הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה דעתכם על GENZEA

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן,
קיבלתי לידיי 2 ויאלים של טסט פרופ של החברה geneza pharmaceuticals.
היה על כל ויאל קוד ובדקתי באתר וזה אמר שזה מקורי.
בכל מקרה, מה דעתכם על החברה?מישהו התנסה איתה?
כן יצאתי קצת טיפש שאני שואל אחריי שאני קונה..אבל המחיר ממש פיתה אותי :X

אהלן,
קיבלתי לידיי 2 ויאלים של טסט פרופ של החברה geneza pharmaceuticals.
היה על כל ויאל קוד ובדקתי באתר וזה אמר שזה מקורי.
בכל מקרה, מה דעתכם על החברה?מישהו התנסה איתה?
כן יצאתי קצת טיפש שאני שואל אחריי שאני קונה..אבל המחיר ממש פיתה אותי :X

חברה מעולה, אם אכן רכשת עם הקוד והכל תקין, אתה תהיה מרוצה.
חייב לציין שהזריקות עלולות לכאוב מעט אך כך גם בתאיגר.

• פותח/ת השרשור
חברה מעולה, אם אכן רכשת עם הקוד והכל תקין, אתה תהיה מרוצה.
חייב לציין שהזריקות עלולות לכאוב מעט אך כך גם בתאיגר.
הבנתי, תודה!
אכן הקוד היה אמיתי וגם הבדיקה של הספק הראתה שהספק LEGIT.

ברשותך אנצל את הדיון לשאול עוד מספר שאלות-
1. כרגע, מבחינת PCT, יש לי רלוקסיפן שיספיק לי לביצוע 120/120/60/60-זה מספיק?
לגביי הכלומיד כרגע יש לי אספקה ל100/100/50/50
שניהם של החברה CIPLA

2. מתי אני מתחיל את הפרגניל בסייקל של פרופ?גם בשבוע השני?

3. אני צריך מחטים לשאיבה 21G, מחטים להזרקה 23G ומזרקי אינסולין לפרגניל. עוד משהו מעבר לזה?(גם את המוצרים של הסטריליות שזה המטליות כוהל האלה וכפפות).

4. מה דעתך בסייקל כזה על שילוב מוצרים כמו LIPID STABIL וN2GUARD?

5. סה"כ אני מתכנן להריץ סייקל קצרצר, 6 שבועות טסט פרופ(אני שוקל אם להוסיף אורלי או לא..יש לי אבל אני לא בטוח אם כדאי להוסיף)
אני סתם רוצה לדעת..האם אני יכול להוסיף אימוני ריצה?המטרה העיקרית שלי זה כח, אבל הטסט אמור לגרום להתאושש יותר טוב, אז חשבתי שאולי על הדרך אוכל לשפר את הפן האתלטי שלי, זה אפשרי?או שעדיף להתרכז בדבר אחד בלבד.

מצטער על החפירה, אבל זה סייקל *אמיתי* ראשון שלי..רוצה לוודא שאני עושה הכל פיקס.

תודה!

הי,

1. בהחלט.

2. במהלך השבוע ה-2.

3. עדיף מחט 17G לשאיבה, נוח פי מיליון. לגבי מזרקי אינסולין הייתי הולך דווקא על מחטי 27G ומזרק רגיל במקום אינסולין.

4. בשביל פרופ' ל6 שב' הייתי מוותר על כל כדור נוסף.

5. אם אתה רוצה תוצאות משמעותיות תתרכז בפן אחד. כל שיפור בפן אחר הוא בגדר בונוס ומקריות בלבד.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך,
למה אתה נגד שילוב של אורלי בסייקל של 6 שבועות אם יורשה לי לשאול?
ומה לגביי הליפיד סטאביל והN2GUARD?יצא לך לשמוע עליהם/להשתמש בהם?

הבנתי אותך,
למה אתה נגד שילוב של אורלי בסייקל של 6 שבועות אם יורשה לי לשאול?
ומה לגביי הליפיד סטאביל והN2GUARD?יצא לך לשמוע עליהם/להשתמש בהם?
אביעד לא רשם שהוא נגד אוראליים (למרות שהוא מעט פחות בעד ממני), אלא שלתקופה של 6 שבועות טסט פרופ אין צורך להגזים ב-anchilaries.
איזה אוראלי תכננת לזרוק לסייקל?

• פותח/ת השרשור
אביעד לא רשם שהוא נגד אוראליים (למרות שהוא מעט פחות בעד ממני), אלא שלתקופה של 6 שבועות טסט פרופ אין צורך להגזים ב-anchilaries.
איזה אוראלי תכננת לזרוק לסייקל?
מתיל סתנבולון..יש לי כבר קופסא בבית, פשוט לא בטוח שכדאי לי להשתמש.
התכנון שלי היה
Test-p 100mg eod, 1-6
מתיל סתנבולון, 30 מ"ג כל יום 1-3

אבל לא בטוח לגביי האורלי. אולי אוותר עליו הסייקל הזה.

לגביי הכדורים, שמע הבעיה היחידה זה המחיר שלהם ואין לי בעיה לשלם. אני יודע שזה קצת אוברקיל לכזה סייקל אבל אני רוצה למזער נזקים כמה שאפשר. סה"כ יש ביקורות מאוד חיוביות על המוצרים האלה בחו"ל..בגלל זה רציתי לדעת מה דעתכם.

נערך לאחרונה:
מתיל סתנבולון..יש לי כבר קופסא בבית, פשוט לא בטוח שכדאי לי להשתמש.
מבחינת רווחים בסייקל השימוש מאוד אפקטיבי. 5 שבועות 30-40mg/ed.
בסופו של יום, מדובר בהעדפה אישית ולא בפרוטוקול מעולה ונחות. מטי-סטנבולון די דומה ל-SD באופי אם כי נוח יותר לכבד ונופל מבחינת רווחים, אך עדיין מאוזן מבחינת כח/מסה.
השימוש האחרון שלי איתו היה מספר חודשים לאחר סייקל שבשלב מסויים שילב SD, סייקל ששבר שיאים עבורי, הן במסה והן בכח. לא ציפיתי לכלום מה-msten. הופתעתי כשבעת השימוש הוא הזכיר לי מאוד את ה-SD , למרות שהתוצאות היו טובות פחות, כמו גם לקח לו מעט יותר זמן להיות מאוד מורגש.

• פותח/ת השרשור
מבחינת רווחים בסייקל השימוש מאוד אפקטיבי. 5 שבועות 30-40mg/ed.
בסופו של יום, מדובר בהעדפה אישית ולא בפרוטוקול מעולה ונחות. מטי-סטנבולון די דומה ל-SD באופי אם כי נוח יותר לכבד ונופל מבחינת רווחים, אך עדיין מאוזן מבחינת כח/מסה.
השימוש האחרון שלי איתו היה מספר חודשים לאחר סייקל שבשלב מסויים שילב SD, סייקל ששבר שיאים עבורי, הן במסה והן בכח. לא ציפיתי לכלום מה-msten. הופתעתי כשבעת השימוש הוא הזכיר לי מאוד את ה-SD , למרות שהתוצאות היו טובות פחות, כמו גם לקח לו מעט יותר זמן להיות מאוד מורגש.
כן אני חושב שפעם אחת דיברתי איתך לגביו 😛
5 שבועות לאורלי מקבוצת מתיל?איך הכבד נראה אחריי דבר כזה?החשש העיקרי שלי מלהוסיף אותו לסייקל זה עומס על הכבד. כבר הרצתי אפיסטן לפניי כמה חודשים ולא יודע אם כדאי להעמיס על הכבד כ"כ הרבה.
את הסייקל אני מתכנן להתחיל אחריי נובמבר כשאדע בדיוק מה הולך איתי(ביקור אצל אנדו).
בגדול אני כבר מוכן עם טודקה וליב52..אבל זה הרהורים של הרגע האחרון.

כן אני חושב שפעם אחת דיברתי איתך לגביו 😛
5 שבועות לאורלי מקבוצת מתיל?איך הכבד נראה אחריי דבר כזה?החשש העיקרי שלי מלהוסיף אותו לסייקל זה עומס על הכבד. כבר הרצתי אפיסטן לפניי כמה חודשים ולא יודע אם כדאי להעמיס על הכבד כ"כ הרבה.
את הסייקל אני מתכנן להתחיל אחריי נובמבר כשאדע בדיוק מה הולך איתי(ביקור אצל אנדו).
בגדול אני כבר מוכן עם טודקה וליב52..אבל זה הרהורים של הרגע האחרון.
4 חודשים מרווח בין אוראליים, במינונים ובכמות הסייקלים שעשית אינם בעייתיים כלל מבחינה סטטיסטית. מכאן זו כבר החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
4 חודשים מרווח בין אוראליים, במינונים ובכמות הסייקלים שעשית אינם בעייתיים כלל מבחינה סטטיסטית. מכאן זו כבר החלטה שלך.
סבבה תודה על התשובה!
שאלה נוספת.
אני יודע שזה מאוד אינדיבידואלי, אבל בכל זאת, כמה אגרסיבי הופך אותך המתיל סטן?זה ברמה של טרן או יותר נסבל?
מה הדיווחים עליו?סה"כ לא יצא לי לקרוא עליו שהוא משפיע בצורה כזאת..אבל אולי אתה מכיר אחרת.
תודה!

סבבה תודה על התשובה!
שאלה נוספת.
אני יודע שזה מאוד אינדיבידואלי, אבל בכל זאת, כמה אגרסיבי הופך אותך המתיל סטן?זה ברמה של טרן או יותר נסבל?
מה הדיווחים עליו?סה"כ לא יצא לי לקרוא עליו שהוא משפיע בצורה כזאת..אבל אולי אתה מכיר אחרת.
תודה!
טרנבולון הרבה יותר ניכר בהשפעתו ממטיל-סטנבולון. למעשה, מתוך ניסיון אישי, אני יכול להעיד שמעבר לכח/מסה והרגשת אי-נוחות מסויימת באיזור הקיבה שאני לא יכול לזקוף אותה בהכרח לכבד (משום שהרצתי מאז מספיק סטרואידים אוראליים מסוג 17aa, ללא תחושה דומה) ומעבר לכך, אני לא יכול לדווח על תופעות לוואי מובהקות. תחת טרנבולון לעומת זאת, לחץ הדם שלי עולה Sky-rocket.
מצד שני, טרנבולון במינון המתאים הוא ליגה בפני עצמה, כשהדבר בא לידי ביטוי בעיקר ויזואלית (עבורי ובד"כ).
סייקל טסט פרופ לשישה שבועות הוא סייקל עדין ונוח ויכול להיות בחירה שתקלע לרוחם של משתמשים רבים - אני, מה לעשות, לא בינהם...
מבחינת ה-hpta, החלק הארי של העומס יגיע מכיוונו של הטסט ולא של המטיל-סטנבולון, כך שלמעשה מסדר הגודל המשמעותי הראשון מדובר במידת הסטרס לכבד בסייקל. לדעתי, ככל שמדובר בשימוש בודד ב-msten, המבוצע 3+ חודשים לאחר שימוש ב-Epistane, מדובר בסטרס סביר ושאינו משמעותי לטווח ארוך, לכל הפחות מנקודת מבט סטטיסטית.

• פותח/ת השרשור
טרנבולון הרבה יותר ניכר בהשפעתו ממטיל-סטנבולון. למעשה, מתוך ניסיון אישי, אני יכול להעיד שמעבר לכח/מסה והרגשת אי-נוחות מסויימת באיזור הקיבה שאני לא יכול לזקוף אותה בהכרח לכבד (משום שהרצתי מאז מספיק סטרואידים אוראליים מסוג 17aa, ללא תחושה דומה) ומעבר לכך, אני לא יכול לדווח על תופעות לוואי מובהקות. תחת טרנבולון לעומת זאת, לחץ הדם שלי עולה Sky-rocket.
מצד שני, טרנבולון במינון המתאים הוא ליגה בפני עצמה, כשהדבר בא לידי ביטוי בעיקר ויזואלית (עבורי ובד"כ).
סייקל טסט פרופ לשישה שבועות הוא סייקל עדין ונוח ויכול להיות בחירה שתקלע לרוחם של משתמשים רבים - אני, מה לעשות, לא בינהם...
מבחינת ה-hpta, החלק הארי של העומס יגיע מכיוונו של הטסט ולא של המטיל-סטנבולון, כך שלמעשה מסדר הגודל המשמעותי הראשון מדובר במידת הסטרס לכבד בסייקל. לדעתי, ככל שמדובר בשימוש בודד ב-msten, המבוצע 3+ חודשים לאחר שימוש ב-Epistane, מדובר בסטרס סביר ושאינו משמעותי לטווח ארוך, לכל הפחות מנקודת מבט סטטיסטית.
הבנתי, אז אוסיף אותו.
יאללה אחכה לאנדו ואז נתחיל 😃

תודה רבה!

אני אדם די אגרסיבי בטבע שלי ומצליח לשלוט בזה ביומים, כרגע על סייקל טסט 500מג בלבד ומרגיש אגרסיביות ברמות שלפעמים ממש קשה לשלוט בה ועצבנות מוגזמת.

מישהו פה הפסיק סייקל בגלל אגרסיביות או תוקפנות יתר?

אני אדם די אגרסיבי בטבע שלי ומצליח לשלוט בזה ביומים, כרגע על סייקל טסט 500מג בלבד ומרגיש אגרסיביות ברמות שלפעמים ממש קשה לשלוט בה ועצבנות מוגזמת.

תראה אני יגיד לך תאמת אם אתה מרגיש תוקפנות ואגרסיביות ממליץ לך לא להתקרב לדיבול או אנדרול או טרן למה אתה תהרוג אנשים עם החומרים האלה , או שאתה יכול להפוך את זה כאנרגיה לאימונים , אימונים אגרסיביים מאוד יעזרו לך תשתמש בזה , תנסה להשתלט על העצבים בדרך כלל עם הזמן לומדים לחיות עם זה

האמת שמדיבול לא הרגשתי אגרסיביות ותוקפנות כמו מ500מג של טסט
הסייקל הבא מתכוון להריץ 500מג טסט 500מג דקה מקווה שיהיה בסדר מבחינת זה

האמת שמדיבול לא הרגשתי אגרסיביות ותוקפנות כמו מ500מג של טסט
הסייקל הבא מתכוון להריץ 500מג טסט 500מג דקה מקווה שיהיה בסדר מבחינת זה
מתי שלוקחים דקה צריחה להיות פרופורציה מסויימת אם הטסט בשביל לא לפגוע בחשק המיני. לדוגמה 500 מלגרם דקה+ 750 מלגרם טסט. אחרת החייל שלך לא יעמוד כמו שצריך.

הטסט רפואי, הדקה ug. כנראה שהדקה אנדרדוס ואני אקבל 350-400 אז 500 טסט יכסה על זה.
אם לא יספיק אני אחזק ב50-100מג פרווירון לשבוע למשך שבועיים ובמקביל אוסיף 250מג טסט

אני.
וכמעט כל סייקל מתחיל טרן ומעיף אחרי פחות מחודש. אגרסיות מטורפות על סף שגעון 😃
סכנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית