הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת סייקל TEST E

cmatrix

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
קניתי כבר הכל וזה הסייקל שלי

TEST E 500MG EW 1-8
arimidex 0.5mg 1-8 eod

nolvadex 40/40/20/20 10-12
clomid 100/100/50/50 10-12

עכשיו יש לי כמה שאלות..

אני הולך להזריק טסט ביום שני וביום חמישי שאלה אחת משנה באיזה שעות זה יהיה?..

דבר שני אני יודע שארימידקס באמצע סייקל מוריד את איכות העלייה מהסייקל אבל אני ממש מפחד מגינו ואני מעדיף
להשתמש בו במהלך הסייקל ליתר ביטחון האם המינון טוב בכדי למנוע היווצרות של גינו או האם המינון המומלץ הוא 0.25 EOD
או בכלל 0.25 E3D [זה מופנה בעיקר לתם שהמליץ על המינון הזה]

ועוד משהו הכדור של הארימדקס הוא 1MG אם בסוף אני ישתמש ב-0.25MG לשבור תכדור ל-4 חתיכות?..

קניתי כבר הכל וזה הסייקל שלי

TEST E 500MG EW 1-8
arimidex 0.5mg 1-8 eod

nolvadex 40/40/20/20 10-12
clomid 100/100/50/50 10-12

עכשיו יש לי כמה שאלות..

אני הולך להזריק טסט ביום שני וביום חמישי שאלה אחת משנה באיזה שעות זה יהיה?..

דבר שני אני יודע שארימידקס באמצע סייקל מוריד את איכות העלייה מהסייקל אבל אני ממש מפחד מגינו ואני מעדיף
להשתמש בו במהלך הסייקל ליתר ביטחון האם המינון טוב בכדי למנוע היווצרות של גינו או האם המינון המומלץ הוא 0.25 EOD
או בכלל 0.25 E3D [זה מופנה בעיקר לתם שהמליץ על המינון הזה]

ועוד משהו הכדור של הארימדקס הוא 1MG אם בסוף אני ישתמש ב-0.25MG לשבור תכדור ל-4 חתיכות?..
אין משמעות לשעת ההזרקה, הרי זמן מחצית החיים של אננטט הוא 10 ימים בערך. זה קצת כמו לשאול האם זה משנה אם אקח אקמול ב-8:00 או ב-8:10...
אם אתה מיועד להיכנס לסייקל בא"ש סביר, אין סיבה שתשתמש בארימידקס, בטח שלא ב-0.5mg/eod. ייקח כשבועיים עד שתייצב רמות הטסט, לאדקס זמן מחצית חיים של 46 שעות בערך, אין טעם לקחת אדקס החל מהיום הראשון.
ללא קשר, לא שוברים כדור ל-4...

*הערה נוספת: הסייקל מעט קצר לסייקל של טסט אננתת. מקובל לבצע שימוש ל10-12 שבועות.

נערך לאחרונה:
אין משמעות לשעת ההזרקה, הרי זמן מחצית החיים של אננטט הוא 10 ימים בערך. זה קצת כמו לשאול האם זה משנה אם אקח אקמול ב-8:00 או ב-8:10...
אם אתה מיועד להיכנס לסייקל בא"ש סביר, אין סיבה שתשתמש בארימידקס, בטח שלא ב-0.5mg/eod. ייקח כשבועיים עד שתייצב רמות הטסט, לאדקס זמן מחצית חיים של 46 שעות בערך, אין טעם לקחת אדקס החל מהיום הראשון.
ללא קשר, לא שוברים כדור ל-4...

מה הוא % שומן סביר?

מה הוא % שומן סביר?
הדבר די תלוי במסת השריר (ומסת השומן). ככל שמסת השריר גבוהה יותר תידרש לא"ש נמוך יותר. עבור משתמשים ממוצעים מדובר ב-13% כחסם עליון שיכול להילקח ככלל אצבע גס.

הדבר די תלוי במסת השריר (ומסת השומן). ככל שמסת השריר גבוהה יותר תידרש לא"ש נמוך יותר. עבור משתמשים ממוצעים מדובר ב-13% כחסם עליון שיכול להילקח ככלל אצבע גס.

שאלה שאולי קצת לא קשורה לנושא
אם עושים סייקל ישר אחרי חיטוב או שעושים סייקל באמצע תקופת המסה נגיד
יש לזה הבדל?כמובן סייקל מסה.
העלייה באמצע המסה תהיה יותר שריר או שאין הבדל?

שאלה שאולי קצת לא קשורה לנושא
אם עושים סייקל ישר אחרי חיטוב או שעושים סייקל באמצע תקופת המסה נגיד
יש לזה הבדל?כמובן סייקל מסה.
העלייה באמצע המסה תהיה יותר שריר או שאין הבדל?
באופן כללי עדיף להוסיף מסת שריר לאחר חיטוב ובא"ש נמוך הן בהיבטים הקשורים בגדילה והן באלה הבריאותיים.

• פותח/ת השרשור
ממתי מומלץ להתחיל לקחת ארימידקס מאיזה שבוע?
ואם אסור ל-4 אפשר לחלק אותו ל-2? [כי הכדור הוא 1MG וזה הרבה]
ואני על 12 א"ש
וכנראה שאני בסוף יעשה באמת 10 שבועות

תודה רבה!

ממתי מומלץ להתחיל לקחת ארימידקס מאיזה שבוע?
ואם אסור ל-4 אפשר לחלק אותו ל-2? [כי הכדור הוא 1MG וזה הרבה]
ואני על 12 א"ש
וכנראה שאני בסוף יעשה באמת 10 שבועות

תודה רבה!
אני ממליץ לוותר על הארימידקס. מינוני הטסט שאתה מתכוון לצרוך אינם גבוהים, אחוז השומן שאתה סבור שאתה מצוי בו נמוך וג'ינו אינה תופעה כה נפוצה כפי שמרבית המשתמשים חושבים.
אסטרוגן הוא הורמון חשוב ביותר בהיבטים הקשורים בפרופיל הכולסטרול, צפיפות העצם, התאוששות מהסייקל, גדילה ועוד...
אם קיים פס על הכדור ניתן לחלק אותו. רצוי להפסיק שימוש כשבוע לפחות מה-pct וכפי שהסברתי, אין טעם להתחיל שימוש טרם השבוע השלישי נניח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה תם
ושאלות אחרונות
במידה ואני יצתרך ארימידקס איך אני אמור להרגיש שמתחיל היווצרות של גינו? איך מזהים את הסימנים?
ואם אצתרך לקחת ארימידקס 0.5 מיליגרם אחרי היווצרות הסימנים יספיק 0.5MG EOD? [יום שני רביעי שישי?]
או ש1MG יהיה עדיף

תודה רבה תם
ושאלות אחרונות
במידה ואני יצתרך ארימידקס איך אני אמור להרגיש שמתחיל היווצרות של גינו? איך מזהים את הסימנים?
ואם אצתרך לקחת ארימידקס 0.5 מיליגרם אחרי היווצרות הסימנים יספיק 0.5MG EOD? [יום שני רביעי שישי?]
או ש1MG יהיה עדיף
במידה ויופיעו ניצני ג'ינו (אודם נפיחות ורגישות עזה בפיטמה) טמוקסיפן (נולבדקס) הוא הטיפול העדיף ובמינון של 20mg/ed.

*הערה: פעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמת השד היא תופעה מקובלת שהרי רמות הטסט הגבוהות מביאות להמרה מוגברת (כמותית) לאסטרוגן. הדבר בא לידי ביטוי ברגישות מסויימת בפטמה. עדיין לא מדובר בניצני ג'ינו.

• פותח/ת השרשור
אז רגישות בפטמה זה דבר שאני אמור לצפות לו בכל מקרה
רק אם זה כמו שהגדרת רגישות חזקה ונפיחות
ושאלה אחרונה ואפשר לנעול
לאחר כמה זמן [בערך] אם התופעות התחילו והתחלתי טיפול עם טמוקסיפן זה אמור לעבור?
ואם במקרה שזה לא עובר אפילו אם שימוש בטמוקסיפן מה עושים אם קיים מקרה כזה
סליחה פשוט זה חשוב לי

תודה רבה רבה תם!

אז רגישות בפטמה זה דבר שאני אמור לצפות לו בכל מקרה
רק אם זה כמו שהגדרת רגישות חזקה ונפיחות
ושאלה אחרונה ואפשר לנעול
לאחר כמה זמן [בערך] אם התופעות התחילו והתחלתי טיפול עם טמוקסיפן זה אמור לעבור?
ואם במקרה שזה לא עובר אפילו אם שימוש בטמוקסיפן מה עושים אם קיים מקרה כזה
סליחה פשוט זה חשוב לי

תודה רבה רבה תם!
אתה לא אמור לצפות לכך אבל זה עלול להתרחש. זה עדיין לא ג'ינו.
טמוקסיפן הוא הטיפול היעיל ביותר ולרוב הוא מספיק. מעבר לכך, הסייקל נגמר ובעקבות pct אותה פעילות אסטרוגנית מוגברת פשוט עוברת.
לבסוף, אם נידונת להיות אחד המעטים שהג'ינו פורץ ולא שוכח למרות השימוש בטמוקסיפן והפסקת סייקל, תעבור ניתוח להסרתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית