שני הרוגים ו-10 פצועים מירי במועדון בלב ת"א

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
בטח הרבה מפתחי גוף נפגעו ;)

(סליחה אם ההומור השחור פוגע במישהו)

באמת שמזעזע וכואב.

אני רק כועס על הקהילה הזאת בדבר אחד,הרי הם יודעים שיש משוגעים וקיצוניים אז למה למה לעשות את כל המצעדי גאווה האלה,לרקוד על משאיות חצי ערומים,להתחרמן ולהתנשק אחד עם השני דבר שמעיר ומוציא את הקיצוניים מהחורים שלהם,אני חושב שהם מגזימים ומביאים על עצמם את החרא הזה,אני נגד כל מה שקרה שלא תבינו אותי לא נכון,אני ממש סולד מימה שקרה אבל דיי חאלס עם המצעדים האלה,למה זה טוב? הרי יש להם כבר מספיק נציגים בכנסת,בתקשורת שיעזרו להם לקבל זכויות,כל מה שהם עושים המצעדים האלה רק יביאו עליהם עוד חרא וחרא,זה אשכרה להוציא משלוותם את כל הקיצוניים,ותכלס,גם לי ולעוד הרבה אנשים שפויים לא מתאים לראות את כל המצעדים האלה עם הפריצות,אני חושב שזה לא תורם להם לכלום ורק פוגע בהם לצערי במה שקרה היום ועוד יותר סתם בדעת הקהל שלא אוהבת את הפריצות הזאת במצעדים,שלא ידעו עוד צער נקווה.

נערך לאחרונה:
באמת שמזעזע וכואב.

אני רק כועס על הקהילה הזאת בדבר אחד,הרי הם יודעים שיש משוגעים וקיצוניים אז למה למה לעשות את כל המצעדי גאווה האלה,לרקוד על משאיות חצי ערומים,להתחרמן ולהתנשק אחד עם השני דבר שמעיר ומוציא את הקיצוניים מהחורים שלהם,אני חושב שהם מגזימים ומביאים על עצמם את החרא הזה,אני נגד כל מה שקרה שלא תבינו אותי לא נכון,אני ממש סולד מימה שקרה אבל דיי חאלס עם המצעדים האלה,למה זה טוב? הרי יש להם כבר מספיק נציגים בכנסת,בתקשורת שיעזרו להם לקבל זכויות,כל מה שהם עושים המצעדים האלה רק יביאו עליהם עוד חרא וחרא,זה אשכרה להוציא משלוותם את כל הקיצוניים,ותכלס,גם לי ולעוד הרבה אנשים שפויים לא מתאים לראות את כל המצעדים האלה עם הפריצות,אני חושב שזה לא תורם להם לכלום ורק פוגע בהם לצערי במה שקרה היום ועוד יותר סתם בדעת הקהל שלא אוהבת את הפריצות הזאת במצעדים,שלא ידעו עוד צער נקווה.

בקיצר אתה הומופוב .
עם אתה לא אוהב את מצעדים האלה על תצעד בהם .
לא מפריע לך פריצות (אתה הולך לים או לבריכה ) , מפריע לך לראות אנשים שונים ממך ...

תארתי לעצמי שתגיע תגובה מטופשת ולא קשורה,אני לא הומופוב,אבל אני לא חושב שילד שעובר עם הוריו בתל אביב צריך לראות גברים חצי ערומים עלמשאיות מתחרמנים ומתלקקים אחד לשני.יש לי חברים הומואים אז אל תבלבל לי במח שאני הומופוב,אני רק חושב שהם צריכים להצניע את כל נושא המצעדים והפריצות.

נערך לאחרונה:
תארתי לעצמי שתגיע תגובה מטופשת ולא קשורה,אני לא הומופוב,אבל אני לא חושב שילד שעובר עם הוריו בתל אביב צריך לראות גברים חצי ערומים עלמשאיות מתחרמנים ומתלקקים אחד לשני.יש לי חברים הומואים אז אל תבלב לי במח שאני הומופוב,אני רק חושב שהם צריכים להצניע את כל נושא המצעדים והפריצות.

ולראות גבר ואישה מתמזמזים ?
ולראות גברים חצי ערומים בים או נשים בחוטיני ?
זה שאתה לא אוהב את זה סבבה , אף אחד לא מכריח אותך ללכת במצעדים האלה .

טוב סליחה אם פגעתי לך בנקודה רגישה.ויש הבדל בין ים לבין זה שבאמצע הרחוב הם עושים את מה שהם עושים במצעדים,אני לא חושב על עצמי אני חושב על אותם ילדים שעוד לא מבינים את החיים וצריכים לראות את המצעדים האלה.

נערך לאחרונה:
טוב סליחה אם פגעתי לך בנקודה רגישה.ויש הבדל בין ים לבין זה שבאמצע הרחוב הם עושים את מה שהם עושים במצעדים,אני לא חושב על עצמי אני חושב על אותם ילדים שעוד לא מבינים את החיים וצריכים לראות את המצעדים האלה.

כן שנאה של זרים זה נקודה רגישה , ככה זה דור שלישי אתה יודע ...
ומה יקרה לילדים שיראו גברים מתנשקים ?

סתם לסקרנות?ובאמת שלא בא כרגע לחמם אווירה או משהו,אבל אתה גיי?ושלא תבין אין לי שום דבר נגד זה,י שלי מלא חברים הומואים ורובם אנשים נפלאים.

אוקי.
תראה,אני חוזר אולי בפעם הרביעית שאין לי שום בעיה איתם ויש לי חברים כאלה כי אתה תוקף אותי כאילו אני נגדם חס וחלילה,אז חאלס תשנה גישה הגיע הזמן שתבין את זה.

לגבי מה ששאלת מקודם,כן יש לי בעיה גם אם יהיו מצעדים של סטרייטים ערומים ברחובות מתחרמנים ולא יודע מה,יש הבדל ענק בין זה לים,נכון זה מוזר אבל כן יש הבדל.אתה מזכיר לי קטע שאמרתי לבחורה שבאה אלי ,התחרמנו והיא לא הסכימה להוריד חולצה,הקטע המצחיק שיום לפני כמעט הלכנו ביחד לים ואז הרי הייתי רואה אותה בבגד ים שזה בעצם כמו לראות אותה עם חזייה,היא צחקה שאמרתי לה את זה אבל אין מה לעשות יש שוני בין כל נושא הים כמו שאמרת לבין חשיפת הגוף והתחרמנות כמו במצעדים.מה שמפריע לי זה איך ילדים רואים את זה ומה זה משבש אצלהם,וכן זה משבש משהו,לדעתי הם לא צריכים לראות את זה,אני גם חושב שהמצעדים האלה זה סוג של בואו תראו אותנו ולא מעניין אותנו שזה מרגיז אתכם,אם הם היו עושים את כל זה במועדון גדול וסגור פלוס כל התמיכה שיש להם היום מחברי כנסת ואנשים בתקשורת הם היו מגיעים ליותר זכויות ותוצאות,אם הייתי דובר שלהם זה מה שהייתי ממליץ-אין מצעדים יותר אלא מסיבות ענק במתחם סגור+התמיכה שיש להם מגופים כולל חברי כנסת=שיפור רציני במעמדם ואהדתם.

סבבה יש לך בעיה שילדים או אנשים בכלל יראו אנשים אחרים בבגדים מינמלים מתנשקים , זכותך .
כמו שאמרתי לך אתה לא חייב ללכת במצעדים האלה או לקחת את הילדים שלך אליהם . זו מדינה דמוקרטית ויש לאפשר לאנשים להפגין בהתאם לחוקי המדינה

בקשר לנזק פסיכולוגי , פשוט אין כזה .

ילדים שלי?אין לי ילדים.אני מדבר על אלה שגרים בתל אביב הוא ירושלים ופותחים חלון ורואים את מה שרואים,לא דיברתי על נזק פסיכולוגי,כוונתי הייתה שזה משבש להם משהו בחשיבה ביחסים בינו לבינה,מה עם גבר ואישה?גבר עם גבר?אישה עם אישה?אישה שיש לה ז** עם גבר שיש לו גם ז**??אתה מבין? לא צריך לבלבל אותם מגיל כזה צעיר,יש את דרך הטבע ולדעתי עדיף לא לבלבל אותם בגיל צעיר.יום טוב.

נערך לאחרונה:
ילדים שלי?אין לי ילדים.אני מדבר על אלה שגרים בתל אביב הוא ירושלים ופותחים חלון ורואים את מה שרואים,לא דיברתי על נזק פסיכולוגי,כוונתי הייתה שזה משבש להם משהו בחשיבה ביחים בינו לבינה,מה עם גבר ואישה?גבר עם גבר?אישה עם אישה?אישה שיש לה ז** עם גבר שיש לו גם ז**??אתה מבין? לא צריך לבלבל אותם מגיל כזה צעיר,יש את דרך הטבע ולדעתי עדיף לא לבלבל אותם בגיל צעיר.יום טוב.

השיבוש במחשבה שאתה מגדיר פה הוא רק לדעתך , אין מחקר או מאמר (מדעי ) שתביא שיטען שיש קשר בין הדברים שאמרת .

ושוב אם ההורים לא רוצים שהילדים שלהם יראו את זה , זאת זכותם המלאה וישמנעו מהם .
זה כמו שיש הורים שלא רוצים שהילדים שלהם יראו אלימות בטלויזיה ...

אהה טוב יאאלה לסגור אותם בבתים בדבר הכי בסיסי שיש להם בחיים-להיות בחוץ או לפתוח חלון,מזל שאין מצעדים כל יום,יאלה ויכוח סרק שבוע טוב.

אהה טוב יאאלה לסגור אותם בבתים בדבר הכי בסיסי שיש להם בחיים-להיות בחוץ או לפתוח חלון,מזל שאין מצעדים כל יום,יאלה ויכוח סרק שבוע טוב.

ברור שזה ויכוח סרק .
הבעיה היא הלוגיקה שלך , אף אחד לא מכריח אותך לסגור את הילדים שלך בבית .
אתה מחליט על כך ,
אגב לי אישית היה יותר מפריע ארועי אלימות שיש בעיר מאשר נשיקות ,אבל זה זכותך לחשוב שמזמוזים יותר מסוכנים מאשר תאונות דרכים , ארועי ירי, דקירות וכו...

אתה סתם מתלהם ומדבר שטויות כאילו אני חושב כמו שני המשפטים אחרונים המטופשים שכתבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית