הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון lg g2 vs. iphone4

בדרך כלל הייתי אומר אייפון אבל זאת ההשוואה הכי דפוקה שיש בעולם !
ברור ש LG 2

גם האייפון 6 פחות טוב מה-G2, אז לקחת פלאפון זוועתי מ-2010 לעומת אחד המכשירים הכי חזקים בשוק?
כל כך לא טוב שהסינים הזמינו כבר 20 מיליון מכשירים עוד לפני שהוא הושק. אז עכשיו פאןדרויידים יכולים לומר שגם הסינים טיפשים, לא רק האמריקאים.

כל כך לא טוב שהסינים הזמינו כבר 20 מיליון מכשירים עוד לפני שהוא הושק. אז עכשיו פאןדרויידים יכולים לומר שגם הסינים טיפשים, לא רק האמריקאים.
אני מודה, אני פאן בוי של גוגל. של כל מוצר שלהם. אני חושב ה-LG G2/3, הנקסוס 5, ה-XPERIA Z1/2, ה-HTC M8 וה-S5 עדיפים על האייפון 6.
ובכל זאת, אני מודה שהאייפון 6 הציג שיפור משמעותי בפעם הראשונה. אפל עדיין בפיגור עצום מאחורי החברות האחרות, והפלאפון עדיין לא מספיק מוצלח, אבל מודה שהם סוף סוף הציגו משהו חדש.
חוץ מזה, המון אנשים קונים ביטס במחירים מופקעים. זה אומר שהן טובות?

חוץ מזה, המון אנשים קונים ביטס במחירים מופקעים. זה אומר שהן טובות?
אוזניות זה לא בדיוק בר השוואה וביטס גם לא כאלו רעות, סתם הלבישו להן סטיגמה. אתה מדבר פה על 2 מערכות הפעלה שונות בגדול וארכיקטורה של המכשיר. אפל תמיד הייתה עם היד העליונה מבחינת אריכקטורה/חומרי גלם מכל מכשיר אנדרואיד איי שם. אנדרואיד תמיד הייתה עם היד העליונה מבחינת הפיצ׳רים במערכת ההפעלה, אם כי המשתמש הממוצע לא יודע/מכיר 99% מהם (משמע לשנות את מערכת ההפעלה של הסטוק ולהלביש 5000 ROMים שונים ולחבר למכשיר לווין צבאי שידע לקלוט ערוצי טלויזיה מערב הסעודית וכדומה).
בגדול אייפון מושך אנשים כי הוא פשוט. במקרה הזה יותר מידי פיצ׳רים וסיבוך של המכשיר מרחיקים אנשים מאנדרואיד. את אלו שזה לא מרחיק זה רק המחיר שמשחק לרוב תפקיד ותו לא. אפל השנה לא הציגו שום דבר חדש חוץ ממסך גדול יותר שזה מה שרצו הלקוחות כבר זמן רב. כרגע אנדרואיד איבדו גם את היתרון הזה שהיה משמעותי למשתמשים רבים עם הזמן.

בגדול שוק ה iOS כרגע עם הכניסה של אייפון 6 גדל בעשרות מיליוני משתמשים, חלקם הגדול גם עובר מאנדרואיד. האפל סטור בד״כ הרבה יותר מפותח מזה של גוגל ורוב האפליקציות ה״ראשונות״ עולות לאפל סטור כי שם רוב הכסף. מבחינה פונקציונלית אני לא מרגיש ולא הרגשתי שחסר לי שום דבר באייפון כנגד אנדרואיד. כל ה״צריך להעביר שירים דרך אייטונס״ זה בלבלת כי אני לא חיברתי את המכשיר שלי לאייטונס כבר שנתיים, מאז שקניתי את האייפון 5. אני לא מעביר שירים לאייפון כי אני משתמש ב Spotify - להעביר שירים למכשיר נייד/נגן זה משהו שהיה עושים לפני 5 שנים, אבל לא כיום כשהכל מבוסס ענן. מה גם כמה פעמים כבר מעבירים שירים למכשיר הנייד, אולי אחת לחצי שנה/כמה חודשים - אפשר לחיות עם לחבר את המכשיר 2-3 פעמים בשנה למחשב. חוץ מזה אני לא רואה שום יתרון לאנדרואיד חוץ ממחיר ופלסטיק זול.

אוזניות זה לא בדיוק בר השוואה וביטס גם לא כאלו רעות, סתם הלבישו להן סטיגמה. אתה מדבר פה על 2 מערכות הפעלה שונות בגדול וארכיקטורה של המכשיר. אפל תמיד הייתה עם היד העליונה מבחינת אריכקטורה/חומרי גלם מכל מכשיר אנדרואיד איי שם. אנדרואיד תמיד הייתה עם היד העליונה מבחינת הפיצ׳רים במערכת ההפעלה, אם כי המשתמש הממוצע לא יודע/מכיר 99% מהם (משמע לשנות את מערכת ההפעלה של הסטוק ולהלביש 5000 ROMים שונים ולחבר למכשיר לווין צבאי שידע לקלוט ערוצי טלויזיה מערב הסעודית וכדומה).
בגדול אייפון מושך אנשים כי הוא פשוט. במקרה הזה יותר מידי פיצ׳רים וסיבוך של המכשיר מרחיקים אנשים מאנדרואיד. את אלו שזה לא מרחיק זה רק המחיר שמשחק לרוב תפקיד ותו לא. אפל השנה לא הציגו שום דבר חדש חוץ ממסך גדול יותר שזה מה שרצו הלקוחות כבר זמן רב. כרגע אנדרואיד איבדו גם את היתרון הזה שהיה משמעותי למשתמשים רבים עם הזמן.

בגדול שוק ה iOS כרגע עם הכניסה של אייפון 6 גדל בעשרות מיליוני משתמשים, חלקם הגדול גם עובר מאנדרואיד. האפל סטור בד״כ הרבה יותר מפותח מזה של גוגל ורוב האפליקציות ה״ראשונות״ עולות לאפל סטור כי שם רוב הכסף. מבחינה פונקציונלית אני לא מרגיש ולא הרגשתי שחסר לי שום דבר באייפון כנגד אנדרואיד. כל ה״צריך להעביר שירים דרך אייטונס״ זה בלבלת כי אני לא חיברתי את המכשיר שלי לאייטונס כבר שנתיים, מאז שקניתי את האייפון 5. אני לא מעביר שירים לאייפון כי אני משתמש ב Spotify - להעביר שירים למכשיר נייד/נגן זה משהו שהיה עושים לפני 5 שנים, אבל לא כיום כשהכל מבוסס ענן. מה גם כמה פעמים כבר מעבירים שירים למכשיר הנייד, אולי אחת לחצי שנה/כמה חודשים - אפשר לחיות עם לחבר את המכשיר 2-3 פעמים בשנה למחשב. חוץ מזה אני לא רואה שום יתרון לאנדרואיד חוץ ממחיר ופלסטיק זול.
אתה לא חייב להתקין רומים וקרנלים בשביל להנות ממערכת נוחה וניתנת להתאמה אישית.
אפל גם שיפרו את הסוללה לפי מה שהבנתי.
סוללה טובה יותר, מולטי טאסקינג נוח ומסך גדול אלה רק חלק קטן מהיתרונות של האנדרואיד. אפשרות להתאים את המערכת איך שבא לך בלי להיות גאון, באפל די נתקעת עם אותו עיצוב.
כבלים מוזרים, באגים וחוסר יכולת להוציא את הסוללה הם גם שיקול דעת.
ומן הסתם מחיר- בשביל פלאפון פשוט אני מצפה שהמחיר גם יהיה "פשוט".
אפל זו הביטס של עולם הסמארטפונים. גם הם לא אסון, אבל עדיין הם ברמה נמוכה ואפילו נמוכה מאוד למחיר ובהרבה יותר זול תמצא דברים עדיפים.

אפל גם שיפרו את הסוללה לפי מה שהבנתי.
רק ב 6+

סוללה טובה יותר,
הסוללה לא טובה יותר, היא גדולה יותר יש הבדל. באייפון 6 עדיין עם סוללה פיצית של אזור ה 1600mAH וב 6+ באזור ה 2800mAH. אפל לא שמים סוללה גדולה יותר ב 6 כדי להשאיר את המכשיר דק.

מולטי טאסקינג
זה משהו שבהחלט חסר והבנתי שזה הולך לצאת ב 8.1 או 8.2

אפל די נתקעת עם אותו עיצוב
למה עיצוב מערכת הפעלה זה משהו שאמור לעניין את המשתמש הממוצע? העיצוב/אייקונים/מערכת עצמה של אפל נראה הרבה יותר טוב מכל מערכת הפעלה/ROM/אנדראואיד שראיתי עד כה וגם האנדרואידרים אומרים את זה.

אפל זו הביטס של עולם הסמארטפונים. גם הם לא אסון, אבל עדיין הם ברמה נמוכה ואפילו נמוכה מאוד למחיר ובהרבה יותר זול תמצא דברים עדיפים.
מערכת הפעלה בטוחה יותר מאנדרואיד - צ׳ק.
אפל סטור מכיל אפליקציות יותר איכותיות שעוברות אישור קפדני ובדיקת קוד מדוקדקת - צ׳ק.
מכשיר לא מפלסטיק - צ׳ק.
מצלמה טובה יותר - צ׳ק.
סוללה (6+) טובה יותר מרוב האנדרואידים עם אותה סוללה - צ׳ק.
ביצועים (בנצ׳מרק) טובים יותר מרוב האנדרואידים עם חומרה חלשה יותר - צ׳ק.

אנדרואיד נגד אפל יורד בסופו של דבר לדבר אחד מרכזי: העדפת משתמש. אני משתמש באייפון כי זה מסתנכרן לי מצויין עם המאק. התרגלתי לאייפון, יודע איך זה עובד ואין לי זמן ללמוד משהו אחר. אני לא אוהב איך שהמערכת של אנדרואיד נראת מבחינה עיצובית ולא סובל שיש לי 50000 אופציות בהגדרות של המכשיר. אני אוהב שיש לי שירות לקוחות שאני יכול להגיע אליו ולקבל שירות מהיום להיום (זה לא תקף לארץ) ויודע שאני אקבל עדכונים למערכת הפעלה שלי גם עוד 3-4 שנים לאותו מכשיר (האמ.. סמסונג.. האמ..).
לומר שמכשיר אחד זבל על האחר זה פשוט בורות ופאן בוייוט מוחלטת. אני לא אומר שאייפון טוב יותר מאנדרואיד או ההפך - לכל אחד יש יתרונות וחסרונות משלו וזה נטו iOS נגד Android - למה התרגלת, מה אתה אוהב יותר ועם מה אתה מסתדר יותר טוב מבחינת חווית משתמש. נראה שמבחינת מכשיר כנגד מערכת הפעלה, iOS/אפל בנתיים מנצחת לפי המספרים של המכירות של האייפן 6 מבחינת העדפת/בחירת המשתמש. חלק אכן רוכשים את המכשיר בגלל השם, אבל הרוב הגדול פשוט היה לו אייפון בעבר, הוא השתמש בזה, ראה איך זה והוא רוצה פשוט אחד חדש וטוב יותר.

אתה באמת חושב שזה הגיוני לקרוא לזה "בלבלת" רק כי אתה לא חיברת את המכשיר שלך כבר שנתיים?
יפה לך שאתה משתמש בספוטיפיי, בארץ זה לא אפשרי כידוע לי (או שיש הגבלה כלשהי) וזה גם עולה כסף.
אני עדיין מחבר את האייפון שלי למחשב בממוצע פעמיים בחודש ומשתגע כל פעם מחדש.
"אפשר לחיות עם לחבר את המכשיר 2-3 פעמים בשנה למחשב"- אפשר גם לחיות עם מסך 2 אינץ', עובדה שחיינו יפה מאוד ככה פעם, אבל מתישהו צריך להשתדרג וליישר קו.

*יש לי אייפון כבר יותר מ4 שנים ואני חושב שזה מכשיר נפלא, שורד עד היום בזמן שמכשירי אנדרואיד שונים מתקלקלים סביבי כל הזמן, אבל עדיין חושב שהגבלת האייטיונס היא הדבר הכי מטומטם ופרימיטיבי שקיים בתחום הזה.

כשיש לך שתי ליבות זה בעייתי..אפשר מקסימום 4 טרדים
אייקונים/מערכת עצמה של אפל נראה הרבה יותר טוב מכל מערכת הפעלה/ROM/אנדראואיד שראיתי עד כה וגם האנדרואידרים אומרים את זה.
זה עניין של טעם, אבל אני אישית מעדיף את העיצוס של אנדרואיד
ויודע שאני אקבל עדכונים למערכת הפעלה שלי גם עוד 3-4 שנים לאותו מכשיר
כן אבל להוסיף כפתור למצלמה זה לא בדיוק שיפור של המערכת הפעלה...אפל לא כל כך הבינו מה זה מערכת הפעלה

וזה גם עולה כסף.
תשתמש בפנדורה, מה זה משנה? וזה לא עולה כסף, יש גירסה חינמית עם פרסומות פשוט בין לבין כמו iTunes Radio.

שלי למחשב בממוצע פעמיים בחודש
למה?

"אפשר לחיות עם לחבר את המכשיר 2-3 פעמים בשנה למחשב"- אפשר גם לחיות עם מסך 2 אינץ', עובדה שחיינו יפה מאוד ככה פעם, אבל מתישהו צריך להשתדרג וליישר קו.
אפשר לסנכרן ב Wifi

2GB-3GB RAM ומעבד מרובע ליבות יסתדרו הרבה הרבה יותר טוב עם מולטי טאסקינג. אישית בנקסוס יש לי הרבה פעמים 7-8 ישומים פתוחים ואני לא מרגיש טיפת ירידה במהירות.
למה עיצוב מערכת הפעלה זה משהו שאמור לעניין את המשתמש הממוצע? העיצוב/אייקונים/מערכת עצמה של אפל נראה הרבה יותר טוב מכל מערכת הפעלה/ROM/אנדראואיד שראיתי עד כה וגם האנדרואידרים אומרים את זה.
הכוונה לא לעיצוב הקבוע אלה לאפשרויות. באנדרואיד יש אפשרות לעצב איך שבא לך ולעשות איתו מה שבא לך. ראיתי ילדים בכיתה ז' שאם יהיה להם מזל הם יהיו סבלים שהתקינו לאנצ'רים ו-Themes למערכת בלי בעיה ועיצבו אותה איך שבא להם (גם עם Themes של קבוצות כדורגל ישראליות כמו בית"ר ירושלים, ועוד לפני 4 שנים. רק להבהיר כמה משתמשים ומפתחים יש).
מערכת הפעלה בטוחה יותר מאנדרואיד - צ׳ק.
אנדרואיד מבוסס על לינוקס. אבל גם בלי קשר לזה, אנדרואיד מאובטחת כמו שצריך. אתה רק צריך להיות עם מספיק מוח לא להוריד כל טיפת חרא שדוחפים לך באתרי פורנו ופרסומות באתרים מפוקפקים ואתה תסתדר.
אפל סטור מכיל אפליקציות יותר איכותיות שעוברות אישור קפדני ובדיקת קוד מדוקדקת - צ׳ק.
מסכים. מצד שני, יש לך מד הורדות ו-RATING באנדרואיד ככה שזו לא בעיה להבין מה כדאי להוריד ואיפה אתה מסתכן. בכל מקרה, גוגל מרוויחה המון מפתחים בדרך הזו. לשלם 100$+ בשביל לקבל אפשרות לפתח, בדיקות קפדניות שגורמות לשחרור איטי יותר ושפה מיוחדת לפיתוח לאפל מורידים משמעותית את המפתחים.
לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף קצת פחות אבטחה ולהשתמש קצת יותר בשיקול דעת בהורדה של האפליקציות אבל המון אפליקציות וזמן שחרור מהירים יותר.
מכשיר לא מפלסטיק - צ׳ק.
ה-S2 שלי היה מפלסטיק. הוא החזיק "רק" שלוש שנים. למה מרכאות? בגלל שהוא נפל לפחות 50 פעמים (לא, אני לא מגזים), חלק בלי מגן והחלק שעם מגן היו עם מגן פשוט ודק מסיליקון. פעם אחת רצתי לאנשהו, הפלאפון היה בלי מגן. הוא עף לי מהכיס והתגלגל 10~ מטרים קדימה על הקודקודים. אפילו שריטות לא היו (אולי 1-2 קטנות בפינות). הוא נפל למים (דרש תיקון מן הסתם, אבל המשיך לעבוד כרגיל אחרי זה), נפל מהכיס, מהיד וכו'. בסוף הוא פשוט שבק חיים ולא נדלק בכלל (לא הגיב למטען, החלפתי סוללה וכו').
ראיתי לעומת זאת אייפונים שנשברו מנפילות קטנות. כל הפלאפונים עם מסכים/חלקים שבורים שראיתי היו אייפונים. בחיים לא ראיתי אנדרואיד עם מסך חצי שבור או מכסה סוללה סדוק.
מצלמה טובה יותר - צ׳ק.
מסכים איתך שכל הקטע של ה-MP זה בלבול מוח ולא מה שבאמת חשוב בסופו של דבר. כמה בן אדם ממוצע צריך מצלמה איכותית? אני לא יודע. אני די בטוח שגם עם מצלמות של פלאפונים כמו S2 או S1 וסמארטפונים מהשנים האלה לא תהיה בעיה ל-99% מהאנשים.
אני לא ממש קראתי על החלק של המצלמות אבל אם אתה אומר אז אני סומך- לאפל מצלמות טובות יותר.
סוללה (6+) טובה יותר מרוב האנדרואידים עם אותה סוללה - צ׳ק.
ל-6+ רזולוצייה נמוכה יותר. זה פקטור מאוד משמעותי. כל המערכת כולה חלשה יותר, המשחקים דורשים פחות ולכן אין ל-6+ צריכת חשמל גדולה. זה כמו להשוות מחשב פשוט דו ליבתי עם כרטיס מובנה למערכת גיימינג ב-6K שח. זאת טיפה הקצנה אבל הבנת.
אז כן, הסוללה מחזיקה יותר זמן. אבל הזמן הזה עולה לך במפרט חלש משמעותית, ואני בטוח שאם להכניס מפרט של מכשיר דגל של 2013-2014 באנדרואיד לאייפון 6+ הסוללה תצנח הרבה מתחת למכשירי האנדרואיד דוגמת ה-Z2 וה-G3.
ביצועים (בנצ׳מרק) טובים יותר מרוב האנדרואידים עם חומרה חלשה יותר - צ׳ק.
שוב, מדובר ברזולוציה נמוכה ולכן זה יותר פשוט.
הנה הביצועים של ה-GTX980 ב-FAR CRY 3 ברזולוציה חולנית:
http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_980_Gaming/images/farcry3_3840_2160.gif
35-40FPS
הנה של ה-GTX760 ברזולוציה נמוכה:
http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_760_Mini_ITX_Gaming/images/farcry3_1600_900.gif
50FPS~
אז מפה אפשר להסיק שה-GTX760 חזק מה-980? לא, הוא פשוט קיבל משימה קלה יותר.
אז כן, המשחק (לצורך הדוגמה) ירוץ מהר יותר עם האייפון. השאלה איך הגרפיקה/רמה וכו' יהיו יחסית לאנדרואיד.
אנדרואיד נגד אפל יורד בסופו של דבר לדבר אחד מרכזי: העדפת משתמש. אני משתמש באייפון כי זה מסתנכרן לי מצויין עם המאק. התרגלתי לאייפון, יודע איך זה עובד ואין לי זמן ללמוד משהו אחר.
אפשר לחשוב כמה זמן לוקח ללמוד להשתמש במכשיר. אתה לא עובר פה מ-DOS ל-OS X, ובסך הכל הרבה דברים דומים (כי אי אפשר לעשות כל דבר קטן שונה לגמרי. לדוגמה נעילה לפלאפון). אני לא חושב שיקח יותר משבוע להתרגל ON THE GO.
באותה מידה האנדרואיד מסתנכרן לי מעולה עם הג'ימייל, דרייב, קלנדר וכו'. זה לא קריטי לאף אחד אם הפלאפון יסתנכרן עם מערכת ההפעלה או עם מספר רב של שירותים שאתה משתמש בהם, בדרך כלל בדפדפן.
אני לא אוהב איך שהמערכת של אנדרואיד נראת מבחינה עיצובית ולא סובל שיש לי 50000 אופציות בהגדרות של המכשיר.
אין כל כך הרבה אופציות בהגדרות וזו לא בעיה להתמצא בהגדרות. אתה לא צריך להיכנס ל-developer options בסך הכל. מה שבן אדם רגיל צריך נמצא שם בצורה פשוטה- display, sound, wifi, bluetooth. זו ממש לא בעיה בסך הכל. אגב, לא יודע מה המצב כיום אבל בלוטוס זה משהו שאין באייפון עד כמה שידוע לי. גם סאונד של הודעות ורינגטונים, שיחה (הצליל של הבן אדם שמדבר), מדיה ושעונים מעוררים/התראות זה משהו שכמה שידוע לי אין באייפון.
בנוגע למראה- זה היופי באנדרואיד. יש לאנצ'רים וערכות נושא, יש לך אפשרות לעצב אותו איך שבא לך. פשוט ככה. לא צריך להיות גאון כדי להוריד לאנצ'ר ולהשתמש בו. כמו שרשמתי למעלה, בני 13 לא כל כך מבריקים הסתדרו עם זה, אז קשה לי להאמין שלמישהו יהיו בעיות.
אני אוהב שיש לי שירות לקוחות שאני יכול להגיע אליו ולקבל שירות מהיום להיום (זה לא תקף לארץ) ויודע שאני אקבל עדכונים למערכת הפעלה שלי גם עוד 3-4 שנים לאותו מכשיר (האמ.. סמסונג.. האמ..).
באנדרואיד יש לך מיליון פוסטים לכל בעיה עם אנשים קצת יותר חכמים מהמפגרים שבדרך כלל נמצאים במוקדי שירות לקוחות. אני לא ממש מודע למצב שירותי הלקוחות באנדרואיד אז אני לא אדבר, אבל אני בטוח שאפשר ליצור קשר עם החנות שמכרה את הפלאפון או עם המשווקת/יבואנית הרשמית.
לגבי עידכונים- יש חברות ויש חברות. LG מספקת עידכונים מהירים, הנקסוס מקבל עידכונים מהירים מאוד כמובן. החברות האלה גם מספקות עידכונים לזמן רב. אני לא יודע מה לגבי HTC וסוני, אבל מוטורולה אני גם די בטוח שמספקת עידכונים מהירים.
לומר שמכשיר אחד זבל על האחר זה פשוט בורות ופאן בוייוט מוחלטת. אני לא אומר שאייפון טוב יותר מאנדרואיד או ההפך - לכל אחד יש יתרונות וחסרונות משלו וזה נטו iOS נגד Android - למה התרגלת, מה אתה אוהב יותר ועם מה אתה מסתדר יותר טוב מבחינת חווית משתמש. נראה שמבחינת מכשיר כנגד מערכת הפעלה, iOS/אפל בנתיים מנצחת לפי המספרים של המכירות של האייפן 6 מבחינת העדפת/בחירת המשתמש. חלק אכן רוכשים את המכשיר בגלל השם, אבל הרוב הגדול פשוט היה לו אייפון בעבר, הוא השתמש בזה, ראה איך זה והוא רוצה פשוט אחד חדש וטוב יותר.
אני לא אומר שהאייפון זבל טוטאלי, אבל הוא ברמה נמוכה משמעותית מהאנדרואידים של היום. יש לו יתרונות מן הסתם, לאנדרואיד יותר.
רוב מי שאני מכיר שיש לו אייפון פשוט קונה או מקבל כמתנה מההורים ליום הולדת או משהו בסגנון. כל מי שבודק לפני וחושב קונה אנדרואיד. נתח השוק של אפל קטן בהרבה משל החברות האחרות. נתח השוק של ה-IOS קטן מאוד לעומת נתח השוק של האנדרואיד.
היה לנו אחלה כשהתקלחנו פעם בחודש ולבשנו אותו בגד כמה ימים. גם כשנסענו בכרכרות. זה אומר שאנחנו צריכים להשמיד את כל המכוניות ולא להתקלח ולהחליף בגדים? זה לא מדד לרמה של הפלאפון, זה רק מראה על קהל משתמשים טיפש.
אגב, להגיד טוב יותר על אייפון חדש זה כבר מזמן לא נכון. אין כמעט שיפורים וגם אז הם לא משמעותיים, ואפילו הסכמת על זה.

איך אפשר להשוות בכלל זה כמו סובארו אימפרזה שנת 97 מול אוודי a6 שנת 2013

יש לי את.הg2 ואני כל כך מבסוט עליו פלאפון פשוט מדהים במיוחד ביחס למחיר שלו ואם את ממש רוצה להתפנק אז הg3 זה הפלאפון הכי טוב שיש היום בשוק וגם המחיר שלו סביר מאוד

אז הg3 זה הפלאפון הכי טוב שיש היום בשוק וגם המחיר שלו סביר מאוד
HOW ABOUT NO BEAR.jpg

היה לי אייפון 4 מ2009 עד עכשיו, ושידרגתי אותו לG2.. הבדלים של שמיים וארץ, לא מבין למה היה לי בכלל אייפון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית