אני עושה גם סקר,האם אתה מוכן לקבל את דעתו של האחר ואת רצונותיו או שאתה תמיד עומד על שלך וחושב שאתה צודק בהכל? (בצחוק אחי)
דעות מנומקות זה אחלה , להגיד שווה לשלם 700 שקל עבור פלסיבו כי אתה "מרגיש " זה לא דעה .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה גם סקר,האם אתה מוכן לקבל את דעתו של האחר ואת רצונותיו או שאתה תמיד עומד על שלך וחושב שאתה צודק בהכל? (בצחוק אחי)
אני לא צוחק,לבוא לאימון עם רצח בעיניים כבר מיזמן לא היה לי,כבר די נמאס הקטע של האימונים אז כל דבר שיכניס לי מוטיבציה מוטרפת אני מוכן לקבל.ועוד דבר חשוב,אני לא אומר שהכל זה פלסיבו,זה אתם אמרתם לדעתי הוא גם עזר לי להעלות במסת שריר מאד.
בהזדמנות זו מישהו מסביר לי מה ההשפעות של אמוניה?
תודה דאוס,אבל עדיין לא ברור לי למה PL(בעיקר) מביאים הסנפה של אמוניה לפני הרמות כבדות...שאיפת אמוניה בכמויות קטנות הייתה בעבר שיטה מקובלת להעיר אנשים מעלפונם. שאיפת אמוניה בריכוזים העולים על 25-35 חלקים למיליון עשויה לגרום לנזק חמור לריאות ואף למוות.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%94
תודה דאוס,אבל עדיין לא ברור לי למה PL(בעיקר) מביאים הסנפה של אמוניה לפני הרמות כבדות...
נ.ב : לדעתי אנשים נהנים לצרוך פורמולות לא יעילות למיניהן כי זה מרגיש להם PRO לקחת 20 כדורים לפני האימון ועוד 30 אחריו.