נק' מוניטין:
1,359
- 1,255
- 313
עדכון קטנטן מהמסה ממשיך עוד 6 שבועות מסה ועובר ל 5 שבועות חיטובון ומשם ניראה מה יהיה כבר :
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החומר רפואי? דרך אגב נראה פצצה ותוצאות טובות מאודטיבעי עחי.....
סתם אנטט 500 בשבוע היה גם דיבול אבל פוצץ בנוזלים והיה בגללו גם עקצוצים בפטמות הורדתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו ניראה יותר אסטטי . המסקנה:לא מתקרב יותר לדיבול חרא חומר
לא רפואי בסוף מחוסר תקציב רגליים מעכשיו עדיין דורשות שיפור משמעותי אבל דיי מרוצה כי חזרתי לאמן אותן רק לפני שבועיים :החומר רפואי? דרך אגב נראה פצצה ותוצאות טובות מאוד
החומר שלי בא ממקור מאווד מאווד אמין אז אני לא דואג בקשר למינון כלכך בכל מקרה להעלות מינון לא אופציה כי תוצאות יש גם ככה לא אכפץ לי להתקדם לאט לאט .שמעתי סיפורים על אנשים שבראשון שלהם נתנו כבר גרם בשבוע שלדעתי זה לא ככ נוראמאליבקשר למה שאמרת על תקציב -
אם תזריק חומר שהוא מדולל, אתה עדיין תצטרך מינון יותר גבוה כדי להגיע לאותה כמות חומר שתכניס במינון נמוך יותר כשהוא רפואי, ככה שהמחיר הוא פחותאו יותר אותו דבר.
ילדים ספציפיים בני 15 הא ;)החומר שלי בא ממקור מאווד מאווד אמין אז אני לא דואג בקשר למינון כלכך בכל מקרה להעלות מינון לא אופציה כי תוצאות יש גם ככה לא אכפץ לי להתקדם לאט לאט .שמעתי סיפורים על אנשים שבראשון שלהם נתנו כבר גרם בשבוע שלדעתי זה לא ככ נוראמאלי
חחח אתה כניראה יודע על מי אני מדבר אבל לזכותו הוא ניראה מצוייןילדים ספציפיים בני 15 הא ;)
זה סייקל ראשון ? איזה שבוע אתהטיבעי עחי.....
סתם אנטט 500 בשבוע היה גם דיבול אבל פוצץ בנוזלים והיה בגללו גם עקצוצים בפטמות הורדתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו ניראה יותר אסטטי . המסקנה:לא מתקרב יותר לדיבול חרא חומר
תקרא את הכותרתאיזה שבוע אתה
אמצע שבוע 5זה סייקל ראשון ? איזה שבוע אתה
נראה מאוד מאסיבי .. נחכה לראות בסוף!
בין 173-175 לא בטוח בתמונה הנוכחית שקלתי 82-83 אני חושב היקף יד לא מודד יש לי אלבום בפייס של כל התהליך אם זה מעיניין אותכםאחלה מסה,
משקל/גובה וסתם לסקרנות היקף יד ?
אין כמו סייקל ראשון...אמצע שבוע 5
בין 173-175 לא בטוח בתמונה הנוכחית שקלתי 82-83 אני חושב היקף יד לא מודד יש לי אלבום בפייס של כל התהליך אם זה מעיניין אותכם
OFEK NEW זה השם שלי בפייס ולאלבום קוראים 10WEEK BULKING 2014
יש פה הרבה אשכולות קודמים שהעלתי פריסות ופרונט שלייש פה משהו משותף להרבה אנשים שמעלים תמונות וזה דורש תיקון לדעתי, חברה אתם מעלים תמונות בשביל לקבל ביקורת נכון ? אז לפחות תלמדו לבצע קצת פוזינג שיהיה אפשר לתת ביקורת כמו שצריך, בפוזינג טוב אפשר גם לעריך יותר טוב את התמונות ואת הגוף עצמו.
אתה נראה טוב , אבל עד שתסיים סייקל תלמד פוזינג תצלם תמונות חדשות וזה יראה הרבה יותר מרשים! בהצלחה בהמשך!