נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
כן איזה באסה זה לשמוע את האמת ולקבל ביקורת אתה הרי מלך העולם ויודע הכלאיזה באסה 🫤
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן איזה באסה זה לשמוע את האמת ולקבל ביקורת אתה הרי מלך העולם ויודע הכלאיזה באסה 🫤
אתה מוזמן להעלות תמונה שלך אם ככה.כן איזה באסה זה לשמוע את האמת ולקבל ביקורת אתה הרי מלך העולם ויודע הכל
האמת ממש כואבת.כן איזה באסה זה לשמוע את האמת ולקבל ביקורת אתה הרי מלך העולם ויודע הכל
אם לא שמת לב, אני עונה לו בצורה די הומוריסטית.למה אתה לוקח דברים אישית אם אתה מפרסם תמונות בפורום
אני גם חושב שיש אמת בדבריו פשוט הניסוח שלו קצת קשה
אתה אמנם ליפטר אני מניח אז לא יודע כמה זה אכפת לך אבל דרוש פה חיטוב
הימני נראה נורא בלי להעליב גם על אחוז שומן גבוהה וגם בלי הרבה מסת שריר , על רקון יש הרבה מסת שריר אז זה נראה לגיטימי על אחוז שומן כזה, אבל עחי העיקר המשקל על המוט!
כן איזה באסה זה לשמוע את האמת ולקבל ביקורת אתה הרי מלך העולם ויודע הכל
לול1 מתי אמרתי שסקוואט ודדליפט זה לא פונקציונאלי ?זה כי הוא עושה דברים לא פונקציונליים.
לול1 מתי אמרתי שסקוואט ודדליפט זה לא פונקציונאלי ?
אני חייב לעשות מקבילים על טבעות, זה בטוח יתן לי קוביות ויעבוד על השרירים שאני לא יודע שעובדים עחי!לול1 מתי אמרתי שסקוואט ודדליפט זה לא פונקציונאלי ?
נכון עחי גם אמרתי משהו בסגנוןזה ברור שזה לא פונקציונלי. מתי ראית שחקן פוטבול במצב של סקוואט על המגרש? רבע סקוואט על רגל אחת הרבה יותר פונקציונלי.
נכון כי אתה הרי מצליח עליהן יותר מ 2 חזרותאני חייב לעשות מקבילים על טבעות, זה בטוח יתן לי קוביות ויעבוד על השרירים שאני לא יודע שעובדים עחי!
לא יודע, אף פעם לא ניסיתי. אבל לעומת זאת, כמה הסקוואט שלך?נכון עחי גם אמרתי משהו בסגנון
נכון כי אתה הרי מצליח עליהן יותר מ 2 חזרות
כל אחד ומה שהוא אוהבנערך
אני חושב שהבנתם את עחישרירי לא נכוןנערך
😱וואלה לא ממש, אבל משחק כדורגל:
![]()
אם לשפוט על פי שם המשתמש שהוא בחר לעצמו אז הוא מנשק בעיקר את עצמו במראה.אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה? 🤡
נערךכל אחד ומה שהוא אוהב
ילדחלש אוהב הרמות כוח
ומוסט מוסקליר אוהב....אוהב.
התכוונתי שזה רלוונטי באותה מידה -.-אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה? 🤡
למה לעזאזל אני רב פה עם ילדים בני 15נערך
בסדרנערך