הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרולקטין גבוה

• פותח/ת השרשור roi.k.
  • פורסם בתאריך

roi.k.

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
שלום לכולם
רציתי לדעת את דעתכם כמה זה פרולקטין תקין וממולץ לגבר? והאם לדוסטינקס השפעות על הורמונים אחרים?

דוסטינקס משפיע על הפרולקטין
בעקיפין ישפיע על האסטרוגן והטסטוסטרון

פרולקטין תקין הוא פחות מ150 מבחינתי, גם אם הסקאלה רחבה יותר

אני לא חושב שהוא משפיע *ישירות* על הורמונים נוספים

שלום לכולם
רציתי לדעת את דעתכם כמה זה פרולקטין תקין וממולץ לגבר? והאם לדוסטינקס השפעות על הורמונים אחרים?
כפי שנאמר לך, הפרולקטין שלך מעט גבוה לגבר. דוסטינקס (קאברגולין) הוא דופאמין אגוניסט, כלומר הוא חובר לרצפטור הדופאמין ומפעיל אותו. כלומר למעשה דופאמין מקושר ישירות לדופאמין.
מינון של 0.25mg/ed יספיק לטיפול בפרולקטין גבוה, ללא תופעות לוואי משמעותיות.
העניין הוא, שחזרת הליבידו והחשק המיני מפגרת במיקרים לרוב אחרי התייצבות המדדים ההורמונליים.

• פותח/ת השרשור
רק רציתי לעדכן אחרי חצי כדור ראשון 0.25 וחלוף של 24 שעות הרגשה הרבה יותר טובה כאילו לא הייה בעיות זקפה שבגללם התחלתי לקחת דוסטינקס .שאלתי אם אני צריך להמשיך טיפול של חודשיים בכל זאת או אפשר לעשות פרוטוקול מקוצר של חודש? בהתחשב בזה שפרולקטין שלי לא היה מעבר לגבול.ואם אני צריך לצפות עליה באסטרוגן אם יש קשר?

לא חשבתי שלהתייחס לדופאמין יהיה רלוונטי
רק רוצה לשאול
רק רציתי לעדכן אחרי חצי כדור ראשון 0.25 וחלוף של 24 שעות הרגשה הרבה יותר טובה כאילו לא הייה בעיות זקפה שבגללם התחלתי לקחת דוסטינקס .שאלתי אם אני צריך להמשיך טיפול של חודשיים בכל זאת או אפשר לעשות פרוטוקול מקוצר של חודש? בהתחשב בזה שפרולקטין שלי לא היה מעבר לגבול.ואם אני צריך לצפות עליה באסטרוגן אם יש קשר?
פרולקטין גבוה מדכא גם וגם

אישית במקומך הייתי מבצע בדיקת דם שבועית
ולא מנסה למהר. אפשרי לקצר או להאריך בהתאם

@DoctorProp
ספר לנו על הפרוטוקול שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית