הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שבוע 4 למסה !!

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
עדכון קטנטן מהמסה ממשיך עוד 6 שבועות מסה ועובר ל 5 שבועות חיטובון ומשם ניראה מה יהיה כבר :

תמונה006.jpg

• פותח/ת השרשור
טיבעי עחי.....
סתם אנטט 500 בשבוע היה גם דיבול אבל פוצץ בנוזלים והיה בגללו גם עקצוצים בפטמות הורדתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו ניראה יותר אסטטי . המסקנה:לא מתקרב יותר לדיבול חרא חומר

טיבעי עחי.....
סתם אנטט 500 בשבוע היה גם דיבול אבל פוצץ בנוזלים והיה בגללו גם עקצוצים בפטמות הורדתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו ניראה יותר אסטטי . המסקנה:לא מתקרב יותר לדיבול חרא חומר
החומר רפואי? דרך אגב נראה פצצה ותוצאות טובות מאוד

• פותח/ת השרשור
החומר רפואי? דרך אגב נראה פצצה ותוצאות טובות מאוד
לא רפואי בסוף מחוסר תקציב רגליים מעכשיו עדיין דורשות שיפור משמעותי אבל דיי מרוצה כי חזרתי לאמן אותן רק לפני שבועיים :

תמונה007.jpg

בקשר למה שאמרת על תקציב -
אם תזריק חומר שהוא מדולל, אתה עדיין תצטרך מינון יותר גבוה כדי להגיע לאותה כמות חומר שתכניס במינון נמוך יותר כשהוא רפואי, ככה שהמחיר הוא פחותאו יותר אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
בקשר למה שאמרת על תקציב -
אם תזריק חומר שהוא מדולל, אתה עדיין תצטרך מינון יותר גבוה כדי להגיע לאותה כמות חומר שתכניס במינון נמוך יותר כשהוא רפואי, ככה שהמחיר הוא פחותאו יותר אותו דבר.
החומר שלי בא ממקור מאווד מאווד אמין אז אני לא דואג בקשר למינון כלכך בכל מקרה להעלות מינון לא אופציה כי תוצאות יש גם ככה לא אכפץ לי להתקדם לאט לאט .שמעתי סיפורים על אנשים שבראשון שלהם נתנו כבר גרם בשבוע שלדעתי זה לא ככ נוראמאלי

החומר שלי בא ממקור מאווד מאווד אמין אז אני לא דואג בקשר למינון כלכך בכל מקרה להעלות מינון לא אופציה כי תוצאות יש גם ככה לא אכפץ לי להתקדם לאט לאט .שמעתי סיפורים על אנשים שבראשון שלהם נתנו כבר גרם בשבוע שלדעתי זה לא ככ נוראמאלי
ילדים ספציפיים בני 15 הא ;)

טיבעי עחי.....
זה סייקל ראשון ? איזה שבוע אתה

נראה מאוד מאסיבי .. נחכה לראות בסוף!

• פותח/ת השרשור
זה סייקל ראשון ? איזה שבוע אתה

נראה מאוד מאסיבי .. נחכה לראות בסוף!
אמצע שבוע 5
אחלה מסה,
משקל/גובה וסתם לסקרנות היקף יד ?
בין 173-175 לא בטוח בתמונה הנוכחית שקלתי 82-83 אני חושב היקף יד לא מודד יש לי אלבום בפייס של כל התהליך אם זה מעיניין אותכם
OFEK NEW זה השם שלי בפייס ולאלבום קוראים 10WEEK BULKING 2014

יש פה משהו משותף להרבה אנשים שמעלים תמונות וזה דורש תיקון לדעתי, חברה אתם מעלים תמונות בשביל לקבל ביקורת נכון ? אז לפחות תלמדו לבצע קצת פוזינג שיהיה אפשר לתת ביקורת כמו שצריך, בפוזינג טוב אפשר גם לעריך יותר טוב את התמונות ואת הגוף עצמו.
אתה נראה טוב , אבל עד שתסיים סייקל תלמד פוזינג תצלם תמונות חדשות וזה יראה הרבה יותר מרשים! בהצלחה בהמשך!

אמצע שבוע 5
בין 173-175 לא בטוח בתמונה הנוכחית שקלתי 82-83 אני חושב היקף יד לא מודד יש לי אלבום בפייס של כל התהליך אם זה מעיניין אותכם
OFEK NEW זה השם שלי בפייס ולאלבום קוראים 10WEEK BULKING 2014
אין כמו סייקל ראשון...
פוטנציאל מאוד גבוה, כבר אמרתי לך בעבר. באמת שאתה נראה לי יותר ממשקל הגוף שציינת.
מקווה שתדע לעבוד נכון (חומרים/אימונים) ולהתמיד.

• פותח/ת השרשור
יש פה משהו משותף להרבה אנשים שמעלים תמונות וזה דורש תיקון לדעתי, חברה אתם מעלים תמונות בשביל לקבל ביקורת נכון ? אז לפחות תלמדו לבצע קצת פוזינג שיהיה אפשר לתת ביקורת כמו שצריך, בפוזינג טוב אפשר גם לעריך יותר טוב את התמונות ואת הגוף עצמו.
אתה נראה טוב , אבל עד שתסיים סייקל תלמד פוזינג תצלם תמונות חדשות וזה יראה הרבה יותר מרשים! בהצלחה בהמשך!
יש פה הרבה אשכולות קודמים שהעלתי פריסות ופרונט שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית