הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שימוש ב Ai או Serm אצל נשים על as

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שאלה חשובה…
האם יש חשיבות לשימוש בטמוקסיפן או ארימדקס אצל נשים לא לצורך התאוששות אלא אולי לשליטה ברמות אסטרוגן?
קראתי שלנשים המרה מוגבלת מטסט לאסטרוגן ויש כאלו שממליצים להן לפני תחרות 10 ימים של נולבדקס על מנת לקבל מראה מוצק יוצר….
האם זה נכון ?
האם הן צריכות את זה בכלל?
הגיון כימי?

@Tom אשמח לתגובתך
כמו כן ליתר חברי הפורום שיש להם ניסיון בנושא
תודה

שאלה חשובה…
האם יש חשיבות לשימוש בטמוקסיפן או ארימדקס אצל נשים לא לצורך התאוששות אלא אולי לשליטה ברמות אסטרוגן?
קראתי שלנשים המרה מוגבלת מטסט לאסטרוגן ויש כאלו שממליצים להן לפני תחרות 10 ימים של נולבדקס על מנת לקבל מראה מוצק יוצר….
האם זה נכון ?
האם הן צריכות את זה בכלל?
הגיון כימי?

@Tom אשמח לתגובתך
כמו כן ליתר חברי הפורום שיש להם ניסיון בנושא
תודה
מעניין שאתה שואל מה עדיף, SERM או AI... למעשה, עבור מרבית הנשים העושות שימוש בסטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים, נשים טרם גיל הבלות, התשובה היא: אף אחד מהם.
עקב ההבדל העצום בין ה-HPTA ל-HPGA והיות הורמונים כאסטרוגן ופרוגסטרון ההורמונים הנשיים העיקריים מאוד לא מומלץ להשתמש ב-SERMs ו-AIs, ששימוש בהם לנשים צעירות יחסית ידוע כזרז לתופעות גיל הבלות.
ה-PCT המועדף והנפוץ ביותר הוא הורדת מינון הדרגתי, תוך ביצוע בדיקות דם הורמונליות כשהאינדיקטור העיקרי להתאוששות ה-HPGA מהווים הורמוני המין הנשיים, קרי E2 ופרוגסטרון ולמעשה התייצבותם.

ה' ישמור ולהק להקתו.

למה אנשים בכלל חושבים על להתעסק במערכת הנשית - האיזון שם הרבה הרבה יותר עדין וחשוב מאצלנו.

בשום פנים ואופן לא לתת להן מדכאי אסטרוגן

• פותח/ת השרשור
תודה תום ואביעד על תשובתכם , אתמול דיברתי עם מישהי שאני מכיר שנוטלת ארימדקס כל יום! היא כרגע על GH 2IU ED ובהמשך תיקח אנבר 10 מ"ג ED
את האינפורמציה היא לקחה מפורומים בחו"ל .
אמסור לה את תשובתכם .
תודה לכם.

ידידה השתמשה בטמוקסי.... לא רוצה להיכנס כאן למה קרה
אבל פשוט לא
לא לחסום נתיבי אסטרוגן

• פותח/ת השרשור
תודה דניאל , אשמח אם תפרט לי בפרטי מה קרה לה , זה אולי יעזור לי במקרה האישי….

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית