הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסנפת קפאין

מצב
השרשור נעול

HenAvi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני רוצה להתחיל להסניף קפאין כדי לעבוד יותר חזק לא בהכרח בקטע של הכושר אז ככה בעצם דגר ראשון אתם מכירים חומרים יותר ממריצים ודבר שני האם הנספה של קפאין פוגעת במוח או בלב?

הספיגה של זה תיהיה נמוכה יותר מאשר אם תקח כדור קפאין.
מה רע פשוט לשתות קפה / לקחת כדור קפאין?

כי למה לא..?
55286850.jpg

אחשלי אבל תגיד רגע מבחינת פגיעה זה לא יפגע לי בגוף? והאם את ממליץ על קפאין של סופר אפקט?
אני די בטוח שאתה הראשון לנסות.
יכול ליהיות שלא יפגע ויכול ליהיות שכן

חחחחחח הפוסט הזה גרם לי להזכר באיזה מישהו שעבד איתי באבטחה הבן אדם הסניף כדור קפאין אם אפדרין הוא לא נרדם יומיים וחצי ולא הבין מה קורה איתו 😄

חחחחחח הפוסט הזה גרם לי להזכר באיזה מישהו שעבד איתי באבטחה הבן אדם הסניף כדור קפאין אם אפדרין הוא לא נרדם יומיים וחצי ולא הבין מה קורה איתו 😄
מה אתה נותן לו רעיונות?...
שלום אני רוצה להתחיל להסניף קפאין כדי לעבוד יותר חזק לא בהכרח בקטע של הכושר אז ככה בעצם דגר ראשון אתם מכירים חומרים יותר ממריצים ודבר שני האם הנספה של קפאין פוגעת במוח או בלב?
שברת שיא...

איזה פוסט מטורף.
אבל הבאת לי רעיון.
אני הולך להוריד שורה של חומר גלם ווינסטרול. זה אמור לעבוד:drOfzb0GcH:😱

מכיוון שאני אדם אקסצנטרי ואוהב לנסות הכל.
אכן הסנפתי קפאין של פרולאב פעם אחת - התחושה לא משהו, החומר מאוד שורף באף ולא נוח להסנפה.
בכלל אתה אמור לדעת לסנן את הקפאין משאר הזבל הלא פעיל שמוסיפים לכדור כדי להסניף אותו.

זה השפיע מהר וחזק יותר מבילעה אך גם פג מהר יותר באותו אופן.

לגבי בריאותי - אם אתה מסניף את הכדור AS IS - אתה עלול לגרום עם הזמן לבעיות במחיצת האף ולדלקות במערות.
לא הייתי ממליץ.

אם כבר אתה מסניף שטויות אז תסניף רטלין 10 מג ייתן לך פיצוצים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית