הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריטלין + קפאין

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
בחיטוב כרגע
טוב אני לא מחפש חומר לעזור לי במיוחד..כי אני עדיין בא"ש גבוה ולא בעייה לרדת בלי..
אבל ביום יום אני לוקח ריטלין בשביל הלימודים

עכשיו אם מסתכלים על ריטלין הוא פועל נורא דומה לאפדרין, רק שהוא לא מגביר את חילוף החומרים

ריטלין + קפאין, יכול להיות יעיל לשריפת שומן? כי מבחינה טכנית זה די כמו אפדרין + קפאין...
לא הבנתי בדיוק מה ריטלין שונה מאפדרין, אבל בסופו של דבר הם אותו דבר רק שאפדרין מגביר את חילוף החומרים באופן מינורי. וזה כל ההבדל..
נאמר שריטלין לא מגביר את קצב חילוף החומרים ולא משפיע על בלוטת התריס..אבל מצד שני, כשאני לוקח אותו אני מזיע משמעותית יותר מאשר בלעדיו, מה שמעיד על שריפת אנרגיה מוגברת. לא יודע בדיוק מה ההקשר בין ריטלין לעובדה שאני מזיע, אבל זה נשמע הגיוני מאוד.

ריטלין + קפאין = אפדרין + קפאין?
ריטלין משפיע על חילוף חומרים בצורה כלשהי?

בת'כלס אני בחיטוב ואני לא משקר, אבל ריטלין זה החבל הצלה שלי שבזכותו אני סותם את הפה ואוכל מה שצריך. אבל אם כוס קפה עם הריטלין על הבוקר תוכל לייעל שריפת שומן - זה מבורך 😛

לפי מקורות של פורומים ברשת. ריטלין מעלה את epinephrine וגם norepinephrine
בנוסף לזה מקדם יצירה טבעית של DHEA
לטענת מי שכתב את זה - בניגוד לאפדרין שמעלה בתחילה מעט את פעילות בלוטת התריס, ריטלין לא משפיע כמעט על בלוטת התריס..אבל בעקיפין הוא כן כי הוא מעלים את התיאבון כאילו לא היה. וזה גורם לשתייה מועטה ואכילה מועטה, מה שאומר שאחרי כמה שעות טובות ככה חילוף החומרים יורד מהסיבה הפשוטה שלא סיפקת אנרגיה
לטענת מי שכתב את זה - ריטלין, אם דואגים לשתות ולאכול כמו שצריך בזמן השפעתו, הוא מדכא תיאבון שמספק אנרגיה. לא שורף שומן.

לגבי שילוב קפאין וריטלין עדיין לא מצאתי ברשת.

נערך לאחרונה:
בחיטוב כרגע
טוב אני לא מחפש חומר לעזור לי במיוחד..כי אני עדיין בא"ש גבוה ולא בעייה לרדת בלי..
אבל ביום יום אני לוקח ריטלין בשביל הלימודים

עכשיו אם מסתכלים על ריטלין הוא פועל נורא דומה לאפדרין, רק שהוא לא מגביר את חילוף החומרים

ריטלין + קפאין, יכול להיות יעיל לשריפת שומן? כי מבחינה טכנית זה די כמו אפדרין + קפאין...
לא הבנתי בדיוק מה ריטלין שונה מאפדרין, אבל בסופו של דבר הם אותו דבר רק שאפדרין מגביר את חילוף החומרים באופן מינורי. וזה כל ההבדל..
נאמר שריטלין לא מגביר את קצב חילוף החומרים ולא משפיע על בלוטת התריס..אבל מצד שני, כשאני לוקח אותו אני מזיע משמעותית יותר מאשר בלעדיו, מה שמעיד על שריפת אנרגיה מוגברת. לא יודע בדיוק מה ההקשר בין ריטלין לעובדה שאני מזיע, אבל זה נשמע הגיוני מאוד.

ריטלין + קפאין = אפדרין + קפאין?
ריטלין משפיע על חילוף חומרים בצורה כלשהי?

בת'כלס אני בחיטוב ואני לא משקר, אבל ריטלין זה החבל הצלה שלי שבזכותו אני סותם את הפה ואוכל מה שצריך. אבל אם כוס קפה עם הריטלין על הבוקר תוכל לייעל שריפת שומן - זה מבורך 😛

לפי מקורות של פורומים ברשת. ריטלין מעלה את epinephrine וגם norepinephrine
בנוסף לזה מקדם יצירה טבעית של DHEA
לטענת מי שכתב את זה - בניגוד לאפדרין שמעלה בתחילה מעט את פעילות בלוטת התריס, ריטלין לא משפיע כמעט על בלוטת התריס..אבל בעקיפין הוא כן כי הוא מעלים את התיאבון כאילו לא היה. וזה גורם לשתייה מועטה ואכילה מועטה, מה שאומר שאחרי כמה שעות טובות ככה חילוף החומרים יורד מהסיבה הפשוטה שלא סיפקת אנרגיה
לטענת מי שכתב את זה - ריטלין, אם דואגים לשתות ולאכול כמו שצריך בזמן השפעתו, הוא מדכא תיאבון שמספק אנרגיה. לא שורף שומן.

לגבי שילוב קפאין וריטלין עדיין לא מצאתי ברשת.
שימוש בריטלין לצורך הרזיה בהטוויה עצמית מצביע לרוב על טימטום.

• פותח/ת השרשור
למה??
אם עד עכשיו לא הבנת..כנראה שאולי מאוחר מידי!
הפוסטים שלך מתאימים יותר לפורומים אחרים..אבל תמשיך אני כבר סקרן לגבי התגלית החדשה שלך
אולי שילוב של קולה ודבק לבן לגרוי הכבד לייצור IGF1...יש משהו בסגנון??
בונים עליך..

• פותח/ת השרשור
שימוש בריטלין לצורך הרזיה בהטוויה עצמית מצביע לרוב על טימטום.

למה??
אם עד עכשיו לא הבנת..כנראה שאולי מאוחר מידי!
הפוסטים שלך מתאימים יותר לפורומים אחרים..אבל תמשיך אני כבר סקרן לגבי התגלית החדשה שלך
אולי שילוב של קולה ודבק לבן לגרוי הכבד לייצור IGF1...יש משהו בסגנון??
בונים עליך..
לא מבין אותכם. אני שואל שאלה נטו תמימה - מה השפעת ריטלין על חילוף חומרים והאם קפאין מייעל.
אני לא מחטב עם ריטלין. אני לוקח ריטלין יום יום בלי קשר כי אני לא מסוגל להתרכז בלימודים בלי זה..
יש לציין כי הוא משתק את הרעב ואני בחיטוב ככה שזה נורא עוזר

שאלתי שאלה פשוטה מאוד. ברשת קשה למצוא תשובה אמיתית בנושא. מחפש תשובה מאנשים שמבינים דבר או שניים בנושא ולא מנסים להיות ליצנים.

ריטלין - משפיע על חילוף חומרים?
ריטלין + קפאין = השפעה שונה?

לא מבין מה הצורך לצחוק. אני בחיטוב, הריטלין לא קשור בשיט אני לוקח אותו כבר כמה שנים

לא מבין אותכם. אני שואל שאלה נטו תמימה - מה השפעת ריטלין על חילוף חומרים והאם קפאין מייעל.
אני לא מחטב עם ריטלין. אני לוקח ריטלין יום יום בלי קשר כי אני לא מסוגל להתרכז בלימודים בלי זה..
יש לציין כי הוא משתק את הרעב ואני בחיטוב ככה שזה נורא עוזר

שאלתי שאלה פשוטה מאוד. ברשת קשה למצוא תשובה אמיתית בנושא. מחפש תשובה מאנשים שמבינים דבר או שניים בנושא ולא מנסים להיות ליצנים.

ריטלין - משפיע על חילוף חומרים?
ריטלין + קפאין = השפעה שונה?

לא מבין מה הצורך לצחוק. אני בחיטוב, הריטלין לא קשור בשיט אני לוקח אותו כבר כמה שנים
אין לו השפעה על חילוף החומרים.
וקפאין עוזר בניוד חומצות שומן, מעבר לזה אין לו השפעה.

• פותח/ת השרשור
אין לו השפעה על חילוף החומרים.
וקפאין עוזר בניוד חומצות שומן, מעבר לזה אין לו השפעה.
אוקיי. תודה על תשובה יחידה רצינית.
עכשיו השאלה היא אם שניהם ביחד משפיעים.
ריטלין ואפדרין פועלים על אותם רצפטורים למיטב ידיעתי, וגורמים לתופעות דומות של מערכת העצבים המרכזית...
קודם כל זה קטע דפוק כי מחלקים ריטלין כמו סוכריות ואפדרין זה מחוץ לחוק...בזמן שהסיכון בשתיהם הוא פחות או יותר אותו דבר.
מעניין אותי מה ההבדל בין ריטלין לאפדרין..לפי מה שהבנתי הם פועלים אותו דבר ועושים אותו דבר. אבל התוצאה הסופית היא שאפדרין גורם לך להיות היפראקטיבי וריטלין מונע ממך.
קטע מעניין, מי שיודע שיסביר לי..

ניסיתי לקחת אפדרין עוד בלי קפאין וללכת לבצפר לראות אם זה עוזר להתרכז, בפועל זה עוזר אבל חוויתי דברים לא נעימים כמו רעידות וחרדה...כשהוספתי קפאין בכלל גם הייתי היפראקטיבי משהו. ההרגשה היא כמו ריטלין במינון גבוה מאוד.

נושא שמעניין אותי, איך זה שתרופה אחת מחולקת בכל העולם בכמויות מסחריות..ואותו הדבר בערך עם שם שונה נחשב לסם שאסור לספורטאים?

ולכל מי שחושב שאני מנסה לחטב עם ריטלין. די.
אני בחיטוב ומחפש דברים שיעזרו לי, אבל יש לי גם לימודים ואני צריך להתרכז ואני לוקח ריטלין כבר כמה שנים קבוע.
רק חשבתי על אפשרות שיש לריטלין השפעות שעוזרות (חוץ מדיכוי רעב).

ובכללי הנושא הזה מעניין אותי.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה שריטלין ואפדרין פועלים באותו אופן?
שאלה יפה
מתילפנידאט (שמות מסחריים: ריטלין, ריטלין LA, קונצרטה) הוא חומר פסיכואקטיבי ממריץ של מערכת העצבים המרכזית. המתילפנידאט משמש כתרופהפסיכוטרופית לטיפול בהפרעת קשב, ריכוז והיפראקטיביות ובנרקולפסיה. החומר שייך לקבוצת הפנתילאמינים ודומה, בין היתר, לאדרנליןנוראפינפרין,דופאמין, קוקאין, פרוקאין, אפדרין, אמפטמין או ל-MDMA. הנוסחה הכימית המולקולרית היא (C14H19NO2). בנסיבות מסוימות (כמו היפראקטיביות) יש למתילפנידאט השפעה מרגיעה, אם כי למעשה, למתילפנידאט השפעהמעוררת (פסיכוסטימולנטית) ברמה מוחית.

אפדרין ספציפית הוא קרוב להעתק מדויק של ריטלין..ההבדל היחיד הוא שאפדרין מעלה באופן מינורי את בלוטת התריס
ריטלין ככל הנראה לא משפיע בצורה שנראית לעין
קיצר אפדרין=ריטלין חזק פי 10

שאלה יפה

אפדרין ספציפית הוא קרוב להעתק מדויק של ריטלין..ההבדל היחיד הוא שאפדרין מעלה באופן מינורי את בלוטת התריס
ריטלין ככל הנראה לא משפיע בצורה שנראית לעין
קיצר אפדרין=ריטלין חזק פי 10
על סמך מה אתה קובע שאפדרין קרוב להעתק מדוייק של ריטלין?
אתה יודע ששינוי קטן במבנה מולקולת החומר יכול ליצור שינוי גדול מאוד באופן התפקוד שלה?

יש לך בקבוצה הזאת גם קוקאין, גם הוא כמעט העתק מדוייק של ריטלין?
חוץ מזה, ריטלין זו תרופה שנחקרה כל כך הרבה שאם היה ניתן לייחס לה יכולות נוספות זה כבר היה ידוע לכל.

• פותח/ת השרשור
על סמך מה אתה קובע שאפדרין קרוב להעתק מדוייק של ריטלין?
אתה יודע ששינוי קטן במבנה מולקולת החומר יכול ליצור שינוי גדול מאוד באופן התפקוד שלה?

יש לך בקבוצה הזאת גם קוקאין, גם הוא כמעט העתק מדוייק של ריטלין?
על סמך מה? אני לא מבין גדול בנושא אבל.....
ריטלין ואפדרין נקשרים לאותו סוג של רצפטורים
משפיעים על הגוף באותה צורה פחות או יותר
מעוררים את המוח, למיטב ידיעתי גם אפדרין הוא אגוניסט של דופמין ולכן אפדרין גם יכול לטפל בבעיות קשב.
את האמת שניהם פועלים בדיוק אותו דבר, נקשרים לאותם קולטני בטא, שניהם מעלים בצורה מסוימת את הדופמין, ההבדל היחיד הוא שאפדרין משפיע גם על בלוטת התריס.
כאחד שהתנסה עם שתיהם - ההרגשה אותו דבר..רק שאפדרין יותר מכניס אותך למתח וחרדה ופחות לריכוז. ריטלין יותר לריכוז.

אז אתה צודק ואם היו יכולים לייחס לריטלין עוד דברים, היו עושים זאת וזה כנראה מסכם הכל. אבל בכללי מסקרן אותי אם אפדרין יוכל להחליף איכשהו את הריטלין שלי.

נ.ב, קוקאין לא העתק של ריטלין. אבל הוא לא שונה במיוחד, ההבדל הכי גדול זה שהוא חזק משמעותית ומעלה את הדופמין בצורה מטורפת וחסרת איזון. דרך אגב, גם קוקאין מאיץ את חילוף החומרים בדיוק כמו אפדרין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית