Resource icon

texas_method.log.txt

סבבה אז תהיה צולע במילואים 😃
אולי ישחררו אותי כי אני יהיה נכה 😃

כן אני יודע שלפי האחוזים של התכנית זה ככה, אבל כמו שאמרתי זה אמור להיות קליל, המטרה זה לתרגל את התנועה עם משקל נמוך, להזרים דם למקום. לכן לדעתי כדאי להוריד משקל אם אתה מרגיש שזה כבד כי זה מפספס את המטרה.

יש מצב אתה צודק, אבל זה פעם ראשונה שהמשקל הזה היה לי כבד, ניראה מה יהיה שבוע הבאה. בכל מקרה נישאר לי 7 שבועות להנות מהחיים. אז FUCK IT

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 28/05/15

שבוע 15 עצימות

סקוואט 105
בנץ 110
דדליפט 142.5X4
גב ידיים.

הגעתי באיחור לאימון של 40 דקות בגלל העבודה.
הסקוואט היה כבד עשיתי סט אחד.
הבנץ היה בסדר חימום הלך טוב, הסט עבודה היה קשה, חזרה אחרונה ממש נלחמתי אבל עלה בסוף.
הדדליפט בהתחלה ניסיתי בכלל לא הצלחתי להרים אפילו חזרה אחת, חיכיתי דקה וניסיתי עוד פעם היה ממש קשה סגרתי 4, בחמישי ניסיתי אבל הרגשתי שהרגליים כבר לא מסוגלות, מעלה סרטון עוד מאט.

יש בערך 6 שבועות מקווה לסגור 150 בדדליפט לפני הסוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/05/15

שבוע 16 נפח

סקוואט 105X3X5
פרס 63.9X4X5 ,4
גב ידיים.

אימון הלך סבבה לא יודע מה לעשות כבר עם הסקוואט, תאכלס כבר יחסית וויתרתי אליו טיפה, לפחות עד ה 150 דדליפט ל 5, זה מטרה לסוף מסה וזה אצלי בעדיפות אחרי זה נחזור לעשות סקוואט כמו שצריך.

פרס הלך טוב, לא יודע מה קרה בסט האחרון, אולי הייתי צריך לשים רצועות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/06/15

שבוע 16 עצימות

סקוואט 110X3 מתכונת של לינארית.
פרס 70X3, 60X7
דדליפט 140X3, 142.5F

נישאר לי בערך כ 6 שבועות לסוף מסה ובינתיים אני לא הצלחתי להתקדם ברגליים כל כך, החלטתי לנסות לעשות לינארית לראות איך זה.
ה 8 חזרות היו ממש קשות פעם ראשונה שאני עובר את ה 6 חזרות בסקוואט.

ינסה דדליפט בשלישי עם ה 142.5, מקווה שילך יותר טוב. אם לא יצליח יעשה ריסט ל 130.

הפרס היה לי קשה ברביעית נלחמתי טיפה וויתרתי, ינסה בעוד שבועיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה קרה לדדליפט? עשית 142.5 לרביעייה לפני שבוע 😲

מה קרה לדדליפט? עשית 142.5 לרביעייה לפני שבוע 😲
נכון אבל בואתו יום עשיתי סקוואט קל 😃
בגלל זה החלטתי לעבור ללינארית , החלטה שעשיתי אתמול, ולא יכלתי בלי דדלפיט שבוע וחצי, אז עשיתי היום חד פעמי, ומשבוע הבאה עובר לעשות בשלישי.

עדכון לוג: 07/06/15

שבוע 17 נפח

סקוואט 65,77.5,90,100,110X3 היה צריך להיות 5 בסט האחרון.

בנץ 105

אז עברתי ללינארית בסקוואט, מרגיש לי בינתיים קשה, אבל זה כנראה יותר בגלל שאני לא רגיל לעשות חימום של 5 חזרות, בכל מקרה אני יחזור על המשקל בחמישי ככה ליתר ביטחון וינסה לצלם.

בנץ היה קשה לא יודע אם יצליח לעלות בפעם הבאה, אם בסט הראשון או השני יכשל אני יוריד 2.5 קילו ויוסיף 1 קילו ו 2 סוגרים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/06/15

שבוע 17 התאוששות

סקוואט 65 77.5 90 90
פרס 60
דדליפט 142.5X3 142.5X2

לא יודע מה לעשות עם הדדליפט, מקווה שזה בגלל שאני עשיתי אותו בחמישי ושהחלפתי קצת מתכונת, אם שבוע הבאה לא ילך אני יעשה ריסט קטן. מטרה שלי כרגע לנסות להגיעה ל 150X5 לפני חיטוב.
הרגשתי קצת את הכתף בסטים בדיוק במקום שהייתה לי פציעה בה לפני שנתיים + . מקווה שזה סתם כי אני חלש השבוע.

ואולי התת מודע לא רוצה לעשות כי הוא יודע שאז אני מתחיל חיטוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

חשבת על להוריד את תרגילי הנשמה שלך עד שתגיע ל150X5 דד ליפט? אולי זה מפריע להתקדמות שלך קצת.

תלוי מה התרגילי נשמה, בייספס וטרייספס לא נראה לי שמפריעים לדדליפט

תלוי מה התרגילי נשמה, בייספס וטרייספס לא נראה לי שמפריעים לדדליפט
אם התרגילים גורמים לכך שהוא מתעייף יותר וצריך יותר זמן התאוששות אז גם בייספס וטרייספס יכולים לגרום לזה. נראה לי שההתאוששות שלו גם לא משהו ואולי זה יכול לעזור. לפחות לתקופה הקרובה שהוא רוצה להגיע ל150 לפני שהוא נכנס לחיטוב.
ומזל"ט שברת PR במספר הכוכבים שאי פעם היה לך 😆

אם התרגילים גורמים לכך שהוא מתעייף יותר וצריך יותר זמן התאוששות אז גם בייספס וטרייספס יכולים לגרום לזה. נראה לי שההתאוששות שלו גם לא משהו ואולי זה יכול לעזור. לפחות לתקופה הקרובה שהוא רוצה להגיע ל150 לפני שהוא נכנס לחיטוב.
טוב, לא נראה לי קשור להתאוששות לדדליפט. אם נגיד הוא היה נתקע למשל בלחיצות אז הייתי אומר אולי עבודה על טרייספס משפיעה לרעה על התאוששות.
שותה ליטר ביום לא כולל הקפה.
בכל מקרה אמרת נכון, חכה לשבוע הבא, תראה איך ילך אחרי שבוע ללא דדליפט ובמתכונת החדשה

עדכון לוג: 11/06/15

שבוע 17 עצימות

סקוואט 103X3
בנץ 112.5X4 112.5X3 סט 2 עם רצועות.

הסקוואט היה לי קשה ושחכתי לעשות את החימום בתוכנית של לינארית ועשיתי פשוט חימום קטן :(
צריך להקפיד יותר על זה פעם הבאה

בנץ היה לי קשה אבל לפחות 4 סגרתי, אימון הבאה ינסה בכל מקרה 115 😃

אני כבר כמעט 91 קילו, והיקף בטן 92-93

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית