך לתת לו יותר חזק. כל המכון בערך הסתכל אלינו אחרי זה, ניראה לי חשבו מפגרים,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין לך מה להתבייש תמרה ממש חזקה!!

אגב אתה לא חושב שיהיה טוב בשבילך לקחת איזה שבוע מנוחה מסקוואטים/דד ליפטים שהרגליים ינוחו? אני רואה כל עדכון שלך אתה מתלונן על זה.

לדעתי המשקל של הסקוואט התאוששות גדול מדי בשבילך, אתה אמור לעשות אותו בקלילות ולא אמור להרגיש כבד בשום מידה.
אני נגיד כשעשיתי 130 לנפח בטקסס בהתאוששות עשיתי 80X2X5

אם כבר דיברנו על תמרה, היא עומדת להזמין את האדיפאוור הלבנות ולהתחמם עם משקלי העבודה שלנו, ראו הוזהרתם 😃

אם כבר דיברנו על תמרה, היא עומדת להזמין את האדיפאוור הלבנות ולהתחמם עם משקלי העבודה שלנו, ראו הוזהרתם 😃
טוב חייבים לשכנע אותה להצטרף לפורום, כזה כישרון והאנשים שיכולים להעריך לא רואים את זה

אין לך מה להתבייש תמרה ממש חזקה!!

אגב אתה לא חושב שיהיה טוב בשבילך לקחת איזה שבוע מנוחה מסקוואטים/דד ליפטים שהרגליים ינוחו? אני רואה כל עדכון שלך אתה מתלונן על זה.
יש לי שבועיים מילואים עוד פחות מחודש, לא יודע אם יצא לי להתאמן ולכן לא מפסיק.
לדעתי המשקל של הסקוואט התאוששות גדול מדי בשבילך, אתה אמור לעשות אותו בקלילות ולא אמור להרגיש כבד בשום מידה.
אני נגיד כשעשיתי 130 לנפח בטקסס בהתאוששות עשיתי 80X2X5

לפי התוכנית זה צריך להיות 80% מיום הנפח, שי לדוגמא בכלל עושה 90%. בכל מקרה אני בכלל בינתיים עשיתי SS בסקוואט.

יופי יהיה לי סיבה להגיד למה היא מרימה יותר ממני.

יש לי שבועיים מילואים עוד פחות מחודש, לא יודע אם יצא לי להתאמן ולכן לא מפסיק.

לפי התוכנית זה צריך להיות 80% מיום הנפח, שי לדוגמא בכלל עושה 90%. בכל מקרה אני בכלל בינתיים עשיתי SS בסקוואט.

יופי יהיה לי סיבה להגיד למה היא מרימה יותר ממני.
סבבה אז תהיה צולע במילואים 😃

כן אני יודע שלפי האחוזים של התכנית זה ככה, אבל כמו שאמרתי זה אמור להיות קליל, המטרה זה לתרגל את התנועה עם משקל נמוך, להזרים דם למקום. לכן לדעתי כדאי להוריד משקל אם אתה מרגיש שזה כבד כי זה מפספס את המטרה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית