הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

hamzasaka

משתמש מתחיל
47
6
נק' מוניטין:
27
47
6
אוקי, אז אחרי סייקל ראשון חפיף לגמרי , אפיסטן סולו, די מרוצה ( אפילו שהייתי חולה בסוף הסייקל ולקראת הניקוי) , עלייה לא רעה , כוח והרגשה כללית טובה .

כעת מתכנן סייקל שני, שיהיה על בסיס טסט ( כן כן למדתי מהטעויות הקודמות )
חשבתי אם אפשרי לשלב אפיסטן עם זה , נשאר לי עוד כמות שתספיק ל6 שבועות , האם יש בעיה לשלב?
בנוסף היה רצון להוסיף פרווירון לסייקל, אפשרי או שמיותר?

מתי הסתיים הסייקל שלך?

בכל מקרה מומלץ להריץ בדיקות דם כולל תפקודי כבד, כולסטרול ופרופיל הורמונלי מלא כדי לראות אם הספקת להשתקם מהסייקל הקודם וכל הערכים חזרו לנורמה.

אני אישית לא הייתי משלב אוראלי סייקל אחרי סייקל בגלל העומס על הכבד.

• פותח/ת השרשור
האפיסטן הסתיים דיי מזמן . הכל חזר לנורמה .

אפיסטן גם לא רעיל כל כך לכבד ..
אז עקרונית אין בעיה להוסיף? בגלל שאני לא רוצה להריץ טסט לבד , אבל מצד שני לא רוצה לשלב דיבול. אפטיסטן נשמע לי הגיוני.
מה עם הפרווירון? לשלב ?

מה ההגדרה שלך ל "לא רעיל כ"כ" ? רעיל מספיק כדי להשאיר נזק זמני לכבד שכן תצטרך להשתקם ממנו
אם כל כך מפריעים לך 3-4 השבועות הראשונים שבהם הטסט לא ברמות המקס' אתה יכול לבצע FRONT LOADING ולוותר על האוראלי
או שתתחיל עם פרופ, או שאם אתה מריץ 500 מ"ג טסט אננטט לשבוע, בזריקה הראשונה תן 750 מ"ג (יוצא שבשבוע הראשון יהיה לך גרם) וככה הרמות יגיעו למקס' הרבה יותר מהר.

האפיסטן הסתיים דיי מזמן . הכל חזר לנורמה .

אז עקרונית אין בעיה להוסיף? בגלל שאני לא רוצה להריץ טסט לבד , אבל מצד שני לא רוצה לשלב דיבול. אפטיסטן נשמע לי הגיוני.
מה עם הפרווירון? לשלב ?
אלקלייד17... זה רעיל מספיק

תשלח בדיקות דם. אם הכל תקין לך על זה

לדעתי תתקדם מצויין עם טסט סולו, כבר אמרתי לך את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית