תזונה ותוספים פורמולות, פורמולות צאו החוצה - אין עתיד

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
The Effects of Creatine Ethyl Ester Supplementation Combined with Resistance Training on Body Composition, Muscle Mass and Performance, and Intramuscular Creatine Uptake in Males
Mike Spillane, M.S.Ed.
Advisor: Darryn S. Willoughby, Ph.D.

Creatine monohydrate has become one of the most popular ingested nutritional supplements due to its potential enhancement of athletic performance. Creatine absorption from the serum into skeletal muscle occurs through the utilization of a membrane-spanning protein, CreaT1. Numerous creatine formulations have been developed primarily to maximize creatine absorption. Creatine ethyl ester (CEE) has been chemically modified by adding an ester group and is thought to increase creatine bioavailability by by-passing the CreaT1. This study examined how a seven week supplementation regimen with CEE affected body composition, muscle mass and performance, whole body creatine retention, as well physiological and molecular adaptations, associated with creatine uptake in nonresistance-trained males following a resistance-training program. Results demonstrated that CEE did not show any additional benefit to increases in muscle strength/performance or a significant increase in total muscle creatine when compared to creatine monohydrate or placebo. CEE supplementation did show a large increase in creatinine levels throughout the study.​
כדי שיהיה יפה בעין, המלא:
https://beardocs.baylor.edu/bitstream/2104/5256/1/mike_spillane_masters.pdf

תודה טוב לדעת.

אני בטוח שעל כל מאמר כזה אפשר למצוא עשרות מאמרים שאומרים שפורמולות כן עוזרות ואף יותר טובות ממונו,אני חושב שכל אחד יהיה קשוב לגוף שלו ויקח מה שטוב לו.

• פותח/ת השרשור
א. זה לא מאמר זה מחקר
ב. אין מחקרים שמראות שפורמולות כן עוזרות, זה תמיד קל לומר ש על X יש 100 Y אבל אף אחד לא מוצא אפילו לא Y אחד, זו עצלנות של אנשים וגם האמונה שבהם שזה עדיין עובד וג'י קאטלר על העטיפה עשוי מ 100% Anabolic Halo.
מה גם שהייתה פה לפני כמה זמן ירידה לזנות שחקרו פורמולה כנגד שוקו ושוקו לקח בעשרות אחוזים.

חחחחחחחחחחחחח מושון חזק אתה השאלה אם זה היה שוקו קרלו או יטבתה

בשורה התחתונה יש כאלה שהפורמולות עושות להם טוב
הם באים ונותנים יותר חזק באימון - הם מעמיסים יותר משקלים - הם יגדלו יותר

עובדה שהפורמולות נמכרות בכל העולם בצורה מטורפת (אולי שיווק אגרסיבי)
מי שבא לו וזה עושה לו טוב - לא צריך לשלול

פלסיבו עובד טוב , יש הרבה מחקרים שהפלסיבו מנצח את התרופה .
השאלה האם יש צורך לשלם כך כך הרבה כסף עבורו ...

זה הקפאין, והאמונה.

פורמולות זה קישקוש אתה מקבל פליסבו אפקט למשך שבוע שבועיים וזהו זה הכל חרטה קריאטין מונו הישן והטוב אין עליו

מסכים איתך,לדעתי הפורמולות כן עוזרות.ויודע מה,מצידי שימציאו מחר מלפפון חדש שאתה לוקח אותו ואתה מקבל אשליה שאתה מתחזק באימון,אני שמח על כל מוצר שאפילו יעשה השפעה פסיכולוגית ויגרום לי להכנס לאימון עם רצח בעיניים.

מסכים איתך,לדעתי הפורמולות כן עוזרות.ויודע מה,מצידי שימציאו מחר מלפפון חדש שאתה לוקח אותו ואתה מקבל אשליה שאתה מתחזק באימון,אני שמח על כל מוצר שאפילו יעשה השפעה פסיכולוגית ויגרום לי להכנס לאימון עם רצח בעיניים.

אתה אוהב לבזבז כסף הא?! זה אחד הדברים הכי דבליים ששמעתי לקנות משהו שגורם לך לחשוב שהוא עובד אבל בעצם לא עושה כלום ולא מקדם אותך

• פותח/ת השרשור
תקנו אמוניה, יותר זול פי 10 ויותר יעיל 😃 (לא אחריותי, לא לקחת יותר מ2 שאיפות)

תקנו אמוניה, יותר זול פי 10 ויותר יעיל 😃 (לא אחריותי, לא לקחת יותר מ2 שאיפות)

הופה , אני אומר את זה ממזמן , כל פעם שאני עובד במעבדה אני מרגיש כמו בבית .

נערך לאחרונה:
אתה אוהב לבזבז כסף הא?! זה אחד הדברים הכי דבליים ששמעתי לקנות משהו שגורם לך לחשוב שהוא עובד אבל בעצם לא עושה כלום ולא מקדם אותך

וואלה כן אם דבר אפילו יעזור לי פסיכולוגית בצורה טובה אז כן.

וואלה כן אם דבר אפילו יעזור לי פסיכולוגית בצורה טובה אז כן.

ועל זה אתה תשלם 500 שקל לחודש?טוב...

לנושא:כבר ראיתי את המחקר הזה,כמו שאני תמיד אומר.
קריאטין שלא סופח נוזלים זה לא קריאטין

וואלה כן אם זה מכניס חשק רציני לאימונים ואני גם מרגיש שהיא כן עוזרת לי להעלות מסת שריר אני גם אשלם 700 שח.

וואלה כן אם זה מכניס חשק רציני לאימונים ואני גם מרגיש שהיא כן עוזרת לי להעלות מסת שריר אני גם אשלם 700 שח.

אני עושה סקר שוק , השאלה שלי מה מושך אותך לבחור בפורמולה מסויימת ?
הצבע ? השם של החברה ? הבודיבלידר שמייצג אותה ?

אני עושה גם סקר,האם אתה מוכן לקבל את דעתו של האחר ואת רצונותיו או שאתה תמיד עומד על שלך וחושב שאתה צודק בהכל? (בצחוק אחי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית