הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל ראשון בסוסטנון

• פותח/ת השרשור dhr
  • פורסם בתאריך

dhr

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
מעוניין להיכנס לסייקל ראשון(ואחרון) עם סוסטנון250 ,למה סוסטנון? כי שמעתי שזה הכי פחות תופעות לוואי וקראתי עליו הרבה שיט ונשמע לי מצוין בשבילי תקנו אותי אם טעיתי.
אז ככה אני בן 21 אני ספורטאי(אקרובטיקה,סלטות)כבר 8 שנים ומתאמן 2וחצי במכון סקווט 120K לוחץ 85K ואני שוקל 64K גובה מטר 69
המטרות שלי בעיקר אני רוצה כח הרבה הרבה כח רוצה ליהות הכי טוב במקצוע שלי וגם וואלה עוד מסה על הדרך בא לי מצוין ,חשוב לי שזה לא יפגע לי בזריזות כי הרבה אנשים אמרו לי שבסייקל אתה מרגיש עייף וחולה,אנלא רוצה להיתנפח סתם ולהרגיש כבד, אני רוצה להרגיש חזק וזריז וגם אחרי הסייקל. עוד פרט חשוב אני מעוניין בסייקל קצר מאוד גג 4-5 שבועות אני רק רוצה פוש לראות מה הגוף שלי מסוגל לעשות ללמוד תרגילים חדשים ולהמשיך . פרט חשוב2 - אני בנאדם די עצבני והחשש הגדול שלי זה שבזמן הסייקל אני לא אשלוט בעצמי ואעשה דברים מוגזמים ,היגיוני? יש לי ממה לחשוש?

אם תוכלו לענות לי על הכל מסודר איהיה יותר מאסיר תודה! ו"הכל מסודר" זה אומר גם כל כמה זמן זריקה, איפה זריקה, כמה עולה לי הכל ,ומה עוד אני צריך לקחת סיפיטי ובלה בלה בלה קחו בחשבון שאני לא יודע פאקין כלום בנושא הזה והפורום הזה זה התנ"ך שלי תודה רבה !.

אני עכשיו על סוסטנון ווינסטרול שבוע שלישי סייקל ראשון.
משתגע מתופעות לוואי לא יודע לאן לחפור את עצמי.
לא יושן לילות שלמים. עצבני ויכול להידלק בקלות(התפטרתי מהעבודה בגלל האגרסיה)- ואני בכלל לא אגרסיבי "ברגיל".
אני לא תיארתי שזה ישפיע עלי כל כך "לא טוב". עליתי איזה 5 קילו בשבועיים וחצי (מתאמן 6 פעמים בשבוע).
דיכאון לפעמים נכנס בצורה דרסטית. הסייקל הזה גרם לי להבין שאני צריך בידוד מהחברה כשאני עליו. הפסקתי לשתות לגמרי וגם שבוע לא מעשן. מתחיל להבין למה הרבה מפתחי גוף פונים לגראס ולהרואין כדי לישון. אני מתחיל לסדר את החדר ב-5 בבוקר כי אני מתחרפן.
חלומות שכוללים את כל החרא שעברתי וראיתי יחד עם כל הסרטים המפחידים כשאני השחקן הראשי. מתעורר בזיעה או עם דופק מואץ. לפני 3 ימים חלמתי שאני אוכל בן אדם.
בתור מישהו שמתאמן 6 שנים ותמיד רצה לנסות- הבנתי לעצמי שמכל קבוצות הסמים- האנאבוליים שורטים ומפחידים אותי יותר. אין לי בעיה עם הזרקות. אבל כשהחומר משנה אותך ואת קו המחשבה שלך זה משהו אחר.
בכל מקרה אני התחלתי סייקל כאשר כבר הגעתי לשלוש רבע מהפוטנציאל הגנטי שלי. התוצאות נחמדות אבל האינסומניה והדיכאון שבאים בגלים פשוט בלתי נסבלים.
הפסקתי איגרוף תאילנדי בגלל הסייקל- המהירות ירדה(5 קילו בשבועיים וחצי זה לא נורמאלי). באומניות לחימה אתה צריך להיות מרוכז ולא עצבני.
ההורמונים מורידים את הפוקוס שיש לך במצב "סחי". כל שטות מובילה לעצבנות. עצבנות זה לא דבר רע אבל אם יתכן ויש לך שריטה בראש או באישיות זה לדעתי רק יחזק את השריטה.
עוד לילה בלי שינה.

שמע אחי - אתה הבן אדם הכי קיצוני שראיתי בחיים שלי , כולה ויני ופרופ עפת כאילו אתה בקריז של 8 שעות ללא הרואין
קח את זה בקלות אתה כניראה מכניס לעצמך שזה התופעות לוואי של זה כי קראת באינטרנט .
אבל אם לא היה רשום באינטרנט שיש תופעות לוואי אלא להפך רק :
זין 24/7 עומד, שרירים של ארנולד, בריאות של שמעון פרס , ואושר של יובל המבולבל - עדיין היית עצבני וחסר שינה כמו עכשיו ? עזוב בולשיט

שמע אחי - אתה הבן אדם הכי קיצוני שראיתי בחיים שלי , כולה ויני ופרופ עפת כאילו אתה בקריז של 8 שעות ללא הרואין
קח את זה בקלות אתה כניראה מכניס לעצמך שזה התופעות לוואי של זה כי קראת באינטרנט .
אבל אם לא היה רשום באינטרנט שיש תופעות לוואי אלא להפך רק :
זין 24/7 עומד, שרירים של ארנולד, בריאות של שמעון פרס , ואושר של יובל המבולבל - עדיין היית עצבני וחסר שינה כמו עכשיו ? עזוב בולשיט
מדבר מכור הרואין לשעבר אה?
יש מצב שלפעמים אם אני מתעורר מזיע בגלל חלום רע אני מכניס את עצמי ליותר לחץ. לא קראתי באינטרנט על זה. זה אינדיבידואלי. כמו שיש אנשים שמפתחים אגרסיה אחרי כמה כוסות ואחרים פשוט ישנונים, ככה יש אנשים שלא יושנים בגלל חומר שבעולם הממתקים המקצועי נחשב לחומר של "ילדים". אני מנסה לקחת את זה בקלות. עליתי 5 קילו בשבועיים וחצי אז אני מבסוט אבל יומיים לא הצלחתי להירדם עד 6 בבוקר אחרי שחודשים לא הלכתי לישון אחרי 2. לא שותה קפה, הפסקתי עם ממריצים,גראס,פטריות,אלכוהול ומה לא.
אולי בגלל שהפסקתי יש לי גמילה ואולי בגלל החומרים. אי אפשר לדעת כי אין סיבה אחת. המכלול של כל הבחירות שלי הוביל לתופעות של מכור להוראין שנמצא בקריז 8 שעות לפי המילים שלך.

מדבר מכור הרואין לשעבר אה?
יש מצב שלפעמים אם אני מתעורר מזיע בגלל חלום רע אני מכניס את עצמי ליותר לחץ. לא קראתי באינטרנט על זה. זה אינדיבידואלי. כמו שיש אנשים שמפתחים אגרסיה אחרי כמה כוסות ואחרים פשוט ישנונים, ככה יש אנשים שלא יושנים בגלל חומר שבעולם הממתקים המקצועי נחשב לחומר של "ילדים". אני מנסה לקחת את זה בקלות. עליתי 5 קילו בשבועיים וחצי אז אני מבסוט אבל יומיים לא הצלחתי להירדם עד 6 בבוקר אחרי שחודשים לא הלכתי לישון אחרי 2. לא שותה קפה, הפסקתי עם ממריצים,גראס,פטריות,אלכוהול ומה לא.
אולי בגלל שהפסקתי יש לי גמילה ואולי בגלל החומרים. אי אפשר לדעת כי אין סיבה אחת. המכלול של כל הבחירות שלי הוביל לתופעות של מכור להוראין שנמצא בקריז 8 שעות לפי המילים שלך.

לי נשמע קצת יותר פיזיולוגי, יכול להיות שהגוף שלך פשוט במצב RUSH כל הזמן בעקבות החומרים...
החוסר סבלנות והעצבנות וכמו כן העייפות יכול להיות מפגיעה משמעותית באיכות השינה (6/7 ירגישו כמו 3) ועכשיו גם חוסר שינה מוחלט.

progesterone plays an important role in modulating mood through its interaction with GABA receptors. Because winstrol has progestinic binding ability it may affect mood by antagonizing gaba receptors.

תנסה את זה: בטן ריקה (משמע לא לאכול 3 שעות לפני השינה), מגנזיום 600 מ"ג, l-theanine, ומלטונין
המגנזיום מכניס את מערכת העצבים למצב של רגיעה, שזה הבסיס של הבסיס כשמנסים לישון, לפני שמתעסקים בכלל בכדורי שינה למיניהם. אם תקרא תראה שיש אנשים שאפילו כדורי שינה (ואני לא מדבר על OTC כמו מלטונין) לא עזרו להם, אבל לאחר שהוסיפו כמות נכבדת של מגנזיום הבעיה נפתרה.
כנראה שאצלך מערכת העצבים במצב של עוררות מתמשכת משמע אתה לא מסוגל לישון ככל שהזמן עובר.

אם גם זה לא עוזר, או עוזר חלקית, תיקח את המלטונין בכמות מאוד קטנה (0.3 מ"ג) כ-4 שעות לפחות לפני השינה, כשיש עוד אור בחוץ. אתה לא תרגיש מיד עייף, אבל באופן הדרגתי ככל שמחשיך אתה תרגיש צורך לישון.
זה אמור לאפס לך את השעון הביולוגי ולעזור לך מאוד לישון אחר כך. יש ממש מחקר שעשו על זה (תריץ חיפוש על משהו כמו Low dose melatonin during daylight) וזה עבד יופי ואפילו משמעותית טוב יותר מהמינון הגדול של המלטונין שאנשים בדרך כלל לוקחים ממש לפני השינה.
l theanine חוצה את מחסום הדם למוח ומעלה משמעותית את רמות ה-GABA במוח, שלדעתי זה מה שחסר אצלך כרגע בעקבות הסייקל.

נערך לאחרונה:
לי נשמע קצת יותר פיזיולוגי, יכול להיות שהגוף שלך פשוט במצב RUSH כל הזמן בעקבות החומרים...
החוסר סבלנות והעצבנות וכמו כן העייפות יכול להיות מפגיעה משמעותית באיכות השינה (6/7 ירגישו כמו 3) ועכשיו גם חוסר שינה מוחלט.

תנסה את זה: בטן ריקה (משמע לא לאכול 3 שעות לפני השינה), מגנזיום 600 מ"ג, l-theanine, ומלטונין
המגנזיום מכניס את מערכת העצבים למצב של רגיעה, שזה הבסיס של הבסיס כשמנסים לישון, לפני שמתעסקים בכלל בכדורי שינה למיניהם. אם תקרא תראה שיש אנשים שאפילו כדורי שינה (ואני לא מדבר על OTC כמו מלטונין) לא עזרו להם, אבל לאחר שהוסיפו כמות נכבדת של מגנזיום הבעיה נפתרה.
כנראה שאצלך מערכת העצבים במצב של עוררות מתמשכת משמע אתה לא מסוגל לישון ככל שהזמן עובר.

אם גם זה לא עוזר, או עוזר חלקית, תיקח את המלטונין בכמות מאוד קטנה (0.3 מ"ג) כ-4 שעות לפחות לפני השינה, כשיש עוד אור בחוץ. אתה לא תרגיש מיד עייף, אבל באופן הדרגתי ככל שמחשיך אתה תרגיש צורך לישון.
זה אמור לאפס לך את השעון הביולוגי ולעזור לך מאוד לישון אחר כך. יש ממש מחקר שעשו על זה (תריץ חיפוש על משהו כמו Low dose melatonin during daylight) וזה עבד יופי ואפילו משמעותית טוב יותר מהמינון הגדול של המלטונין שאנשים בדרך כלל לוקחים ממש לפני השינה.
l theanine חוצה את מחסום הדם למוח ומעלה משמעותית את רמות ה-GABA במוח, שלדעתי זה מה שחסר אצלך כרגע בעקבות הסייקל.
תודה! תגובה ממש לעניין ומראה בקיעות בנושא(שלא אני.. מזריק חומר של סוסים בלי לשאול יותר מדי שאלות, היום עשיתי חיטוי עם בושם ב400 שקל כי לא היה כוהל). היום לילה שלישי שאני מרגיש "אטרף" דווקא בלילה כאילו לקחתי 2 סקופים של גק..
שבוע הבא אני מעלה ל-3 זריקות בשבוע- כבר חשבתי לזרוק את כל הרעיון לפח כי אני פשוט הופך לבן אדם אחר(אולי בגלל חוסר בשינה). עכשיו אני מבין למה מפתחי גוף יושבים על כל כך הרבה דברים בו זמנית.. אי אפשר אחרת. אם זה ימשך עוד כמה ימים אני פשוט אקנה מגנזיום ומלטונין כמו שאתה ממליץ.
מה דעתך לגבי עישון(לא סיגריות) בזמן הסייקל? (הפסקתי ועכשיו אני מתחרט אולי בגלל עצבנות מחוסר בניקוטין או בגלל שזה עזר לי לישון)
ראיתי שכל תוסף עולה בערך 150-200 שקלים, האם יש תוסף עדיף?(כלכלית בעיה לקנות את כולם)

תגובה ממש לנושא(שלא כמו השאר) מוניטין ותודה 🙌

תודה! תגובה ממש לעניין ומראה בקיעות בנושא(שלא אני.. מזריק חומר של סוסים בלי לשאול יותר מדי שאלות, היום עשיתי חיטוי עם בושם ב400 שקל כי לא היה כוהל). היום לילה שלישי שאני מרגיש "אטרף" דווקא בלילה כאילו לקחתי 2 סקופים של גק..
שבוע הבא אני מעלה ל-3 זריקות בשבוע- כבר חשבתי לזרוק את כל הרעיון לפח כי אני פשוט הופך לבן אדם אחר(אולי בגלל חוסר בשינה). עכשיו אני מבין למה מפתחי גוף יושבים על כל כך הרבה דברים בו זמנית.. אי אפשר אחרת. אם זה ימשך עוד כמה ימים אני פשוט אקנה מגנזיום ומלטונין כמו שאתה ממליץ.
מה דעתך לגבי עישון(לא סיגריות) בזמן הסייקל? (הפסקתי ועכשיו אני מתחרט אולי בגלל עצבנות מחוסר בניקוטין או בגלל שזה עזר לי לישון)
ראיתי שכל תוסף עולה בערך 150-200 שקלים, האם יש תוסף עדיף?(כלכלית בעיה לקנות את כולם)

אחי , תגובה לגמרי לא קשורה אבל הייתי חייב לתת אותה.
לפחות אם תשאר כל היום ער תוכל להיות ערני ולהגיב כל היום באשכול של עוזבים לברלין חחחחחחחחחחחחחח

אחי , תגובה לגמרי לא קשורה אבל הייתי חייב לתת אותה.
לפחות אם תשאר כל היום ער תוכל להיות ערני ולהגיב כל היום באשכול של עוזבים לברלין חחחחחחחחחחחחחח
3 לילות ברצף. איזה כיף לי. מוסד לחולי נפש הינה אני בא! ולחשוב שפעם היו לי הזיות אחרי 4 ימים בלי שינה. אולי בגלל שהתפטרתי.
ידעתי שעבודה משחררת 🤡

3 לילות ברצף. איזה כיף לי. מוסד לחולי נפש הינה אני בא! ולחשוב שפעם היו לי הזיות אחרי 4 ימים בלי שינה. אולי בגלל שהתפטרתי.
ידעתי שעבודה משחררת 🤡

אני לא חושב שמה שקורה לך הוא כל כך טבעי... אולי תחליף חומר או תעשה משהו ?
או שפשוט תלך למיטה ותנסה להירגע בלי כוונה לישון... אולי זה יעזור.
אני חתכתי לישון חח.

אתה מזכיר פה תגובות קיצוניות וסופר חריפות.
לפי דעתי תפסיק את הסייקל... תאפס את את עצמך ותנסה לראות אם זה בכלל הגורם. ייתכן מאוד שבעיות אחרות גורמות (כמו שציינת) לכך ופשוט אי אפשר לשים את האצבע על מה.
חודש הפסקה מהחומרים לא יהרגו אותך.

עכשיו אם להיות יותר ממוקדים.... חוסר שינה \ הזעה \ חלומות רעים - כל אלו אכן מוגדרים כתופעות לוואי לשימוש בחומרים. ואכן כל אחד מגיב שונה.
קיים מושג שניקרא סטרואיד רייג', שבעיקר שייכו אותו למשתמשי טרן. (כל התופעות שציינת הם די שכיחים בשימוש בטרן, רק בעוצמות מעט שונות . לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה אם תנסה טרן). העניין הוא שגם זה מאוד אינדיווידואלי ולא כל משתמשי הטרן חווים סטרואיד רייג'...
מה שכן לא ראיתי משתמש בטרן שתוכל להגדיר כ "רגוע" 😃

אתה מזכיר פה תגובות קיצוניות וסופר חריפות.
לפי דעתי תפסיק את הסייקל... תאפס את את עצמך ותנסה לראות אם זה בכלל הגורם. ייתכן מאוד שבעיות אחרות גורמות (כמו שציינת) לכך ופשוט אי אפשר לשים את האצבע על מה.
חודש הפסקה מהחומרים לא יהרגו אותך.

עכשיו אם להיות יותר ממוקדים.... חוסר שינה \ הזעה \ חלומות רעים - כל אלו אכן מוגדרים כתופעות לוואי לשימוש בחומרים. ואכן כל אחד מגיב שונה.
קיים מושג שניקרא סטרואיד רייג', שבעיקר שייכו אותו למשתמשי טרן. (כל התופעות שציינת הם די שכיחים בשימוש בטרן, רק בעוצמות מעט שונות . לא רוצה לתאר לעצמי מה יקרה אם תנסה טרן). העניין הוא שגם זה מאוד אינדיווידואלי ולא כל משתמשי הטרן חווים סטרואיד רייג'...
מה שכן לא ראיתי משתמש בטרן שתוכל להגדיר כ "רגוע" 😃
שבוע הבא אקח כדורים לשינה. אם זה לא יעזור רוב הסיכוים שאני אפסיק ובספק שיחזור לזה.

שבוע הבא אקח כדורים לשינה. אם זה לא יעזור רוב הסיכוים שאני אפסיק ובספק שיחזור לזה.

אני גם בקושי ישן. הלכתי לרופא. הרופא משפחה שלי די זורם איתי...
תחילה רשם לי "סירקדין" - שזה בעצם מלוטנין. לא עוזר לי בשיט.
עכשיו רשם לי "בונדרמין" - יותר חזק וממשפחה אחרת לגמרי. פעם היה מגיב... היום כלום.

אני מניח שזה משהו שצריך ללמוד לחיות איתו.... לפחות ככה אני משקר לעצמי

יש אנשים שמאוד רגישים מנטלית לחומרים. חרדה,דיכאון. זה דברים שיכולים לקרות. זה שלבנאדם אחד לא קורה לא אומר שהשני לא ירגיש.
נראה לי שתנסה להוריד את הווינסטרול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית