הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שני הרוגים ו-10 פצועים מירי במועדון בלב ת"א

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
משה,מסקרן אותי מה אנשים חושבים,יש מצב לעשות בפוסט הזה סקר מי חושב שמצעדים תורמים לקהילה של הגייז ובעדם ומי שחושב שהמצעדים גורמים להם נזק ונגדם גם בגלל הצורה שלהם ???

גם אני לא אוהב לראות הומואים מתנשקים ויוצא לי הרבה כי אני גר בעיר שכזאת, אבל להגיד שזה לא בסדר זה טמטום.
live and let live, שיעשו מה בזין שלהם מי אני שאחליט?

סתם להוסיף בנושא , המצעד הזה נועד לעורר פרובוקציה , זה המטרה שלו .
לעשות אותה במקום סגור או להוריד את כל השטויות מאבד את המטרה .
כל הפגנה צריכה לעשות משהוא כדי להביא לעצמה כותרות ותשומת לב , כי אחרת למה הפגנת ?

או שלתמדו לקרוא או שלא יודע מה.שאני אומר זה לא בסדר אתה צריך להבין למה אני מתכוון.זה לא בסדר כמובן מאליו,תקרא מה כתבתי שוב,אני לא חושב שצריך לעשות את המצעדים האלה מהסיבות שכתבתי,מאותה סיבה שלא צריך להיות לדוגמא מצעד של סטרייטים ערומים ברחובות מתחרמנים כדומה,לכל דבר יש את המקום שלו.

סתם להוסיף בנושא , המצעד הזה נועד לעורר פרובוקציה , זה המטרה שלו .
לעשות אותה במקום סגור או להוריד את כל השטויות מאבד את המטרה .
כל הפגנה צריכה לעשות משהוא כדי להביא לעצמה כותרות ותשומת לב , כי אחרת למה הפגנת ?

אוו יופי לזה חיכיתי,פרובוקציה,למה? למה זה טוב? אני חושב שהם רק עושים נזק לעצמם בכך,שיקחו אצטדיון רמת גן,ימלאו אותו עד אפס מקום,תאמין לי גם שם ישמעו עליהם,אבל מה ברחובות תל אביב וירושלים לדעתי זה לא המקום,הם יורים לעצמם ברגל וחבל.שיקחו יועצי תקשורת טובים,פחות רעש שהם יעשו ככה יקבלו יותר חיבה מכולם.

אין הבדל בין הומו לאחד שמזיין עיזים מבחינת הסטייה. אבל זה עדין לא סיבה להרוג אותם. מבחינתי שיחיו איך שבא להם כול עוד הם לא כופים עליי כלום.

בן דוד שלי היה שם קיבל 2 יריות והוא יהיה נכה לכל החיים...

אוו יופי לזה חיכיתי,פרובוקציה,למה? למה זה טוב? אני חושב שהם רק עושים נזק לעצמם בכך,שיקחו אצטדיון רמת גן,ימלאו אותו עד אפס מקום,תאמין לי גם שם ישמעו עליהם,אבל מה ברחובות תל אביב וירושלים לדעתי זה לא המקום,הם יורים לעצמם ברגל וחבל.שיקחו יועצי תקשורת טובים,פחות רעש שהם יעשו ככה יקבלו יותר חיבה מכולם.

הפרובקציה נועדה להעלאות את עניין השוויון לדיון הציבורי .
ברגע שהמצעד הזה יתפס כלגיטימי ולא דבר חריג יהיה אפשר לחדול לקיים אותו .

הם לא יבטלו אותו לעולם,תאמין לי שאין להם שכל והם עושים רק רע לעצמם ככה,אני מכיר מלא הומואים שבעצמם אומרים שכל המצעד זה שטות שרק גורמת להם נזק,יש את אותו קומץ מטופש שיושב למעלה ודוחף לכיוון המצעדים הפרובוקטיביים האלה שרק מורידים אותם בסוף למטה במקום להעלות.

מה אתה אומר?איזה עצוב,בן כמה הוא?והרופאים באמת אומרים שהוא ישאר נכה כל החיים?

מה אתה אומר?איזה עצוב,בן כמה הוא?והרופאים באמת אומרים שהוא ישאר נכה כל החיים?

כן סרט....
בגילי עוד מעט 20.
הוא אמר שזה שירה בא מולו, הוא ניסה ולברוח והוא ירה עליו. כבר מהרגע שהוא נורה הוא לא הרגיש את הפלג גוף התחתון הרופאים גם אמרו שאין מצב שהוא יחזור ללכת.

הדפק בכל הסיפור שהוא בכלל לא הומו, אלא מהאלה שלחוצים ולא בטוחים לגבי הזהות שלהם

איזה סרט רועי,
ממש עצוב לשמוע.

כן סרט ממש רע..זה ילד שבכיתה י' עשה 5 יחידות מתמטיקה עם ציון 100 והתחיל כבר ללמוד לתואר.
היינו יחד באותה כיתה וגם עכשיו כל יום היינו ביחד ( אני משפר מתמטיקה ) אז זה ממש בום....

זה גם בעיה למשפחה כי משהו צריך לטפל בו ואיפה שהוא גר אין מעלית זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע..

כן סרט....
בגילי עוד מעט 20.
הוא אמר שזה שירה בא מולו, הוא ניסה ולברוח והוא ירה עליו. כבר מהרגע שהוא נורה הוא לא הרגיש את הפלג גוף התחתון הרופאים גם אמרו שאין מצב שהוא יחזור ללכת.

הדפק בכל הסיפור שהוא בכלל לא הומו, אלא מהאלה שלחוצים ולא בטוחים לגבי הזהות שלהם

ממש כואב הלב,מי ייתן ויהיה נס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית