הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל ראשון בסוסטנון

• פותח/ת השרשור dhr
  • פורסם בתאריך

dhr

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
מעוניין להיכנס לסייקל ראשון(ואחרון) עם סוסטנון250 ,למה סוסטנון? כי שמעתי שזה הכי פחות תופעות לוואי וקראתי עליו הרבה שיט ונשמע לי מצוין בשבילי תקנו אותי אם טעיתי.
אז ככה אני בן 21 אני ספורטאי(אקרובטיקה,סלטות)כבר 8 שנים ומתאמן 2וחצי במכון סקווט 120K לוחץ 85K ואני שוקל 64K גובה מטר 69
המטרות שלי בעיקר אני רוצה כח הרבה הרבה כח רוצה ליהות הכי טוב במקצוע שלי וגם וואלה עוד מסה על הדרך בא לי מצוין ,חשוב לי שזה לא יפגע לי בזריזות כי הרבה אנשים אמרו לי שבסייקל אתה מרגיש עייף וחולה,אנלא רוצה להיתנפח סתם ולהרגיש כבד, אני רוצה להרגיש חזק וזריז וגם אחרי הסייקל. עוד פרט חשוב אני מעוניין בסייקל קצר מאוד גג 4-5 שבועות אני רק רוצה פוש לראות מה הגוף שלי מסוגל לעשות ללמוד תרגילים חדשים ולהמשיך . פרט חשוב2 - אני בנאדם די עצבני והחשש הגדול שלי זה שבזמן הסייקל אני לא אשלוט בעצמי ואעשה דברים מוגזמים ,היגיוני? יש לי ממה לחשוש?

אם תוכלו לענות לי על הכל מסודר איהיה יותר מאסיר תודה! ו"הכל מסודר" זה אומר גם כל כמה זמן זריקה, איפה זריקה, כמה עולה לי הכל ,ומה עוד אני צריך לקחת סיפיטי ובלה בלה בלה קחו בחשבון שאני לא יודע פאקין כלום בנושא הזה והפורום הזה זה התנ"ך שלי תודה רבה !.

בוקר טוב ...
לפני שאתה בוחר בסוסטנון תקרא את התשובות של תום על החומר בכל מיני שאלות ששאלו פה בפורום על החומר:
https://www.lbs.co.il/search/198293/?q=סוסטנון&o=relevance&c[node]=4&c[user][0]=9852

למטרותיך - אם כבר טסט אז טסט פרופ על מנת שלא תצבור נוזלים ותישאר אתלטי ....
PCT - תעביר חיפוש בפורום ותלמד מה זה ואיך נוטלים אותו.
אם תבחר להתחיל - אתה צריך גם פרגניל HCG ומים בקטריוסטטים לשימור החומר למשך הסייקל.

בהצלחה

אם אתה לא נמצא על 8% שומן ויבש לגמרי לפי המשקל והגובה יש לך עוד הרבה להתפתח טבעי - מה שאומר שאתה לא יודע לאכול ככה שחומרים כרגע זה לא בשבילך

טסט פרופ.... לפחות 8 שבועות.
אם אתה ממש מקצוען תעשה קצת שיעורי בית על GH.... אולי בטווח הרחוק יותר מתאים בישבילך בהתחשב בתחום עליו אתה מדבר.
ועדיין לא דיברנו על כוח.... בשביל זה : דיבול \ אנאדרול \ M1T .
קצת טסט זה נחמד אבל.... 😃

טסט פרופ.... לפחות 8 שבועות.
אם אתה ממש מקצוען תעשה קצת שיעורי בית על GH.... אולי בטווח הרחוק יותר מתאים בישבילך בהתחשב בתחום עליו אתה מדבר.
ועדיין לא דיברנו על כוח.... בשביל זה : דיבול \ אנאדרול \ M1T .
קצת טסט זה נחמד אבל.... 😃
המלצת לבנאדם במשקל 64 קג לסייקל ראשון אנאדרול וm1t?

סוסטנון ל5 שבועות זה לא מומלץ לדעתי, וגם בכללי לא אוהב אותו
ממליץ לך על פרופ

המלצת לבנאדם במשקל 64 קג לסייקל ראשון אנאדרול וm1t?

סוסטנון ל5 שבועות זה לא מומלץ לדעתי, וגם בכללי לא אוהב אותו
ממליץ לך על פרופ

אני לא ממליץ פה על כלום... סה''כ נותן מידע נטו בהתאם למה שהבנאדם מציין שהוא מבקש להשיג מהסייקל.
לא חושב שהרבה כוח הוא יקבל מטסט.... כשמדברים על כוח נטו או סייקל שמטרתו להעלות ביצועים בכוח. יכול להיות שאני טועה....
@Tom

אני לא ממליץ פה על כלום... סה''כ נותן מידע נטו בהתאם למה שהבנאדם מציין שהוא מבקש להשיג מהסייקל.
לא חושב שהרבה כוח הוא יקבל מטסט.... כשמדברים על כוח נטו או סייקל שמטרתו להעלות ביצועים בכוח. יכול להיות שאני טועה....
@Tom
אופציות שהייתי משלב לכוח:
פניל (מחזק אותי יותר מדיבול), דיבול
וינסטרול גם יחזק...

עם הנתונים הנוכחיים שלו פרופ מאוד יחזק אותו סולו גם. אתה סתם מזלזל בטסט, אחד הדברים היותר עוצמתיים לדעתי

יש כמובן הלוסטין, סופרדרול, ועוד...
אבל זה לסייקל פשוט

וינסטרול גם יחזק...

עם הנתונים הנוכחיים שלו פרופ מאוד יחזק אותו סולו גם. אתה סתם מזלזל בטסט, אחד הדברים היותר עוצמתיים לדעתי

אבל זה לסייקל פשוט

אין חכם כבעל ניסיון....
אני כרגע על שתי גרם טסט (1250 אנטט ו 800 פרופ) . אני חושב שאני די מודע למה טסט יודע לעשות.

לדוגמא:
1. חרמן 😃
2. פאמפים מטורפים
3. תיאבון
4. התאוששות וגדילה.
5. כוח - יותר כתוצר לוואי של מה שציינתי מקודם. אתה מתאמן מתאושש = משתפר.

@Tom
וינסטרול גם יחזק...

אבל זה לסייקל פשוט
אבל הוא בסייקל ראשון... 😃

אין חכם כבעל ניסיון....
אני כרגע על שתי גרם טסט (1250 אנטט ו 800 פרופ) . אני חושב שאני די מודע למה טסט יודע לעשות.

לדוגמא:
1. חרמן 😃
2. פאמפים מטורפים
3. תיאבון
4. התאוששות וגדילה.
5. כוח - יותר כתוצר לוואי של מה שציינתי מקודם. אתה מתאמן מתאושש = משתפר.
כוח הוא תוצר לוואי של כמה דברים
לא רק התאוששות...

כוח הוא תוצר לוואי של כמה דברים
לא רק התאוששות...

תשמע מאחר והדיון הזה הפך לפילוסופי.....
אתה נשמע כאחד שכבר עבר והתנסה.
אם היית הולך לעשות סייקל לעצמך , מחר בבוקר, שעיקר מטרתו הוא כוח. כלומר להעלות את הבאנץ / דד ליפט / סקוואט / פרס...
איך הוא יראה ?

תשמע מאחר והדיון הזה הפך לפילוסופי.....
אתה נשמע כאחד שכבר עבר והתנסה.
אם היית הולך לעשות סייקל לעצמך , מחר בבוקר, שעיקר מטרתו הוא כוח. כלומר להעלות את הבאנץ / דד ליפט / סקוואט / פרס...
איך הוא יראה ?
טרן אופציה אחת
אנאדרול
הלוטסטין

לרמה שלו הייתי לוקח פשוט דיבול וטסט מקסימום. או פניל וטסט, פניל מעלה לי יותר כוח. אבל סייקל ראשון, הוא יעלה כוח פרפקט גם עם טסט סולו

אני עכשיו על סוסטנון ווינסטרול שבוע שלישי סייקל ראשון.
משתגע מתופעות לוואי לא יודע לאן לחפור את עצמי.
לא יושן לילות שלמים. עצבני ויכול להידלק בקלות(התפטרתי מהעבודה בגלל האגרסיה)- ואני בכלל לא אגרסיבי "ברגיל".
אני לא תיארתי שזה ישפיע עלי כל כך "לא טוב". עליתי איזה 5 קילו בשבועיים וחצי (מתאמן 6 פעמים בשבוע).
דיכאון לפעמים נכנס בצורה דרסטית. הסייקל הזה גרם לי להבין שאני צריך בידוד מהחברה כשאני עליו. הפסקתי לשתות לגמרי וגם שבוע לא מעשן. מתחיל להבין למה הרבה מפתחי גוף פונים לגראס ולהרואין כדי לישון. אני מתחיל לסדר את החדר ב-5 בבוקר כי אני מתחרפן.
חלומות שכוללים את כל החרא שעברתי וראיתי יחד עם כל הסרטים המפחידים כשאני השחקן הראשי. מתעורר בזיעה או עם דופק מואץ. לפני 3 ימים חלמתי שאני אוכל בן אדם.
בתור מישהו שמתאמן 6 שנים ותמיד רצה לנסות- הבנתי לעצמי שמכל קבוצות הסמים- האנאבוליים שורטים ומפחידים אותי יותר. אין לי בעיה עם הזרקות. אבל כשהחומר משנה אותך ואת קו המחשבה שלך זה משהו אחר.
בכל מקרה אני התחלתי סייקל כאשר כבר הגעתי לשלוש רבע מהפוטנציאל הגנטי שלי. התוצאות נחמדות אבל האינסומניה והדיכאון שבאים בגלים פשוט בלתי נסבלים.
הפסקתי איגרוף תאילנדי בגלל הסייקל- המהירות ירדה(5 קילו בשבועיים וחצי זה לא נורמאלי). באומניות לחימה אתה צריך להיות מרוכז ולא עצבני.
ההורמונים מורידים את הפוקוס שיש לך במצב "סחי". כל שטות מובילה לעצבנות. עצבנות זה לא דבר רע אבל אם יתכן ויש לך שריטה בראש או באישיות זה לדעתי רק יחזק את השריטה.
עוד לילה בלי שינה.

לא יושן לילות שלמים. עצבני ויכול להידלק בקלות(התפטרתי מהעבודה בגלל האגרסיה)- ואני בכלל לא אגרסיבי "ברגיל".
אני לא תיארתי שזה ישפיע עלי כל כך "לא טוב". עליתי איזה 5 קילו בשבועיים וחצי (מתאמן 6 פעמים בשבוע).
דיכאון לפעמים נכנס בצורה דרסטית. הסייקל הזה גרם לי להבין שאני צריך בידוד מהחברה כשאני עליו. הפסקתי לשתות לגמרי וגם שבוע לא מעשן. מתחיל להבין למה הרבה מפתחי גוף פונים לגראס ולהרואין כדי לישון. אני מתחיל לסדר את החדר ב-5 בבוקר כי אני מתחרפן.
חלומות שכוללים את כל החרא שעברתי וראיתי יחד עם כל הסרטים המפחידים כשאני השחקן הראשי. מתעורר בזיעה או עם דופק מואץ. לפני 3 ימים חלמתי שאני אוכל בן אדם.
בתור מישהו שמתאמן 6 שנים ותמיד רצה לנסות- הבנתי לעצמי שמכל קבוצות הסמים- האנאבוליים שורטים ומפחידים אותי יותר. אין לי בעיה עם הזרקות. אבל כשהחומר משנה אותך ואת קו המחשבה שלך זה משהו אחר.
בכל מקרה אני התחלתי סייקל כאשר כבר הגעתי לשלוש רבע מהפוטנציאל הגנטי שלי. התוצאות נחמדות אבל האינסומניה והדיכאון שבאים בגלים פשוט בלתי נסבלים.
הפסקתי איגרוף תאילנדי בגלל הסייקל- המהירות ירדה(5 קילו בשבועיים וחצי זה לא נורמאלי). באומניות לחימה אתה צריך להיות מרוכז ולא עצבני.
ההורמונים מורידים את הפוקוס שיש לך במצב "סחי". כל שטות מובילה לעצבנות. עצבנות זה לא דבר רע אבל אם יתכן ויש לך שריטה בראש או באישיות זה לדעתי רק יחזק את השריטה.
עוד לילה בלי שינה.
אתה מתאר כאן תופעות נורא חריפות. לא מבין למה לך לשלב ויני עם סוסט
אבל בסדר

מה התפריט שלך, מה המינונים שלך

טרן אופציה אחת
אנאדרול
הלוטסטין

לרמה שלו הייתי לוקח פשוט דיבול וטסט מקסימום. או פניל וטסט, פניל מעלה לי יותר כוח. אבל סייקל ראשון, הוא יעלה כוח פרפקט גם עם טסט סולו
אני יפתיע ואשבור מיתוס בקצרה. טרן סטרואיד רע למסה standalone..
עוד לילה בלי שינה.
לא נשמע טוב... יצא לי ליצור פגישת ההיכרות עם יותר סטרואידים מאלה שלך יצא לחפש בגוגל. אני האדם הרגוע והסבלני ביותר, על כל מינון...

לא נשמע טוב... יצא לי ליצור פגישת ההיכרות עם יותר סטרואידים מאלה שלך יצא לחפש בגוגל. אני האדם הרגוע והסבלני ביותר, על כל מינון...
וזה רק מוכיח עד כמה ההשפעות שונות מאדם לאדם. אני לא יושן לילה שני עכשיו. היפרקטיביות רב היום ולפעמים קרשים מטורפים שאני יכול להרדם בעמידה. הלוואי שזה היה עובד עלי כמו שזה עובד עליך. אולי העצבנות נגרמת בגלל שאין מה לעשן,אולי בגלל שאני לא יושן מספר ימים או פשוט בגלל לחץ פסיכולוגי.
אולי התקופה שבה בחרתי לעשות את הסייקל היא לא אופטימלית מספיק. המצב הנפשי שלי בשנה האחרונה מאוד לא יציב וכבר עשיתי נזק לעצמי.
חשבתי שזה יתן לי יותר אטרף באימונים- מה שזה נתן. כל השאר התופעות באו אלי כמו בונוס. עוד חודשיים אני אעלה פוסט עם תמונות ומידע לפני ואחרי(בתקווה שאני לא אבלע כדורים או אנסה לתלות את עצמי שוב).
הסירטון הזה לדעתי מטעה
רוב הסיכוים זה לא החומרים אלא אני- והחומרים אולי רק מוסיפים לזה. איך לעזעזל אפשר להירדם עם זיקפה :ם

התכוונתי לכוח... ולדעתי הוא נהדר לרקומפסישן...
אני גם לא נהיה עצבני על שום חומר... בחיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית