הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים פורמולות, פורמולות צאו החוצה - אין עתיד

אני עושה גם סקר,האם אתה מוכן לקבל את דעתו של האחר ואת רצונותיו או שאתה תמיד עומד על שלך וחושב שאתה צודק בהכל? (בצחוק אחי)

דעות מנומקות זה אחלה , להגיד שווה לשלם 700 שקל עבור פלסיבו כי אתה "מרגיש " זה לא דעה .

אני לא צוחק,לבוא לאימון עם רצח בעיניים כבר מיזמן לא היה לי,כבר די נמאס הקטע של האימונים אז כל דבר שיכניס לי מוטיבציה מוטרפת אני מוכן לקבל.ועוד דבר חשוב,אני לא אומר שהכל זה פלסיבו,זה אתם אמרתם לדעתי הוא גם עזר לי להעלות במסת שריר מאד.

אני לא צוחק,לבוא לאימון עם רצח בעיניים כבר מיזמן לא היה לי,כבר די נמאס הקטע של האימונים אז כל דבר שיכניס לי מוטיבציה מוטרפת אני מוכן לקבל.ועוד דבר חשוב,אני לא אומר שהכל זה פלסיבו,זה אתם אמרתם לדעתי הוא גם עזר לי להעלות במסת שריר מאד.

בגלל זה הביאו לך מחקר שמראה שהוא לא עוזר לעלות מסת שריר

בהזדמנות זו מישהו מסביר לי מה ההשפעות של אמוניה?

שאיפת אמוניה בכמויות קטנות הייתה בעבר שיטה מקובלת להעיר אנשים מעלפונם. שאיפת אמוניה בריכוזים העולים על 25-35 חלקים למיליון עשויה לגרום לנזק חמור לריאות ואף למוות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%94

עזוב אחי זה ויכוח עקר גם אני הייתי בדיעה הזאת פעם אבל מהר מאוד הבנתי שזה קישקוש צריך טיפה ניסיון כדי להבין שזה ממש לא עוזר מוצר שווה זה מוצר שאתה מגיע למישור באימונים ולא יכול לשבור אותו אז המוצר נותן לך את ה extra שאתה צריך ואת זה פורמולות לא נותנות לא יעזור (אני אומר את זה לאחר ניסיון של כמעט על המוצרים הקיימים) תן לי 400 מג קפאין ו 75 מג אפדרין וזה מעיף אותך פי אלף מכל פורמולה כזאת או אחרת שלא לדבר על החיסכון הכלכלי

שאיפת אמוניה בכמויות קטנות הייתה בעבר שיטה מקובלת להעיר אנשים מעלפונם. שאיפת אמוניה בריכוזים העולים על 25-35 חלקים למיליון עשויה לגרום לנזק חמור לריאות ואף למוות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%94
תודה דאוס,אבל עדיין לא ברור לי למה PL(בעיקר) מביאים הסנפה של אמוניה לפני הרמות כבדות...

נ.ב : לדעתי אנשים נהנים לצרוך פורמולות לא יעילות למיניהן כי זה מרגיש להם PRO לקחת 20 כדורים לפני האימון(חזה יד קדמית,כמובן:)) ועוד 30 אחריו.

נערך לאחרונה:
תודה דאוס,אבל עדיין לא ברור לי למה PL(בעיקר) מביאים הסנפה של אמוניה לפני הרמות כבדות...

נ.ב : לדעתי אנשים נהנים לצרוך פורמולות לא יעילות למיניהן כי זה מרגיש להם PRO לקחת 20 כדורים לפני האימון ועוד 30 אחריו.

זה מעורר מעודד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית