הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עוגת החלבון הכי פשוטה בעולם

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך
לא צריך תנור, מבשלים על הגז.
רשמתי בהתחלה את הערכים בערך, אני לא יודע לגבי שוקולד שונה.
אחי חבילה זאת אומרת 100 גרם כאילו אחד שלם
אל"ף - 🤦‍♂️
ובי"ת - עדיין לא מסביר למה נהיה לך נוזלי. 750 מ"ל מים עם 10 סקופים יוצאים לי עיסה, כך שאת שני הסקופים האחרונים אני כבר נלחם כדי לערבב ובד"כ מוסיף עוד מים כי אחרת אי אפשר. איך נהיה לך נוזל? תצלם סרטון נעזור לך עם הטכניקה 😃
הלך המפרק של היד 😛 עוגה מאוד טעימה . פשוט אחרי הסקוף שלישי נהיה כמו בצק ו ששמתי בתבנתי אפשר ללוש אותו ולהפוך לכדור שוקולד רק שכחתיל קנות את הקוקוס הטחון

יפה מאד. תעלה תמונה.

יפה מאד. תעלה תמונה.
KoLz6BE.jpg

אני רוצה להכין את זה, כנראה מסקופ או שניים בכמות קטנה כדי לבדוק איך זה יוצא עם האבקה שלי.
אפשר להגיד שעל כל סקופ יש 50 גר׳ שוקולד ו 50 מ״ל מים?
אתה מכניס את השוקולד למים או ממיס אותו בסגנון בן מארי?
ואם האבקה שלי היא פשוטה כמשמעה, אבקה, מרקם של קמח, לדעתך כדאי להוריד את כמות המים?

אני רוצה להכין את זה, כנראה מסקופ או שניים בכמות קטנה כדי לבדוק איך זה יוצא עם האבקה שלי.
אפשר להגיד שעל כל סקופ יש 50 גר׳ שוקולד ו 50 מ״ל מים?
אתה מכניס את השוקולד למים או ממיס אותו בסגנון בן מארי?
ואם האבקה שלי היא פשוטה כמשמעה, אבקה, מרקם של קמח, לדעתך כדאי להוריד את כמות המים?
מה פתאום 50 גרם שוקולד? מה שתית? על כל סקופ יש ריבוע של שוקולד, כלומר עשירית חבילה. 10 גרם בדיוק.
בערך 50 מ"ל מים, כן.
ממיס את השוקולד במים.
איזו אבקה היא לא פשוטה כמשמעה אבקה? לא יודע איך זה יסתדר עם האבקה שלך, יש כאלה שיצא להם נהדר, יש כאלה על הפנים.

מה פתאום 50 גרם שוקולד? מה שתית? על כל סקופ יש ריבוע של שוקולד, כלומר עשירית חבילה. 10 גרם בדיוק.
בערך 50 מ"ל מים, כן.
ממיס את השוקולד במים.
איזו אבקה היא לא פשוטה כמשמעה אבקה? לא יודע איך זה יסתדר עם האבקה שלך, יש כאלה שיצא להם נהדר, יש כאלה על הפנים.
אני בחיטוב, שתיתי מים.
כל אבקה שראיתי היא במרקם של חול, אפילו טיפה יותר עבה, האבקה שלי במרקם קמח לחלוטין, דק בטירוף, ובגלל זה אני לא בטוח אם להשתמש באותה כמות מים.

דרך אגב, מה רע בשוקולד? זה טעים.

נשמע טוב בא לי לנסות עם אבקת חלבון תפוז

אני בחיטוב, שתיתי מים.
כל אבקה שראיתי היא במרקם של חול, אפילו טיפה יותר עבה, האבקה שלי במרקם קמח לחלוטין, דק בטירוף, ובגלל זה אני לא בטוח אם להשתמש באותה כמות מים.

דרך אגב, מה רע בשוקולד? זה טעים.
אחי אני קניתי גם אבקה איזו PLEX ו רק לשתיה היא טעימה לא לעוגות או תבשלים יוצא לה טעם ממש מוזר בעוגה או בתבשיל

אחי אני קניתי גם אבקה איזו PLEX ו רק לשתיה היא טעימה לא לעוגות או תבשלים יוצא לה טעם ממש מוזר בעוגה או בתבשיל
יש אבקות שמומתקות באספרטיים או בממתיק אחר שלא כל כך אוהב חום. תבדוק על התווית את הממתיק(ים) שלך, ותבדוק באינטרנט אם הוא עמיד בפני חום (פשוט בויקי). אחרת הוא מתפרק בחימום. עד כמה שידוע לי זה לא מסוכן, אלא רק מוציא טעם מוזר. אולי @יהושע60 או @SweetBamba יודעים משהו אחר לגבי זה.

יש אבקות שמומתקות באספרטיים או בממתיק אחר שלא כל כך אוהב חום. תבדוק על התווית את הממתיק(ים) שלך, ותבדוק באינטרנט אם הוא עמיד בפני חום (פשוט בויקי). אחרת הוא מתפרק בחימום. עד כמה שידוע לי זה לא מסוכן, אלא רק מוציא טעם מוזר. אולי @יהושע60 או @SweetBamba יודעים משהו אחר לגבי זה.
יהושע פעם רשם לי על זה משהו ששמע שאני מבשל עם החלבון.
לי אישית אין מושג בזה בגרוש.

סוכרלוז הממתיק

Back
למעלה תחתית