הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לקחת קריאטין שמשהו יסיביר לי בבקשה..

מצב
השרשור נעול

bAr fit

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
18
24
1
אהלן 😃
קניתי דימטייז מיקורנז קריאטין וסוכר ענבים
1.כל אחד אומר לי שיטה אחרת אחד העמסה, אחד כך כפית אחרי אימון, אחד שעה לפני האימון ???
2.עם אבצע העמסה שזה לקחת 4 פעמים ביום 5ג שזה 20ג ביום במשך חמישה ימים זה בריא מבחינה שזה לא מוגזם שהגוף ייצר קריאטין לבד ?
3.ואחרי זה אקח יום יום וביום של אימון אקח אחרי האימון עם הגיינר ?
4.צריך לעסות הפסקה בקריאטין אחרי חודש שהגוף ייצר גם בעצמו קריאטין לבדו?
5.וסוכר ענבים לקחת תמיד עם הקריאטין גם בהעמסה ?
מקווה לתשובה מבנאם שמבין תודה מראש

טוב אני אנסה לעזור לך, לא מבטיח שמה שאני אומר במאה אחוז נכון אבל זה מה שאני הבנתי לפני שהשתמשתי בקריאטין..
אז ככה אני התחלתי עם העמסה של 20 גרם ליום במשך חמישה ימים עד שבוע(ארבע מנות למרות שלא חושב שזה יהיה ממש עומס לקחת מנה אחת של 20.. לא חקרתי לעומק פשוט לקחתי) ואחר כך פשוט מנה של 5 גרם ליום..
בקשר למי ענבים, לא השתמשתי אבל מה שהבנתי שזה גורם לספיגה מהירה ויותר טובה.. אני חייב להודות שזה באמת התוסף שהכי תראה ממנו תוצאות אבל יש 30% שכבר יש להם קריאטין בגוף אז התוסף לא יעזור.. אתה יכול ללכת לעשות בדיקות דם לפני.
בקשר למתי לקחת זה באמת לא משנה.. התוסף נקלט בגוף ונותן תוצאות ברגע שיש כמות מסוימת שלו בגוף.. מומלץ גם להפסיק לאחר חודש של שימוש ואז להמשיך אחרי שבועיים של הפסקה. (כמו שאתה בטח כבר יודע קריאטין גורם לעלייה במסת שריר על ידי זה שהוא נותן לך סוג של כוח כזה לעשות יותר חזרות בסט.. מה שאומר שאתה עולה משקלים ביתר קלות ואז כמובן גם מתחזק יותר.. ברגע שאתה מפסיק עם קריאטין הוא נוצר לבד בגוף בכמות מאוד מעטה ובעיקרון מתנדף מהגוף ולאחר ההפסקה הגוף שוב מתחיל להתרגל מחדש לקריאטין ומתחזק שוב וכך הלאה)
אני לוקח חמש גרם לתוך הפה ואז מערבב בפה עם מים ושותה, אם לא נעים לך כל כך ואתה נגעל או משהו אתה יכול בכוס בקושי יהיה לזה טעם.. תלוי בקריאטין שקנית.
מקווה שעזרתי 😃

לא חושב שיש נושא שעניתי עליו יותר מאשר זה, חבל שאתה לא מחפש.

בכל מקרה:

5 גרם ביום (כפית שטוחה) כל יום, לא צריך להוסיף כלום (סוכר ענבין וכו) לא משנה אם אכלת או עוד לא, לא משנה אם יום של אימון או לא, לא צריך הפסקות, לא צריך העמסות.

בהמשך למה שיוגב אמר אני אוסיף שבשורה התחתונה זה לא משנה אם תיקח לפני או אחרי אימון. המטרה ה"גלובלית" כאן בסופו של דבר היא להגיע למצב שהגוף רווי בקריאטין.

5 גרם מתי שאתה רוצה, סוכר ענבים לא נחוץ.
תקפיד לשתות סביב 3 ליטרים ביום והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה ..
אבל מה ההבדל בין העמסה5X4 20ג ביום ל5 גרם ביום ?
מה היתרון בהעמסה ?
ליד ה5 גרם ?

סבבה תודה רבה ..
אבל מה ההבדל בין העמסה5X4 20ג ביום ל5 גרם ביום ?
מה היתרון בהעמסה ?
ליד ה5 גרם ?
החומר במלואו ״יתמלא״ מהר יותר בגוף מאשר עם 5 גרם (כפית) ביום, לא משמעותי יותר מדי וסתם מבזבז לך במכה כמות ענקית של הקריאטין וגורם לך לחזור ולקנות עוד אחרי מעט זמן (בגלל זה החברות רושמות על גב הקופסא לבצע העמסה).
ושוב אני יחזק- לא צריך הפסקות לא צריך העמסה לא צריך כלום פשוט תכניס בצורה כלשהי (מומלץ אוראלית 😛) 5 גרם של קריאטין לגוף מהיום עד היום שתפסיק להתאמן..

• פותח/ת השרשור
החומר במלואו ״יתמלא״ מהר יותר בגוף מאשר עם 5 גרם (כפית) ביום, לא משמעותי יותר מדי וסתם מבזבז לך במכה כמות ענקית של הקריאטין וגורם לך לחזור ולקנות עוד אחרי מעט זמן (בגלל זה החברות רושמות על גב הקופסא לבצע העמסה).
ושוב אני יחזק- לא צריך הפסקות לא צריך העמסה לא צריך כלום פשוט תכניס בצורה כלשהי (מומלץ אוראלית 😛) 5 גרם של קריאטין לגוף מהיום עד היום שתפסיק להתאמן..
תודה אחי , ובדוק לא לעשות הפסקה לנקות את הגוף מהקריאטין לאיזה חודש ? או שזה שתות שאנשים אומרים ?

• פותח/ת השרשור
5גרם ביום , בכללי אני שותה 4 ליטר מים ביום תודה רבה אפשר לנעול..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית