הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עוגת החלבון הכי פשוטה בעולם

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך
כן בגלל זה אומרים לאכול בארוחה 150 גרם חזה עוף ברוב התפריטים שני מכיר זו הסיבה עושים כל שעתיים רק ארוחה של חלבו ופחמימה ולא אוכלים את הכל ב2 ארוחות גדולות
איך הקורס היוקרתי לתזונה של וינגיט מסביר שאני בחיטוב אכלתי 2-3 ארוחות גדולות ביום עם הרבה יותר מ30 גרם חלבון בארוחה והתחטבתי ממש ?

ויותר מזה, איך הם מסבירים את העובדה שאנשים שמסיימים חיטוב ועושים מסה (עם פלוס קלורי קטן) לפי הפליאו ונשארים על א.ש נמוך? הרי הם אוכלים בכל ארוחה הרבבה יותר מ30 גרם חלבון, לפי הקורס היוקרתי הם היו אמורים ליהיות שמנים בטירוף.

ואם כבר דיברת על תפריט 150 גרם חזה עוף וכו'. אז ב100 גרם יש קצת מעל 30 גרם חלבון, מה שאומר שב150 גרם יש 45 גרם חלבון לערך. אז......עד עכשיו אכלת ככה? אתה בטח ממש שמן.

ובקצרה, פשוט תקרא את המאמר ששלחתי לך, ואל תאמין לכל דבר שמלמדים אותך בוינגייט

איך הקורס היוקרתי לתזונה של וינגיט מסביר שאני בחיטוב אכלתי 2-3 ארוחות גדולות ביום עם הרבה יותר מ30 גרם חלבון בארוחה והתחטבתי ממש ?

ויותר מזה, איך הם מסבירים את העובדה שאנשים שמסיימים חיטוב ועושים מסה (עם פלוס קלורי קטן) לפי הפליאו ונשארים על א.ש נמוך? הרי הם אוכלים בכל ארוחה הרבבה יותר מ30 גרם חלבון, לפי הקורס היוקרתי הם היו אמורים ליהיות שמנים בטירוף.

ואם כבר דיברת על תפריט 150 גרם חזה עוף וכו'. אז ב100 גרם יש קצת מעל 30 גרם חלבון, מה שאומר שב150 גרם יש 45 גרם חלבון לערך. אז......עד עכשיו אכלת ככה? אתה בטח ממש שמן.

ובקצרה, פשוט תקרא את המאמר ששלחתי לך, ואל תאמין לכל דבר שמלמדים אותך בוינגייט
שמע אני לא מקובע ואני כן פותח את הראש ורוצה ללמוד דברים חדשים אני אקרא מה ששלחת בשמחה רבה ואם הם טועים תאמיון לי שזה גם יותר טוב בשבילי.. ולא אני ממש לא שמן אחי חח

שמע אני לא מקובע ואני כן פותח את הראש ורוצה ללמוד דברים חדשים
מצויין, זה מה שיבדיל אותך משאר האנשים שיוצאים מוינגייט

ולא אני ממש לא שמן אחי חח
ברור לי שלא, זה נאמר בציניות מלאה כדי להמחיש את האבסורד של המיתוס הזה.

• פותח/ת השרשור
כל הנוזלים שלך פה זה חצי ליטר מים,
איך זה הגיע לכזה גובה??
חצי ליטר מים (יחד עם המים שמוסיפים תוך כדי זה יותר, נניח 750 מ"ל), ו-10 סקופים חלבון, זה כל הנפח.
אבל זאת תבנית די קטנה, אם לא ברור מהתמונה אז המידות שלה הן 15x20. לא נפח גדול במיוחד.

כן בגלל זה אומרים לאכול בארוחה 150 גרם חזה עוף ברוב התפריטים שני מכיר זו הסיבה עושים כל שעתיים רק ארוחה של חלבו ופחמימה ולא אוכלים את הכל ב2 ארוחות גדולות

טעות גדולה בידך.
הגוף שלנו עובד הרבה יותר חכם מזה.

מבחינת מתכון ומצרכים זו באמת העוגה הכי קלה בעולם.
מחכה כבר למחר בבוקר שהסופר יפתח כדי לקנות שוקולד מריר עם אחוז גבוה.
היא לא חונקת נכון?

• פותח/ת השרשור
מבחינת מתכון ומצרכים זו באמת העוגה הכי קלה בעולם.
מחכה כבר למחר בבוקר שהסופר יפתח כדי לקנות שוקולד מריר עם אחוז גבוה.
היא לא חונקת נכון?
ממש ממש לא. היא רכה מאד.

טיפ - אל תשאיר אותה פתוחה, היא מתייבשת מהר. תסגור בניילון, ואחרי יום-יומים תחליף אותו בגלל המים שהיא מאדה החוצה.

נשמע נחמד אבל הרבה עבודה חחח אני עושה על הבוקר שייק כוס וחצי חלב בננה וסקופ חלבון עם קצת קרח אני מאוהב 😃

• פותח/ת השרשור
נשמע נחמד אבל הרבה עבודה חחח אני עושה על הבוקר שייק כוס וחצי חלב בננה וסקופ חלבון עם קצת קרח אני מאוהב 😃
הרבה עבודה??? פחות עבודה מהעוגה הזאת זה לשכב במיטה בלי לזוז ושמישהו יתקע לך איפוזיה של חלבון לווריד!

הרבה עבודה??? פחות עבודה מהעוגה הזאת זה לשכב במיטה בלי לזוז ושמישהו יתקע לך איפוזיה של חלבון לווריד!

חחח זה לא הרבה עבודה אבל זה לעשות להביא לקחת לחכות למי יש כוח זה נשמע מעניין בהזדמנות אני יעשה את זה 😃

• פותח/ת השרשור
זה לעשות להביא לקחת לחכות למי יש כוח
חחחחחחחחחחחחח לא יודע מה יותר מתאים, 🤣 או 🤦‍♂️.
אתה הולך להיות כוח יצרני חשוב מאד בשוק העבודה שלנו 🤩

חחחחחחחחחחחחח לא יודע מה יותר מתאים, 🤣 או 🤦‍♂️.
אתה הולך להיות כוח יצרני חשוב מאד בשוק העבודה שלנו 🤩

לא אין לי בעיה עם עבודה קשה אני כל יום סביב המטבח מכין מבשל עושה אוכל כי צריך לגדול אתה יודע 😉 וגם עובד

יחסית את זה לבוקר פשוט לקום לעשות את זה למי יש כוח חח 😁

• פותח/ת השרשור
לא אין לי בעיה עם עבודה קשה אני כל יום סביב המטבח מכין מבשל עושה אוכל כי צריך לגדול אתה יודע 😉 וגם עובד

יחסית את זה לבוקר פשוט לקום לעשות את זה למי יש כוח חח 😁
פעם בשבוע תשקיע עשר דקות בהכנה של עוגה, זה יחסוך לך זמן בבוקר.

פעם בשבוע תשקיע עשר דקות בהכנה של עוגה, זה יחסוך לך זמן בבוקר.

חחחח איזה זמן בבוקר אני במסה ומנסה לעלות כמה שיותר נקי אז אני כל היום אוכל אורז פתיתים וחזה עוף.. אני יעשה את העוגה הזאת אני יפרק אותה ב10 דקות 😃

אני לא למדתי תזונה אבל למדתי תזונה ספורט במסגרת קורס של וינגייט וזה מה שמשלמדים כן.. אתה תאכל את ה30 גרם חלבון שזה סבבה אבלאם תקח במנה 70 גרם אז משו כמו 25 גרם בטוח יהפכו לשומן.. יש גבול למה שאפשר לאכול גם חביבי אם זה היה ככה הייתי אוכל עוגת חלבון בבוקר שלמה וזהו לא צריך יותר חלבון שבוע..

גם אני למדתי תזונה בוינגייט והד"ר לתזונה ממש לא לימדה אותנו כפי שציינת. השמנה בסופו של יום תלויה במאזן קלורי חיובי.

מה שכן, אני חוזר ודבק בעובדה שהתזונה זה לא מדע מדוייק ולרוב אינדיבידואלי.. אז לקחת הכל בעירבון מוגבל ולא להיות אטומים למשהו אחד שקראנו\למדנו.

המשך שבוע מצויין:)

יש בעייתיות מסוימת בהוראות ההכנה של העוגה הזאת..
אתה מבין שלא הגיוני לבחוש או "לערבב" אבקת חלבון לתוך נוזל עד לרמה של כמעט מוצק
בהינתן שאפילו בשביל להמיס לגמרי סקופ חלבון אחד בתוך 200 מ"ל מים צריך לנער טוב הרבה זמן?

ובכל זאת, מגיע לך מוניטין על הרעיון המגניב (הכנתי כרגע, עם מיקסר, ונחכה שיתקרר)

• פותח/ת השרשור
יש בעייתיות מסוימת בהוראות ההכנה של העוגה הזאת..
אתה מבין שלא הגיוני לבחוש או "לערבב" אבקת חלבון לתוך נוזל עד לרמה של כמעט מוצק
בהינתן שאפילו בשביל להמיס לגמרי סקופ חלבון אחד בתוך 200 מ"ל מים צריך לנער טוב הרבה זמן?

ובכל זאת, מגיע לך מוניטין על הרעיון המגניב (הכנתי כרגע, עם מיקסר, ונחכה שיתקרר)
הכנתי אותה המון פעמים, תאמין לי שזה עובד, גם בלי מיקסר 😃
הפרינציפ הוא שזה לא חייב לימס (להינמס? 😳) לגמרי, לרמת תמיסה. החלבון הוא שנותן לעוגה את המרקם שלה, לכן זה בסדר שהוא יישאר "גבישי". קשה להסביר, אני מקווה שהתמונה בעמוד הקודם קצת עוזרת להבין.

הכנתי אותה המון פעמים, תאמין לי שזה עובד, גם בלי מיקסר 😃
הפרינציפ הוא שזה לא חייב לימס (להינמס? 😳) לגמרי, לרמת תמיסה. החלבון הוא שנותן לעוגה את המרקם שלה, לכן זה בסדר שהוא יישאר "גבישי". קשה להסביר, אני מקווה שהתמונה בעמוד הקודם קצת עוזרת להבין.

אני מבין מה שאתה אומר פה..אבל, כנראה שאני מפספס משהו כי באמת שאי אפשר (אני לא הצלחתי) לערבב יותר משני סקופים
לתוך בלילה נורמלית ובשביל השאר השתמשתי במיקסר.
בכל מקרה, כנראה שהתפספס שם אצלי משהו רציני יותר כי כל העסק נשאר נוזלי גם אחרי כמה שעות במקרר.
אולי נשים בפריזר ונהפוך את זה למוס 😃

• פותח/ת השרשור
אני מבין מה שאתה אומר פה..אבל, כנראה שאני מפספס משהו כי באמת שאי אפשר (אני לא הצלחתי) לערבב יותר משני סקופים
לתוך בלילה נורמלית ובשביל השאר השתמשתי במיקסר.
בכל מקרה, כנראה שהתפספס שם אצלי משהו רציני יותר כי כל העסק נשאר נוזלי גם אחרי כמה שעות במקרר.
אולי נשים בפריזר ונהפוך את זה למוס 😃
מצטער לשמוע. כנראה שמתוך מחשבה על המסה שמת יותר מדי מים. אם תרצה לנסות שוב, תעקוב אחרי המתכון במדויק, אל תוסיף מים מעבר למה שרשמתי - זה לא אמור לעבור את ה-750 מ"ל של מים אפילו אחרי תוספות.

אגב, זה ממש לא הגיוני שלא הצלחת לערבב יותר משני סקופים לתוך חצי ליטר מים רותחים.... אפילו כדי להמיס לשייק, מספיק 200 מ"ל של מים לסקופ, ומדובר פה במים רותחים שממיסים הרבה יותר מהר. אולי בפעם הבאה אני אצלם תוך כדי כמה תמונות ואעלה.

Back
למעלה תחתית