הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בלוג אינפורמטיבי ביותר על מינונים והחיים על הקצה של המקצוענים

יש תרגום לאנשים חסרי יכולות באנגלית כמוני ? 😃
תודה רבה אחי - מעניין מאוד ...

והתחלתי ככה בקטנה לקרוא את המינונים , שמע זה לדחוף 5-6 מחטים ביום בקליל .

• פותח/ת השרשור
יש תרגום לאנשים חסרי יכולות באנגלית כמוני ? 😃
תודה רבה אחי - מעניין מאוד ...

והתחלתי ככה בקטנה לקרוא את המינונים , שמע זה לדחוף 5-6 מחטים ביום בקליל .

אם תמשיך לקרוא.... אז תראה שהוא חישב וזה יוצא משהו כמו 13 עקיצות ביום.

הייתי חייב לשתף....
לא יכולתי להפסיק לקרוא. מיידע המגיע ישירות מרופא \ לבורנט הבודק את המקצוענים ביום יום.
מינונים, אינסולין , GH ושאר פיצוחים.

http://wearebodybuilding.org/thread/105/top-ifbb-competitors-blasts

קח את זה בעירבון מוגבל...כתור אחד שמסתובב מלא בפורומים כל שבוע מישהו מעלה מאמר כזה.

• פותח/ת השרשור
קח את זה בעירבון מוגבל...כתור אחד שמסתובב מלא בפורומים כל שבוע מישהו מעלה מאמר כזה.

הכל בערבון מוגבל.... אבל מאחר ואני גם נתקל בדי הרבה ווידויים של מקצוענים לאחרונה ורובם די חוזרים על עצמם אני נוטה לקבל את המידע כאמיתי.
סהכ לא מתואר משהו חריג במיוחד אלה פשוט שימוש בכל החומרים העכשוויים ביותר בפרוטוקלים די סטנדרטיים.
אני בטוח שהפרוטוקולים המתוארים והכמויות די מתיישבות יפה גם לרמה בארץ.

לא רשום בלינק של סימון משהו מהפכני . מינונים כאלו וגם גבוהים יותר רצים ברשת כבר הרבה זמן .

Andreas Munzer (האחרון ברשימה) נפטר אחרי הסייקל הזה. קיבל כשל בכבד ובכליות ב1996.

לגבי השאר, כמה לעזאזל הם מוציאים על חומרים ?!

• פותח/ת השרשור
Andreas Munzer (האחרון ברשימה) נפטר אחרי הסייקל הזה. קיבל כשל בכבד ובכליות ב1996.

לגבי השאר, כמה לעזאזל הם מוציאים על חומרים ?!

רובם מספונסרים.... אבל עד אז פשוט שיעבוד.
בוא נגיד שאת הסטרואידים הם מקבלים.
GH - מדובר ב 30 IU ליום. אולי טיפה פחות. אני לא אציין מחירים של המותג המוביל, אבל בחישוב מינימלי רק על GH זה נשמע כמו 20-30 אלף שקל לחודש.

שים שם גם תוספי מזון כמו שלוש פחים של אבקת חלבון, קריאטין, גלוטמין , מולטיויטמין ועוד
זרוק על זה את כל PREWORKOUT ....

אה ושלא נשכח - מה לגבי הבלוקרים למינהם ? טמוקסי שתי כדורים ליום ? ארמידקס שתי כדורים ליום (בשתי גרם טסט זה כבר מנדטורי) ... דוסטינקס.

אז שאלת שאלה טובה.
התשובה היא מורכבת מהמון שקרים 😃

עוד דבר שרציתי להוסיף, במידה וזה נכון הסייקלים המטורפים האלו. זה פשוט מדהים ומרשים עד כמה הגוף האנושי יכול לספוג!
GH - מדובר ב 30 IU ליום. אולי טיפה פחות. אני לא אציין מחירים של המותג המוביל, אבל בחישוב מינימלי רק על GH זה נשמע כמו 20-30 אלף שקל לחודש.

שים שם גם תוספי מזון כמו שלוש פחים של אבקת חלבון, קריאטין, גלוטמין , מולטיויטמין ועוד

אה ושלא נשכח - מה לגבי הבלוקרים למינהם ? טמוקסי שתי כדורים ליום ? ארמידקס שתי כדורים ליום (בשתי גרם טסט זה כבר מנדטורי) ... דוסטינקס.

אז שאלת שאלה טובה.
לא נראה לי שהם משלמים בכלל על התוספי התזונה אם בכלל הם לוקחים אותם כי גם ככה הם פרסנטורים של חברות תוספי תזונה וחלקם מנהלים בעצמם.

אחרי הpre workout שראיתי באתר, בא לי לזרוק את cell mass לפח

אז שאלת שאלה טובה.
gay4pay

מעניין כמה דקות יומיות מוקדשות לכל הסיפור.
או שהם מוצאים להם איזה טבח לכל מה שהם דוחפים לעצמם וככה הם לא צריכים להוציא 20 אלף על חומרים בחודש
אני חושב ששף פרטי יכול לחסוך לא רק עלויות אלא גם תקלות. ברמות האלה כשעוברים מתחרות לתחרות ומנסים להתפרנס מהתחום, כל זיהום, אנדר דוס, תכולה לא מזוהה בויאל וכו', עלולים לגרום לירידה משמעותית בכושר ובהכנסה.

אני חושב ששף פרטי יכול לחסוך לא רק עלויות אלא גם תקלות. ברמות האלה כשעוברים מתחרות לתחרות ומנסים להתפרנס מהתחום, כל זיהום, אנדר דוס, תכולה לא מזוהה בויאל וכו', עלולים לגרום לירידה משמעותית בכושר ובהכנסה.
אתה יודע שמדובר בניסיון כמו בכל דבר , אם אתה טוב במשהו אז למה שיהיו זיהומים ? אנדרדוס זה כבר משהו אחר אתה מדבר פה על דילולים , כיום כבר לא שווה לייצרנים לדלל אם כל כך הרבה חברות בשוק אם אתה מכיר חברות ויש שם אז אתה יודע שזה חומר כואב כמו למשל נובה פארם למרות שהחומרים מעולים

• פותח/ת השרשור

אני כל כך יכול להזדהות עם מה שאתה אומר.כל זריקה חשובה. כל פספוס יוצר המון בעיות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית