הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עמוק בעצמות

קראתי ובעקבותיו גם את הקודמים. אהבתי מאד.

את ה'תהום' מכירה מנסיון.
לפני שבע שנים, שבוע לפני יום ההולדת שלי קיבלתי מתנה- הפרדות רשתית. אובדן 70% משדה הראיה,
ניתוח מסובך של שעות, .
חודשיים החלמה במיטה באפס(!!!) תזוזה. כלומר רק על צד ימין בלי כרית. אסור על הבטן או הגב. אוכלים ושותים במיטה.
אבל הבאונס היה הכי מטורף ומאושר בחיים.

את ה'תהום' מכירה מנסיון.
לפני שבע שנים, שבוע לפני יום ההולדת שלי קיבלתי מתנה- הפרדות רשתית. אובדן 70% משדה הראיה,
ניתוח מסובך של שעות, .
חודשיים החלמה במיטה באפס(!!!) תזוזה. כלומר רק על צד ימין בלי כרית. אסור על הבטן או הגב. אוכלים ושותים במיטה.
כן, כל אחד שחי מספיק זמן מכיר את התהום הזאת. אם פיזית, בגלל פגיעה חמורה, ואם מנטלית, שלפעמים היא יותר קשה.
טוב שתפסת את ההיפרדות בזמן, כי שאלוהים ישמור לאן זה מוביל כשלא תופסים. מאחל לך שלעולם לא תחווי דברים כאלה יותר.

• פותח/ת השרשור
את ה'תהום' מכירה מנסיון.
ניתוח מסובך של שעות, .
נוראי, היה לי גם פז"מ כזה של לישון (אעלק לישון) רק על הגב. רע מאוד, לא מאחל לאף אחד. אסור לזוז מהמיטה חוץ משירותים...

בנימה אחרת - שמח שאנשים התחברו, אני אמשיך לפרסם לעיתים רחוקות ככל הנראה, זה הכל תלוי באם יש לי או אין לי מה לומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית