אהלן! בן 28,
1.64,
משקל התחלתי 64kg, משקל כרגע 54.6kg מהבוקר
אני בעקרון תמיד התאמנתי במתכונת של פאוורליפטינג וגם והתחרתי פעם אחת לפני כמה שנים... החלטתי לחטב לא"ש כמה שיותר נמוך כי אני רוצה לעשות שינוי ולעבור לפיתוח גוף, המטרה ההיא להגיע להיות כמה שיותר חטוב ואז מסה נקייה מאוד וארוכה. הצלחתי לשמור על משקלי עבודה רוב החיטוב אבל נאלצתי לשהות חודש בחו"ל בלי גישה לחדכ ולהתאמן רק על משקל גוף במאי וזה הביא ירידה די דרסטית שאני מנסה לאושש כרגע...
הסקוואט בתחילת הדרך היה 140kgx5 - כרגע על 120x5kg
דדליפט בתחילת החיטוב היה בערך 160kgx5 (לא בשיא שלי) , כרגע 130kgx5
פרס כרגע 40kgx7
בנץ' לא עושה בגלל סיבות כאלו ואחרות...
נכון לעכשיו 1230 קלוריות ביום , באיזור ה-48 גרם שומן , 124 גרם חלבון והשאר פחמימה... (התחלתי על 1600 ובהדרגה ירדתי למטה עם הזמן)
מתאמן 6 פעמים בשבוע PPL , אירובי הליכה של שעה (12,000-15,000 צעדים) ביום 7 פעמים בשבוע
תמונה מההתחלה:
תמונות מהיום (סורי על הפוזינג הנורא מסתבר שאני לא יודע להצטלם):
1.64,
משקל התחלתי 64kg, משקל כרגע 54.6kg מהבוקר
אני בעקרון תמיד התאמנתי במתכונת של פאוורליפטינג וגם והתחרתי פעם אחת לפני כמה שנים... החלטתי לחטב לא"ש כמה שיותר נמוך כי אני רוצה לעשות שינוי ולעבור לפיתוח גוף, המטרה ההיא להגיע להיות כמה שיותר חטוב ואז מסה נקייה מאוד וארוכה. הצלחתי לשמור על משקלי עבודה רוב החיטוב אבל נאלצתי לשהות חודש בחו"ל בלי גישה לחדכ ולהתאמן רק על משקל גוף במאי וזה הביא ירידה די דרסטית שאני מנסה לאושש כרגע...
הסקוואט בתחילת הדרך היה 140kgx5 - כרגע על 120x5kg
דדליפט בתחילת החיטוב היה בערך 160kgx5 (לא בשיא שלי) , כרגע 130kgx5
פרס כרגע 40kgx7
בנץ' לא עושה בגלל סיבות כאלו ואחרות...
נכון לעכשיו 1230 קלוריות ביום , באיזור ה-48 גרם שומן , 124 גרם חלבון והשאר פחמימה... (התחלתי על 1600 ובהדרגה ירדתי למטה עם הזמן)
מתאמן 6 פעמים בשבוע PPL , אירובי הליכה של שעה (12,000-15,000 צעדים) ביום 7 פעמים בשבוע
תמונה מההתחלה:
תמונות מהיום (סורי על הפוזינג הנורא מסתבר שאני לא יודע להצטלם):
נערך לאחרונה: