הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משיכת זמן הסייקל

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
בוקר טוב חברים , אני עכשיו נימצא בסייקל ראשון של אנטט , בהתחלה הכוונה הייתה לבצע 10 שבועות אבל קניתי עוד ויאל להמשיך ל 12 שבועות עכשיו השאלה מכיוון שיש לי עוד מספיק חומר ל 15 שבועות יהיה קריטי להמשיך לזמן ככ ארוך ? או שזה לא תקין ?

אורך הזמן לא כל כך קריטי כמו הPCT
סייקלים יכולים להימשך גם 4 חודשים נשאלת השאלה האים העליה שלך נימשכת או נעצרה ואתה מיתעקש להמשיך
בגלל שיש לך רזרבה של חומר ...

עם העליה שלך נעצרה חבל לך להמשיך כי לא תרוויח דבר לקראת סוף הסייקל
לקראת סוף הסייקל העליה מיתמתנת ואפילו נעצרת
לכן כדאי לעשות את השיקול מחדש
השאלה כמה ק"ג תרוויח לקראת הסוף ..

לדעתי עם נעצרת בעליה עדיף לעצור כאן לבצע PCT
ולהישתמש בחומר העודף בסייקל הבא

אתה תרוויח יותר את היתרון של החומר העודף בתחילת הסייקל הבא

אורך הזמן לא כל כך קריטי כמו הPCT
אז ככה:
היה לי את הדיון הנ"ל עם אביעד ותום לפני מספר חודשים (בעקבות הדיון חתכתי את משך הסייקל ל 8 שבועות במקום 12)
ההסבר המקצועי שנתנו לי בעבור הסוגיה האם להאריך את הסייקל הוא:
1. משך ההתאוששות תלוי בסוג החומרים , אורך הסייקל ובמינון החומרים (לדעתי על פי הסדר מהמשמעותי לפחות משמעותי)
2. ככל שמשך הסייקל ארוך יותר הגוף יפריש חומרים מעכבי צמיחה כך שהשפעת החומרים תמיד תלך ותקטן .
3. כל תופעות הלוואי יעלו בצורה משמעתית ככל שמשך הסייקל יוארך בצורה כזו שנגיע למצב שההתנגדות של הגוף להשפעת החומרים תהיה גדולה - לא תהיה גדילה משמעותית והרווח מול תופעות הלוואי הצפויות יהיו לטובת הנזקים!

בכל אסקולה מקצועית עדיף לך תמיד מחזורים קצרים (8-10 שבועות) יציאה להתאוששות מלאה וחוזר חלילה.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית