הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 סיבות להפסיק לאכול ביצים

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
עד היום הייתי אוכל ארבעים ושש ביצים ביום.
מעכשיו, אחרי שראיתי את הסרטון הזה, אני מפסיק לאכול ביצים לצמיתות וכל מזון אחר מהחי

למה אתה מביא מידע גרוע? תביא משהו ששווה התייחסות. בתור התחלה למשל, תדאג שזה לא יהיה בצורת סרטון וידאו.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יש שם רופא שמדבר על זה שהשומן מההמבורגר נמצא בדם של המטופל שלו. באמת צריך להמשיך את זה?
ההבנה שלי בנושא הזה שואפת לאפס, אין לי מושג אם זה נכון או לא, או למה להתייחס ברצינות

ההורים שלי ביקשו ממני לראות את זה כי הם במלחמה נגדי בגלל שאני אוכל 5-6 ביצים ביום

אני ממליץ לך לתת להורים שלך לקרוא את הכתבה המצורפת.

http://www.mantra.co.il/ביצים.htm

במקום להתווכח עם ההורים אני ממליץ לך להחליף בתפריט לגביע קוטג' = 2-3 ביצים (תלוי בגודל).

בהצלחה

אני לא חושב שיש סוג של מזון בין אם מעובד או לא שלא עשו עליו מחקר שבתוצאות המחקר המסקנה היא לא לאכול מן המוצר הזה (לא בריא כיביכול).
יש שתי שאלות שצריכות להישאל:
1. האם "המחקר" הזה עומד בהגדרות של מדע, שהקריטריונים למדע הם:
א. אובייקטיביות- גישה מחקרית נטולת השקפות ועמדות אישיות.
ב. אמפיריות- גישה המבוססת על ניסויים
ג. פומביות- כשהנתונים ניתנים לבדיקת הכלל.
ד. כימות- האם אפשר לכמת את הנתונים (במספרים)

אני מודה לא היית לי הסבלנות לראות את הסרטון עד הסוף אז אם זה חשוב לך תעבור על הסרטון ותבדוק אם הוא בכלל עומד בהגדרה של "מדע" ע"פ הקריטריונים הבסיסיים.

2. במידה שהוא כן "מדעי" האם זה אומר שצריך לקחת אותו כנכון מאליו? על כל מחקר נגד אפשר למצוא שני מחקרים בעד.
תחשוב על זה שאם היינו הולכים בתלם אחרי כל מחקר לא היינו מתקיימים על שום דבר אחר מעבר לחסה וצ'י.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית